herkes farklı birini sever ama en çok sevilen kim en karizmatik,düstur sahibi zeki,kaslı,bilge ve şemal sahibi cengaver acaba hangisi elemanlar her romandan veya oyundan olabilir (forgotten realms,dragonlance,lotr,d&d,magic the gathering,vampire falan felan), cizgiroman kahramanı veya büyü kullanıcısı olamaz
işte size er meydanı
valla kusura bakma garbahad ben de Lord Soth diyecem.drizzt ve fingolfin de fena savaşçı sayılmazlar ama ondaki strength ve iktidar tutkusu beni oldukça etkiliyor.biraz hüzünlü ve şanssız bir tarihi var ama olsun.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Sturm elbette. Yani Kitiara ve ejderine meydan okuken ölüşü beni hep etkilemiştir. Üstelik tüm hayatını adadığı şövalyeliğin katı düsturlarının bazen yanılabileceğini kabul etmiştir kendileri...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Ben Steel dedim ama çok düşündüm çünkü hepsi birbirinden kahraman bea. Sadece oy atmak için Steel dedim. Tanis, Gimli, Flint, Sturm, Caramon ve daha bir sürüsü kahraman be. Birbirindn ayırmak çok zor.
harbiden conan baba adamdır
yaa
senin sayende öğrendim pek çok şeyini fark etmesekte anladıysan bir çok şey öğrendik birbirimizden değilmi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Corax mı Drizzt mi yener dersem eski dostlar bana ne dersiniz???
Selamlar Dostlarım....
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong