Dragon Lance okurken en zevk aldığınız bölü
-
AresMajere
- Kullanıcı

Tanis ve Raistlin'in konuşmaları iki zeki kudretli adamın konuşmalarına dönüşüyor ve bu da benim çok hoşuma gidiyor.Bu raistlin Caramon'a biraz daha vefalı davransa daha çok hoşuma gidecek...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Raistlin Caramon'a daha yakın yada şevkatli davransayıdı pekçok olay olmazdı. Raistlini böyle kabul etmek lazım. Duyguların yarısı raistlinde diğer yarısıda caramonda toplanmış. Bu onların laneti. Tanrılar tarafından ikiye bölünmüş bir insanlar.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire ben ikizler efsanesini okumadım ve sadece ilkbahar ve güz alacakaranlığını okuduğum için bilgi noksanlığım var onun için böyle bir yorum yaptım okuduğum iki kitaba göre.Aydınlattığın için teşekkür ederim...
Saygılar ve Sevgiler arkadaşlar...
Saygılar ve Sevgiler arkadaşlar...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
ikizlerin üçlemesi tam anlamıyla bir şaheserdi bence .özellikle son kitapları çok hoşuma gitmişti.
ahhhhhhhhhh bi de adam gibi bir filmini yapabilseler...............
ahhhhhhhhhh bi de adam gibi bir filmini yapabilseler...............
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
lightflarer
- Kullanıcı