Frp ve Kızlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Frp ve Kızlar

Post by mightywolf »

Merak ediyorumda,

frp oynayan hic bayan arkadasımız varmı? Duydum oynadıklarını, ancak hic sahit olmadım. İzmirli varmı hic frp oynayan bayan? Yani warsa, cidden bir bayanla frp oynamak isterdim, rp acısından da degisiklik olur, hep cesur iri savascılar (ornek) oldugundan aynı sey, vurun kırın, grupta bir bayan olsa , narin birisi, siddeti sevmeyen.. Daha degisik rp ler ortaya cıka bilirdi..

Sadece bir merak ... :)
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben çok tanıyorum... Hem de izmir'den... huhuhu :D

Ama çoğunluğu sadece elf oynatıyor orası ayrı mesele... Hepsi Legolas'ın suçu (huahuha)

Bakalım Bertan beyefendi; size birini oynamanız için ayarlayabilecek miyim (bi dakka nası yani?! :P:P )... Ama dediğin gibi çok değişik bir deneyim olabiliyor...

Saygılarımla...
Türklider...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet benimde İzmir'de tanıdığım ve FRP oynayan kızlar var, ama hepsi benim çabalarım sonucu başladılar oynamaya.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

valla benim süerekli oynadığım ekiplerimden birimde bi rkız arkadaş vardı. o kadar da ii rp yapıyorduki aklını şaşar.

en son oyunda RL oynatıyordum. bu bayan arkadaş Sword Knight oynuyor. RL de bir süre tırmaladılar. 4-5 lvl falan aldılar.

ama sonunda Solamnic Knight hatunumuz elimden kurtulamadı ve vampir oldu. bir süre good vampir oynamaya kastı ama tabiiki Dark Powers ın o dejenere edici gücüne dayanamayıp chaotic evil oldu... :twisted:
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

HA hani nerde biri kızmı dedi nerede yaw bana sölin Turkleader
kardeş elf oynatıomuş kim o tanıştır beni yaw onun için ateşe veririm kendimi :twisted:
No one hears him cry so he turns to evil...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Falla Arkadaşlar Galiba herkes buradaki Herkes İzmir Tayfasından Ben Buluşmayı Çok Ã?abuk ayarlayabilen BURSA TAYFASINDANIM :D :D
Burada yani bursada Oynayan kız arkadaşlarım var...
Çok iyi oynuyorlar ama genelde erkeklerle oynamıyorlar
Benim Kendikız arkadaşım bile oynuyor BURSA TAYFASINDAN İZMİRE SESLENİş hade canlanın bakayım biras İZMİRE geldiğimde hepinizle tanışmak isterim....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Walla ben oynayan bircok bayan arkadas biliyorum. Metucon a gelmis olsaydiniz siz de gorurdunuz ne kadar cok oldugunu... Metucondakilerin en az 4 te biri bayandi.

Gercekten farkli bir deneyim olabiliyor. Ancak grupta bazi kisiler tutup da kiza asilmaya baslarsa o zaman oyunun hic zevki kalmiyor. Rezalet bir hal alior.

Kizlarin da erkeklerle oynamak istemediklerine de sahit oldum. Bana sacma gelior.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
blandoc_estaneful
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blandoc_estaneful »

walla ben birkaç bayan frpçi taniyorum. hatta beni frpye baslatan bir kizdi ve benim ilk amatör gurubumda onunla yanyana oynuyorduk. dediginiz gibi rp açisindan çok farkli oluyor.kizlarin erkeklerle oynamamasini anlarim çünkü frp'yi pul koleksiyonuna çeviren adamlar var........ :!:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi bizim gurupta oynayan var da bişey fark etmiyo.. yine kırıp döküyoz.. hatta kızlar kırıp döküyo :D biz kenarda bekliyoz..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

konu dagılmıs, ben kızlar dokuyo sacıyo mu demedim yaw :P, turkleader sen warsa (guzelinden) bize ayarlasana frp oynayan, olmadı sonra masa ustunu real e tasırız felan :P,

saka bi yana, bencede her grupta mutlaka 1-2 kız olmalı...... izmirde varsa cidden hep birlikte tanısalım kaynasalım (kızlarla, erkekler atmalasın :P) hahaha

byes
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Döndüğümde de değişmeyeceğini biliyordum calis ama Narlıdere de frp oynayan kız olcağını zannetmiorum zaten bu allahın İsviçresinde frp oynayan erkek bile yok sen haline şükret yani.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

yeminer wrote:abi bizim gurupta oynayan var da bişey fark etmiyo.. yine kırıp döküyoz.. hatta kızlar kırıp döküyo :D biz kenarda bekliyoz..
öylemi beyefendi!
ben daha önce kızlarla oynadım ama beceremiyorlar sanki erkekler bu olaya daha yatkın kızlar biraz daha izleyip oynasınlar. ..
bence yanılıyorsunuz..frp oynayan kızlar var emin olun çok iyi oynayanlar olduğunada eminim..

Edit: BBCode sorunu (Dilbao)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Hmmz, valla toplam kaç grupla oyun oynadım bilmiyorum ama, üç kez, kızların da dahil olduğu gruplarda bulundum. Tecrübelerime dayanmak gerekirse; kızın tekinin yaşı oldukça küçüktü ve abileri genellikle bununla dalga geçip geyik yapıyordu, bir diğer gruptaki kız benimle yaşıttı ve DM'di, oldukça da güzel DMlik yapıyordu ve gayet ciddiydi ama kişisel sepelerden dolayı durum biraz karmaşıklaşmıştı, bir diğerindeyse kız dediğim 27 yaşında olduğu için son derece ciddiydi ve iyi RP yapıyordu ama o grup fazla tutunamadığı için kesin birşey söylemek zor.

Yani söz konusu kızlar olunca ben gördüklerime iyi diyebilirim. Ama ne bileyim arada sırada sırf erkek arkadaşları oynuyor diye hiç anlamayan bilmeyen kızların da FRP oynadıklarını gördüm, yani uzun lafı kısası kişiden kişiye değişiyor derim ben.

Turkleader'ın dediği gibi,

Saygılarımla...
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Toplusal saldırının gazilerinden ne beklerseniz...bende bir kızdan onu beklerim.Daha fazlasını değil;çünkü onlara bunu biz yapıyoruz...
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

bence kızlar gayet güzel oynuyolar.bizim grupta bi savaşçı var(galadlirime slm :mrgreen: ) ben büyücüyüm güya ama tırstım kendisinden uzak durmaya çalışıyom :kill
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Post Reply