müjdeeee dungeon siege 2 cıkıyorrrrrrr

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

müjdeeee dungeon siege 2 cıkıyorrrrrrr

Post by TheoDorus »

rpg sewerler icin müjdeeee(benim icimde tabiii).yakında dungoen siege 2 dibinizdeki cd cilerde bulunucak. :D
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

şimdi müjde demişsin ama,dungeın siege aksiyon be,hele ilki ayarları yeterince yaparsan bilgisayar kendi kendine oynuyordu nerdeyse.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

yapma be erethan yani tamam öle olabilir ama grfiklerini de unutmamak lazım.hakkını yemiyelim simdi oynun.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

grafik konusunda yemem,hakikattende güzeldiler,sorun benim bir oyunda en az önem verdiğim şeyin grafik olmasıdır:)diğer konularda yerim ama zaten yalnız benim görüşüm değil,o kadar çok insandan buna benzer sözler duydum ki...Ama zevkler ve renkler hakkında münakaşa olmıyacağına göre,sevenine müjde diyelim :)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

İyide Dungeon Siege'in haberi verileli zaten 2 yıl oluyor. Yapımcıların söylediğine göre konu bu sefer daha kapsamlı ve dallı budaklı olacakmış. Fakat oynanışta pekte bir farklılık olmayacağını belirttiler. Yani karşımıza yine Aksiyon dozu Role Play kısmını bastıran bir oyun çıkacak. Ama bu da iyidir. Değişik bir taddır sonuçta...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Post Reply