Deathgate Cycle

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Deathgate Cycle

Post by Fallen »

Selamlar, bu ölüm kapısının kitaplarını okudum ve ordaki dünya bir hayli hoşuma gitti merak ettiğim bu dünyadada geçen bir oyunun olduğumuydu?
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Ben de merak ediyorum. Umarım vardır.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Ne yazık ki resmi olarak herhangi bir masaüstü oyunu bulunmuyor bu serinin. Okuyucu üretimi birkaç deneme ile karşılaşmıştım ama çok sadeydiler, ayrıntısız kalmışlardı.

Ayrıca serinin tümünü okursanız göreceksiniz ki bu dünyada oynanılabilecek pek de birşey yok. Yüzüklerin efendisi gibi bu seri de belli bir olay üzerine yazılmış bir seridir. Yani dünyanın her anı oynamaya uygun değildir. Bu nedele öyle birşey çıksa da zaten oynanılabilir olmaz.

Ayrıca yayım hakları yazarlarının elinde olmadığından büyük olasılıkla ne devamı ne de oyun ile alakalı birşeyi çıkmayacaktır. Yani boşuna beklemeyin.
"Lovefull Evil"
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Dilbao wrote:
Ayrıca serinin tümünü okursanız göreceksiniz ki bu dünyada oynanılabilecek pek de birşey yok. Yüzüklerin efendisi gibi bu seri de belli bir olay üzerine yazılmış bir seridir. Yani dünyanın her anı oynamaya uygun değildir.
Bence denemeye değer ama Dilbao'nun dediği gibi senaryo işe yaramaz ama dünyaları kullanabilirsin veya onlardan esinlenebilirsin.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Post Reply