Valas Blackraven

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

Valas Blackraven

Post by jesterthedoommaker »

Valas Blackraven'ı tanıyan bilen ve onun hakkında her türlü bilgiyi (az yada çok fark etmez) bulmamda yardım edebiliçek biri varmı aranızda?..........
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

aibicim..kimdir hangi settinde, hangi kitapta geçer biraz bilgi verirsen . belki yardımcı olabiliriz.

ama ben isimden bişi çıkaramadım.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jesterthedoommaker »

kendisi fr dünyasında olup kitabı yoktur (bence yazılmamalıda böle bi karakteri düzgün yansıtamzlar hikayeye bence.....) kendisi Blackraven klanının kurucusudur insandır ve büyüden nefret eder büyünün zayıflık olduğuna inanır ve büyücü avlar tanıyan bir kişi bana demiştirki fr heros kitabında çok konuşmaz zaten konuştuğundada etraftakiler tırsar gibi bir ifade kullanmış..... adam aşırı güçlü nitekim bu beni pek ilgilendirmiyo (yani onu asıl sevmemin nedeni değil) ama gücü hakkında şölebir bilgi verebilirim 2. ed'da statlarından en düşüğü 22 idi ve bu bir şey yaptığında tanrılar bile karışmaya hafiften tırsarmış şöleki tüm insanlar onun eski intikam almak isteyen bir tanrı olduğuna inanmışlardı şimdilik hatırlayabildiklerim bunlar hatırladıkça yada bişiy buldukça ben buraya yazarım umarım bulursunuz başka bilgiler çünkü kendisini gerçekten merak ediyorum bir resmi varmış bi bulsam.................
Post Reply