Magic Anketi
Magic Anketi
Magic The Gathering hakkında düşünceler anketi
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Hiç denemedim, nasıl oynandığını da pek bilmiyorum açıkçası. Sanırım sitede Magic'in nasıl oynandığını anlatan bir yazı dizisi vardı Akademi'de. Bir gidip okumam gerek sanırsam. 
Kartların üstünde çok güzel resimler var, onlar hoşuma gidiyor ama. Sanırım bu konuda da tek değilim.
Kartların üstünde çok güzel resimler var, onlar hoşuma gidiyor ama. Sanırım bu konuda da tek değilim.
Taşlar unutana dek...
Oynaması çok zevkli ancak erchivist'in dediği gibi maddi imkan ve çevre gerekiyor, hadi çevre sorun değil, çok zorda kalırsanız, kardeşinizi karşınıza oturtup antrenman yaparsınız da
maddi imkanları bir hayli zorlayan bir hobi.
Zira periyodik dönemlerde (3 ay mı 6 ay mı ne) yeni seriler çıkıyor. 3 tane yeni seri çıktığında sanırım bir set oluyor. Bir setin ömrü max. 2 yıl. Resmi turnuvalarda eski kartlar bir işinize yaramıyor,
eğlence olsun diye oynuyorsanız problem değil, eski kartlarınızla da oynayabilirsiniz.
Bir zamanlar oynayacak kimseyi bulamadığım halde sürekli kartları alıyordum, ilk zamanlar kardeşimle, sonraları da eşimle ara sıra oynuyordum... ama maddi imkanları bir hayli zorladığı için bıraktım. 2 deste kart alacağıma bir tane orjinal FRP kitabı veya bir-iki tane çeviri frp romanı almayı tercih ediyorum...
Zira periyodik dönemlerde (3 ay mı 6 ay mı ne) yeni seriler çıkıyor. 3 tane yeni seri çıktığında sanırım bir set oluyor. Bir setin ömrü max. 2 yıl. Resmi turnuvalarda eski kartlar bir işinize yaramıyor,
Bir zamanlar oynayacak kimseyi bulamadığım halde sürekli kartları alıyordum, ilk zamanlar kardeşimle, sonraları da eşimle ara sıra oynuyordum... ama maddi imkanları bir hayli zorladığı için bıraktım. 2 deste kart alacağıma bir tane orjinal FRP kitabı veya bir-iki tane çeviri frp romanı almayı tercih ediyorum...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Saklıkent nerde tam bilmiyom. Antalyada falan öyle bir yer vardı.. Ama onu kastetmiyorsunuz her halde.. Bi de ben nasıl gelcem oraya yaa. İnternet üzerinden bi şeyler yapsak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Çok seviyorum. Fakat Eskişehirde genellikle oynayacak adam olmadığından sadece kolksiyon ve trade yapıyorum. Elimde Enormous Baloth gibi iyi kartlar var. Eskişehirde olupta trade ile ilgilenenlere duyrulur. Magic bence çok zevkli fakat türkiye de pek oynayan yok...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...