DİABLO 2 nin en iyi karakteri!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

DİABLO 2 nin en iyi karakteri!

Post by NOOB »

BENCE ASSASSİN
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

tabi ki sorcerer
büyülerle diabloyu 20 saniye içinde öldürebilirsin :D
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

4ever necro.baalı 63 saniyede öldürdüm summonlar yardımı ile....
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

sorceress... sadece biraz büyüyene kadar ihtimam göstermek lazım, sonra ölüm makinesine dönüşüyo. özellikle frozen orb(?) katliam...
War, war never changes...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

ASSASSIN

Post by NOOB »

Önemli olan diabloyu veya bir başkasını öldürmek değil önemli olan karakterlerin savaşı, mesela hiç bir güç assassin in bir sorcerrer veya necromancera vurmasını engelleyemez---- teleport kick mantığı!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

assassin benimde favorim olur, burst of speed olayı.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Ã?ncelikle karakter ne için PvsP mı? Single senaryo mu?

Assasin mage'lere karşı çok etkili PvsP'da fakat single senaryoda yetersiz kalıyor. Ayrıca PvsP'da da meele karakterlere karşı zayıf. Sorc. 1.10 ile iyice zayıf kaldı, cannot be frozen item giymiş iyi bir karakter sorc. öldürmekte çok zorlanmaz. PvsP'ın en iyi karakterleri Paladin ve de Druid. FoH'adin paladin gerçekten PvP'da durdurulamıyor, fakat single'da zorlanıyor. Abartı defanslı chargadin ise hala etkili, hem PvP hem single'da. Druid'se tam bir canavar, oynayanların bildiği gibi bir karakter poison'dan ölmez, canı 1 kalır! Fakat bu rabies skill'i için geçerli değil. Tek bir ısırık ve karşınızda kaçan bir werewolf, yakalayamayıp ölüyorsunuz. Bu karakter aynı zamanda single player'da da etkili çünkü fury sayesinde hatırı sayılır physiccal ve de sağlam poison damage koyuyor.
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

oyun içindeki mesela diabloyu öldürme gibi şeyleri kastedmedim mesela 2 karakter teke tek kapışırken diye soruyu alabilirsiniz!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Yanına cold vuran hireling alan bir paladini singlede kimse tutamaz....Ama PvP de değişir...O zaman 4Ever Druid derim rabies olayi bi başka...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

cold dmg yapan hireling oyunun başlarında gerçekten çok yararlı oluyo. artık hirelinge ihtiyaç kalmayacak seviyeye ulaşana kadarki destekleri çok iyi. PvP hiç oynamadım; ama parti oyununda da cold based bi sorceress ve bi barbar harikalar yaratıyo. önce durdur, sonra vur muhabbeti :wink:
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Cold vuran hireling zayıf. Çok çabuk ölüyor. En iyi hireling paladineler. Aura'ları gayet yardımcı. Defiance auralı bir paladine süper oluyor. Her ne kadar 1.10da zayıflamış da olsa, iyi itemlara sahip bir sword barbar, hala PvsP'de etkili.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

fingolfin wrote:Cold vuran hireling zayıf. Çok çabuk ölüyor. En iyi hireling paladineler. Aura'ları gayet yardımcı. Defiance auralı bir paladine süper oluyor. Her ne kadar 1.10da zayıflamış da olsa, iyi itemlara sahip bir sword barbar, hala PvsP'de etkili.
paladinden kasıt Lut Gholeindeki mızraklı amcalar di mi? hmmm. ewt auraları fena diil; ama ben hirelingin meleeye girmesini sevmiyorum o yüzden Kurasta gelene kadar Amazon ablaların coldçusunu kullanıp Kurastta gene soğukçu bi abi alıyodum yanıma. tabi ben single player barbar karakterle oynadıım için bunnarı seçtim. başka karakter başka hireling alabilir
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

bence en iyi hireling kut gohleinde defansif aura veren adamdır, level 40 tan sonra deli gibi defans veriyor.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bende cold vuran hireling'i tercih ederim,gerçi assasin bir süre sonra her işi hallediyordu...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Druid iyi bir karakter fakat biraz basit oynaması. Druid ile ölmek pek mümkün değil yani. Bir sarmaşık bir ayı çıkar tamamdır. Ayağın yere gelmiyo bidaha :mrgreen:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Post Reply