KABUS!!.........

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

KABUS!!.........

Post by jesterthedoommaker »

rica edersem herkes kabuslarını yazarmı buraya kabus dinlemekten çok büyük haz duyarım ve izniniz olursa beyendiklerimi el kitabı niyetinde ufak bir şeyde topliçam şimdiden teşekkürler......
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

hmmmm..ii başlık.. özellikle "korkunun yarı tanrısı" olarak benim işime yarayabilir... :D

ewt...diyarın huzursuz uyku uyuyanları... sizleri dinliyoruz....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

dün akşam gördüm: iğrenç dev alien ımsı böcekler varrdı..vıcık vıcıktı..ksacası bu kabus tu benim için ..böcürt mü girmiş yatağımın altına ne :P
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
jesterthedoommaker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jesterthedoommaker »

iğrenç dev alien ımsı böcekler yetmez tasvir edin en inçe ayrıntısına kadar istiyorum tüm kabuslarınızı
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Lisa_Shwarzbaum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lisa_Shwarzbaum »

Jester avatarın cok hoşmuş...

şu sıralar hic görmüyorum ama sık sık görürüm ;( en son gördüğüm şöyleydi;

Ben abim ve abimin arkadası bizim köydeydik ve evimizin önündeki bahçenin oraya öldürdüğümüz bir adamın cesedini gömüyorduk. Daha sonra bizim iki ew var bahçe ortada kalıyor yeni ve eski ev.Eski evi kullanmıyoruz ama nedense rüyamda o eve girmek istedim ve kapını önünden baktığımda iceri zifiri karanlıktı birsey gözükmüyordu (bu odada teyzem intihar etmisti).Ve iceriden bir ses duydum kalın bir ses bana ''gel.. gel'' diyordu baska biride ordan ''elleme onlar bizden'' dedi (komik ama ürkmüştüm hani adam öldürdük ya onlardan olduk :P) koşa koşa abimin yanına gittim böyle böyle oldu dedim oda seytanlar gitme oraya dedi. bu kadar... gece uykumdan uyandım korkmuştum ya...
''Savaşırken ölenleri kahraman yapan ölümleri değil,ölüm sebepleridir''
Image
Lisa_Shwarzbaum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lisa_Shwarzbaum »

Bir tane daha var...

Annem patates kızartıyordu odalar kokmasın diye mutfağın kapısını kapatmıstı bende çöp dökmek icin kapının dısına cıkmıştım arkamdan kapı kapandı.. zile basıyorum gümbür gümbür kapıyı calıyorum annem kapıyı duymuyor kızartma seslerimden mutfak kapının kapalı olmasından dolayı ben kapıyı yumruklarken birinin geldiğini farkettim.. baktım eli yüzü düzgün ama yüzünde bi kötümserlik var sacı kapalı esmer bir bayan 25 26 yaslarında bana doğru geliyor ki gözleri gözlerimin icine bakıyor korkup seytan dedim besmele cektim bir merdiven aşağı indi tekrar cektim yine bir merdiven aşağıya indi böyle böyle benden uzaklaştı tam al kata inmişti ben sustum. susmaz olaydım direk kafasını kaldırıp bana baktı o kötü bakışı unutamıyorum anide basını kaldırıp cok pis bakmıştı ben besmele cekmeye dewam ettim ve kaybolup gitmişti...

gecen akşamda rahmetli dedem beni öldürmeye calısıyordu rüyamda sebebi dolaptaki patlamış mısırları yere döktüm diye nimet onlar günah fln diyordu bende yanlışlıkla oldu demeye kalmadan bıçak saplamıstı elime ve beni öldürmek icin kovalamıstı mısırlar bahane meyilliymiş yafff ne sucum varsa :P cok ilginç. korkmuştum ama.. şuan hayatta olsaydı ona anlatmayı cok isterdim dedimi ben cok sewerdim oda beni..
''Savaşırken ölenleri kahraman yapan ölümleri değil,ölüm sebepleridir''
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ã?ss sınavım kötü geçmişti 8O 8O
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

özür diliyorum öss sınavı olmaz anlatım bozukluğu össye girecek olanlar farketmiştir :)
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

valla itiraf ediyorum son 2 yıldır kabus görmem.Aslında son iki yıldır rüya da görmem.Ã?öle renksiz tatsız tuzsuz uyurum hiçbişi görmeden :) :-P :lol: :lol: :lol:

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Ben görmüştü bi tane bak şöledi....

İnternet Exploreri açıyom www.frpworld.com yazıom,bilgisayar kitleniyor...Tekrar yapıyom tekrar kitlenio,hep böle oluyo.Çok kötüydü Jester abi bilion mu?
Jacta alea est.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

AZALIN wrote:hmmmm..ii başlık.. özellikle "korkunun yarı tanrısı" olarak benim işime yarayabilir... :D

ewt...diyarın huzursuz uyku uyuyanları... sizleri dinliyoruz....
Biliyorum Azalinin eline koz veriyorum ama söylemeliyimki en büyük kabusum bir yılana yaklaşmaktır. Of her nedense tek korkum. Hele birde bu yılan bir kadının dili olursa nefret eerim aşırı kötü sokuyorlar. Ama yok öleeeeee AZALİN! Cüce Gorath yılanları yemek niyetine yer. Ã?ğğğğğğğğ ne iğrenç bir düşünce........
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Benim en kötü düşlerim aciz kaldığım düşlerdir...misal yumruk atmaya çalışıyorum lakin bunu başaramıyorum! savuruyorum; ama adamlara çarpıyor! Hiçbir şey yapamadan öylece dikiliorum ve alıp götürüyorlar!
o acizlik duygusu inanılmaz bir şey! kızgınsın, bütün öfkeni dışarıya vuuyırsun ama bir yere gidemiyor!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

en kötü kabusumu hatırlamıyorum ama bilkiklerim var. :twisted:
Lysana Farelerden çok korkuyormuş duyduğuma göre
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

dün gece gördüm ve harbiden kalktığımda yatağımdamıyım diye ışığı falan açtım :roll:
karanlık bir uçurum yada kuyu gibi bir şeydi sanırım, saatler gibi gelen bi süre boyunca düştüm düstüm düştüm... insanın elinden birşey gelmeyip çaresizce düşmesi kadar kötü bişey olamaz bence, bağırmaya çalışiyordum ve ağzımdan hırıltı haricinde ses çıkmıyordu,
en sonunda uyandığımda ışığı açtım ve kabus gördüümü anlayınca yüzümde sinsi bi gülümsemeyle devam ettim uykuma :twisted:
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Post Reply