slm abi sizce bi karakterin statları kaçı geçmem

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
paranor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paranor »

selamlar ..
bence bir oyuncunun tüm statları 18 olabilir.bunu isterse zar atarak başarır isterse DM ye söyler,kabul edilirse (DM ve Grup üyeleri tarafından) oynayabilir...eğer tüm grup üyeleride 18 er statla oyna başlamayı isterse bence başlayabilirler...DM purple dragon çıkaracağı yerde(senaryo gereği) orta yaşta green dragon çıkarır..yada gerçekten kolay olan bazı bilmeceleri değiştirip kazıklaştırır...Ancak şunu söylemek isterim;18 ve üstü str, con, chr, dex olabilir bence...fakat benim tanıdığım 18 ve 18 üstü wis ve int oynatacak adam yok...HA varmıdır? Vardır 5,6 kişi belki..
statlarda limit vardır demiyorum ancak oyuncular kendilerini bilerek ve sergileyebilecekleri performansları önceden tahmin ederek hal ve tavır içine bürünmelidirler kanaatindeyim..
saygılar....
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Olabilir, yani bana mantıklı geldi...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

ben şimdiye kadar 18 int ile oynayabilecek bir "insan" tanımadım... Mümkün değil... Yalnızca bir tane var, o da bana kalsın :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

18 int hakkaten delicesine olur. Süper zeka hatta delicesine süper zeka gibi pişey o yani ha? mrgreen:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

18 charisma ile oynamak da cok zordur. Mimikleri filan ne kadar mükemmel yapman gerekiyorki gorenler sana hayran kalmalı! İmkansız seyler bunlar... Wis 18 oynamak bile müthiş bir bilgi arkaplanı gerektirir...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Wis 18. Artık hayvanların düşüncelerini okur, astral alemlerle merabadan merabaya muhabbetlerine geçersin :P
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ya wis olmasi icin ehrseyi bilmen filan lazim kendi konunda (ornegin butun tanrilarin isimleri tarihleri amaclari savaslari vs. vs.)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

O kadarınıda biliyorum canım. İyica cahal yaptın sen de bisi. Zaten wisom'un olayıda biraz o zamanın güncel bilgilerine fln dayanıyo. Yani bol bulmaca çözenler olayı kapıyo :P (iğrencim biliyorum, inkar etmem asla)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yok canım asla öyle bir şeyi ima etmem... Ben yalnızca fikrimi söyledim, bir de bulmaca çözmek için aynı zamanda int lazım unutmayalaım :)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Eee tabi önce başkaları çözmesin diyede hızlı davranmak için dexterity (:P)
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

isterse hepsi 18 olsun
statlar bir playera çok fazla yardımcı olamaz
1 kurtarır 2 kurtarır sonra???
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

İşte 2'nd da böyle bir olay söz konusu değil. Bakın Raistlinin int bile 17. 3'rd çok fazla zar ve hesap olayına dönüştü. Çok fazla Power Play.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

işte 2nd ya işşşşte 2nd
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

2nd yalnızca hırsızları ve büyücüleri güçlü yapan bir sistem... Dengesizliklerle ve ayıplarla dolu... Herkes güçlü olduğu sistemi savunuyor gibime geldi... Eğer 2nd yeterli olsaydı 3rd çıkmazdı ve 3rd yeterli olsaydı 3.5 çıkmazdı...

Windows 3.1 yeterli olsaydı Windows 95 çıkmazdı, 98, XP çıkmazdı... Alışmak zor ama yenilikler hem monotonluğu yokediyor hem de hataları düzeltip dengesizlikleri geliştiriyor...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

second cok karmasik denen sikayetler yuzunden ve paralari bittigii cicn 3rd cikti sonra batilar lan bu is ii para getirio 3.5
Post Reply