Elminster-Helm
Elminster-Helm
Çok merak ediyorum Elminster-Bir büyücüyü yaratmak isimli kitaptaki şovalye Helm, tanrı Helmin tanrı olmamış hali falan mı?.Kitap eski zamanda geçtiği için ve Helminde bir paladin olduğunu göz önüne alırsak bu beni bir şüpheye soktu.Acaba 2 si aynı Helm mi yoksa isim ve mesleklerinin aynı olması bir tesadüfmü?Bana tesadüf gibi geliyor ama ..
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
-Veldrin
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

bence de shadowmaster haklı olabilir.bence sadece bir isim benzerliği.
ayrıca elminster o kitap itibariyle helm den daha güçlü oluyor(knight olan helm).
yani bu durumda helm in tanrılığa terfi edip elmister in olduğu yerde sayması bana biraz garip geliyor.çünkü bi de elminster o kitabın sonunda Cormatyr e de yolculuk yapıyor.ama yine de insanın aklına ''başka isim mi yoktu da Helm koydunuz knight in ismini...''demek gelmiyor değil.
bi de tabi kafaya takılan helm var.
yoksa tanrı helm önce sıradan bir başlıktı da güçlü bir büyücünün araştırmaları sonucunda knight helm e dönüştü ve oradan da yeterli güce ulaşıp.........
neyse neyse saçmaladım boşverin siz.
ayrıca elminster o kitap itibariyle helm den daha güçlü oluyor(knight olan helm).
yani bu durumda helm in tanrılığa terfi edip elmister in olduğu yerde sayması bana biraz garip geliyor.çünkü bi de elminster o kitabın sonunda Cormatyr e de yolculuk yapıyor.ama yine de insanın aklına ''başka isim mi yoktu da Helm koydunuz knight in ismini...''demek gelmiyor değil.
bi de tabi kafaya takılan helm var.
yoksa tanrı helm önce sıradan bir başlıktı da güçlü bir büyücünün araştırmaları sonucunda knight helm e dönüştü ve oradan da yeterli güce ulaşıp.........
neyse neyse saçmaladım boşverin siz.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ne diyosun ya? Bambaşka diyarlara yelken açmışsın...Eldarin wrote:...yoksa tanrı helm önce sıradan bir başlıktı da güçlü bir büyücünün araştırmaları sonucunda knight helm e dönüştü ve oradan da yeterli güce ulaşıp.........
Tanrı olan Helm, tanrı olarak doğmuştur. Helm ismi de bir tanrı ismi olduğundan çocuklara verilmesi de çok doğaldır.
Günümüz dünyasında nasıl İsa, Musa, Davut gibi isimler veriliyorsa Helm yada Mystra gibi isimlerde karakterler görülmesi de son derece doğaldır.
"Lovefull Evil"
valla tüm helmler birbirine karıştı.ondan benimde kafam karıştı ne yazacağımı şaşırdım.
neyse neyse sonuç itibariyle aynı kanıdayız seninle,helm in tanrı doğmuş tanrı kalacağı konusunda.
neyse neyse sonuç itibariyle aynı kanıdayız seninle,helm in tanrı doğmuş tanrı kalacağı konusunda.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Alakasız bir örnek olmuşGünümüz dünyasında nasıl İsa, Musa, Davut gibi isimler veriliyorsa Helm yada Mystra gibi isimlerde karakterler görülmesi de son derece doğaldır.
Biri peygamber, diğeri tanrı.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe