Magic Anketi

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Magic Anketi

Post by erchivist »

Magic The Gathering hakkında düşünceler anketi
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Benimle ilgili şık ne yazık ki yok;

Eskiden deli gibi oynardık ama bırakalı çok oldu...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Gün olur devran döner bi patlama olur belli olmaz bu işler :)
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Hiç denemedim, nasıl oynandığını da pek bilmiyorum açıkçası. Sanırım sitede Magic'in nasıl oynandığını anlatan bir yazı dizisi vardı Akademi'de. Bir gidip okumam gerek sanırsam. :D
Kartların üstünde çok güzel resimler var, onlar hoşuma gidiyor ama. Sanırım bu konuda da tek değilim. :D
Taşlar unutana dek...
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Ben de pek oynama fırsatı bulamadım ama mükemmel bi oyun. Kartlar ise harika eğer imkanın ( çevre+maddi ) varsa kesinlikle ilgilen derim...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Oynaması çok zevkli ancak erchivist'in dediği gibi maddi imkan ve çevre gerekiyor, hadi çevre sorun değil, çok zorda kalırsanız, kardeşinizi karşınıza oturtup antrenman yaparsınız da :-P maddi imkanları bir hayli zorlayan bir hobi. :cry:

Zira periyodik dönemlerde (3 ay mı 6 ay mı ne) yeni seriler çıkıyor. 3 tane yeni seri çıktığında sanırım bir set oluyor. Bir setin ömrü max. 2 yıl. Resmi turnuvalarda eski kartlar bir işinize yaramıyor, :cry: eğlence olsun diye oynuyorsanız problem değil, eski kartlarınızla da oynayabilirsiniz.

Bir zamanlar oynayacak kimseyi bulamadığım halde sürekli kartları alıyordum, ilk zamanlar kardeşimle, sonraları da eşimle ara sıra oynuyordum... ama maddi imkanları bir hayli zorladığı için bıraktım. 2 deste kart alacağıma bir tane orjinal FRP kitabı veya bir-iki tane çeviri frp romanı almayı tercih ediyorum... :)
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

bi aralar oynamaya calısmıstım ilgilenen bi kac arkadas wardi...ama oda yalan oldu...ama destelerim vardır hala arada bakarım böle hepsine teker teker okurum flm
Caradoc The DeathKnight
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben arada bi iki şey duydum ama nerdeyse hiç bir şey bilmiyom oyun hakkında.. Öle tavsiy ediyosanız bi başlıyım örenmeye...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Ya iyi bilen biri Kirath falan bi toplasa bizi saklıkente götürse falamn ?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Saklıkent nerde tam bilmiyom. Antalyada falan öyle bir yer vardı.. Ama onu kastetmiyorsunuz her halde.. Bi de ben nasıl gelcem oraya yaa. İnternet üzerinden bi şeyler yapsak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Beşiktaş ta saklıkent...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Bildiğim kadarıyla eskiden Saklıkent'te düzenli olarak turnuvalar yapılıyordu, ve galiba yine yanlış hatırlamıyorsam TR'de official magic turnuvası yapma yetkisi de Saklıkent'teydi...
ne yazık ki kendim hiç bir zaman katılma fırsatı bulamadım... :cry:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Çok seviyorum. Fakat Eskişehirde genellikle oynayacak adam olmadığından sadece kolksiyon ve trade yapıyorum. Elimde Enormous Baloth gibi iyi kartlar var. Eskişehirde olupta trade ile ilgilenenlere duyrulur. Magic bence çok zevkli fakat türkiye de pek oynayan yok...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Trade yapabiliriz liste gönderebiliriz birbirimize. İstanbul dayım ben...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Offf. Bir kaç kart için taa İstanbul'la Trade yapmak çok zor şimdi. şimdilik onu boşverelim de. Mesela şeyi sorayım:
Hangi deckle oynuyorsun. Plain? Forest? Mountain?...
Ben swamp. Senelerdir değişmez...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Post Reply