Multi-Class Olayı

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

şunu demek istiyordum, PP = Powerplay anlamına geliyor, yani, sen karakterimi nasıl güçlendireceğim diye düşünüyorsan bu PP'ye giriyor ki bunda haklısın. Powerplay karakter seviye atladıkça onun güçlerini belirtirsin, ya da multi-class seçersin veya bir feat alırsın, bunların hepsi powerplaye girer.

Ama gücümü artıracağım diye Roleplay'den (RP) ödün veriyorsun, yani oyundaki karakterinin oynadığı rolden ödün veriyorsun. Elbette oyundaki karakter sınıf değiştirirken, oyun evreninde ona bir kılıf uydurmak mümkün, ama bunun ne kadar gerçekçi olacağı tartışılır. Yani sınıf değiştirme sebebinin mekanik olması üzücü.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Ben aslında PP için istememiştim. Karakteri güçlendirirsem questleri daha iyi aşarım diye düşünmüştüm. Ã?ünkü yeni olduğum için çok basit yerlerde bile takılıyorum. şimdilik öğrensem, dedim.

Tabi her younun incelikleri var, haklısın. PP nedir yeni öğrendiğim halde RP taraftarıyım. Ama yine de bazen PP yapmanın zararı yok diye düşünüyorum. Hani, insanın canı sıkılır, biraz şamata arar ya, o zamanlar. Diablo ne için? değil mi :) Karakterini kas, sonra hack 'n slash :D

Nendese hiçbir zaman bir tarafta sabir duramıyorum. PP'ye de evet, Rp'ye de evet. Chaotic Neutral miyim neyim :D

Not: Sınıf değiştirme sebebi mekanik, ne demek?
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Sınıf değiştirme sebebi
Karakteri güçlendirirsem questleri daha iyi aşarım diye düşünmüştüm
bu oluyor.

Bence de her ikisine de evet, yani PP ve RP'ye ama, birinden alıp öbürüne vermek yanlıştır. :D
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Post Reply