şimdi kimse kızmasın söyliyceklerime ;
Kendimden örnek vereyim,bir gün içinde -ki bu büyü kullanmanın başlıca kuralıdır-(gün içinde rest atmadan ikinciye kullanılmaz) ben bir mekanda büyü yaptm bu büyü deeper darknees büyüsüydü.Yanlışlıkla ben oluşan halkayı lavlı olarak tazfir ettim ama sonradan bunu düzeletim.
Diyeceğim şu ki bu büyü benim bildiğim bir büyü.3 lvl clerik büyüsü.Ben bunu yapabiliyorum ama gelelim asıl konuya....
Bir kaçımız karakterini güçlü empoze etmek için çeşitli büyüler kullanıyor ilizyon,wishper,town portal,dimension door filan filan bu büyüler öyle kolay büyülerde değil ama neden se yapılıyor ve ayrıce gün içersinde birden fazla yapılıyor.
Bunu engellemek için ne yapılmalı,ben düşündüm tapınakta ve bulunduğum yerde rp dışı konuşarak halledicem,başka fikri olanlar varmı???
Büyüler ve Kullanılma Sayıları
Büyüler ve Kullanılma Sayıları
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
varya ben söyleye söyleye bitiremedim. abicim.ne desen nereye yazsan haklısın. karışıncada kötü oldum .ama meraklanmayın bütüm bu sorunlara çare geliyor az kaldı.
sen sıkma canını güzel kardeşim. sen yaptığın kaliteli ve düzgün rp ye devam et lütfen o ordan oraya zıplayan arkadaşlar yakında. adım atarken bile düşünecekler.
saygılar.
sen sıkma canını güzel kardeşim. sen yaptığın kaliteli ve düzgün rp ye devam et lütfen o ordan oraya zıplayan arkadaşlar yakında. adım atarken bile düşünecekler.
saygılar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Abi verdiğiniz cevaplar beni okadar gaza getirdiki hepinize çok teşekkür ederim yaa ...
Meğer millet ne kadar doluymuş
Gelişmeleri şiddetle bekliyeceğim.Ne mutlu bana ya bukadar iyi inssanlar içindeyim..
Meğer millet ne kadar doluymuş
Gelişmeleri şiddetle bekliyeceğim.Ne mutlu bana ya bukadar iyi inssanlar içindeyim..
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
winterwolf
- Kullanıcı

Ben de zaten bu üstteki sorun yüzünden bir büyücü olarak yaratmadıydım karakterimi.şimdi büyülerin sayısını felan tutmak zor olur diye. Ama foruma girip bir göz attım, millet uçuyor, koyduydu tabi. şimdi cidden merak ettim şu kuralları. Bunlar sanırım sadece büyücülere değil tüm sınıflara çeşitli sınırlamalar koyacak değil mi???
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"