TÖM RP CİLER HADİ AMA
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

TÖM RP CİLER HADİ AMA
arkadaşlar rp ye biraz canlılık istiorum...
canlanın biraz.. sitede kaç adam var hiçbiri rp de yok 3-5 kişi temcit pilavı gibi aynı şeyleri yapıoruz.. hadi ama .. ayıp oluo nerde RP ruhu...
bi ortaya çıkın.. kendinizi gösterin...
canlanın biraz.. sitede kaç adam var hiçbiri rp de yok 3-5 kişi temcit pilavı gibi aynı şeyleri yapıoruz.. hadi ama .. ayıp oluo nerde RP ruhu...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Re: TÖM RP CİLER HADİ AMA
Söylediklerinde sonuna kadar haklısın Oren dostum.Oren_Dautry wrote:arkadaşlar rp ye biraz canlılık istiorum...
Sen ortamı yarat ben elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım.
Ayrıca rp yapma konusundaki kısık sesimizi duyurmaya çalıştığın içinde ayrıca teşekkürler.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Valla ya biraz rp lütfen sitede cok azaldı rp belli yerlerin dışına ve belli kişilen dışında kimse katılmıyo yerden göğe kadar haklısın Oren
HEYYYY MİLLET HADİ RP YAPALIM BİRAZ RP RUHUNUZU UNUTMAYIN OLMAK İÃ?İN DOğDUNUZ Kİşİ OLUN RPCİ OLUN ve RP YAPIN hadi...
HEYYYY MİLLET HADİ RP YAPALIM BİRAZ RP RUHUNUZU UNUTMAYIN OLMAK İÃ?İN DOğDUNUZ Kİşİ OLUN RPCİ OLUN ve RP YAPIN hadi...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

arkadaşlar rp ye katılmak isteyen ler hazır rp lerden değil ynei bir yerden de girebilir..
onun dışında
savaşcılara çağrı
ölümün tapınağı
çığlıklar kalesi.
adaletin ölümün ve savaşın tapınağı
ufak cadır
zamanın karargahı
buralar rp ye girilebilecek yerler... hadi ama
onun dışında
savaşcılara çağrı
ölümün tapınağı
çığlıklar kalesi.
adaletin ölümün ve savaşın tapınağı
ufak cadır
zamanın karargahı
buralar rp ye girilebilecek yerler... hadi ama
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
benim dikkat ettiğim birşey var:bazı kullanıcılar hanlarda takılarak sanırım karakterinin gelişeceğini sanıyor,tanrısını daha iyi anlayacağını,daha iyi bir büyücü olabileceğini vs.bu yapıldı yada yapılmadı öncelikle orenin dediği gibi rp de bazı belli yerlere daha çok ilgi gösterilmeli.
öncelikle ben Azalin in Seçilmişi olduğum için söylüyorum;örneğin Azalin in Domain leri Acı,İntikam vs.bunlar tanrının kendisi kadar inananları içinde çok önemli bir unsur biliyorsunuz.karakter sırf güç için acı çekmeden Azalin e tapınamaz,vs.Bu nun çok daha gerçekçi ve açıklayıcı örnekleri diyarda mevcut.Birde illa Tanrı mı seçmek gerek..Bence hayır ama bir Tanrı nın yanındaki olanaklar herzaman daha fazladır.Belki başka sebeblerden yapılmış olabilir ama bir Tanrı ya bağlılık sunup,paladin olmaya kalkıp sonrada ben düşüneyim..demek olmaz değil mi?bu ve benzerler..Amaç lı yaşayan,amaçlı savaşan,amaçlı düşünen,karakterler bu diyarda çok daha iyi karakterler olacaktır bence emin olun.
öncelikle ben Azalin in Seçilmişi olduğum için söylüyorum;örneğin Azalin in Domain leri Acı,İntikam vs.bunlar tanrının kendisi kadar inananları içinde çok önemli bir unsur biliyorsunuz.karakter sırf güç için acı çekmeden Azalin e tapınamaz,vs.Bu nun çok daha gerçekçi ve açıklayıcı örnekleri diyarda mevcut.Birde illa Tanrı mı seçmek gerek..Bence hayır ama bir Tanrı nın yanındaki olanaklar herzaman daha fazladır.Belki başka sebeblerden yapılmış olabilir ama bir Tanrı ya bağlılık sunup,paladin olmaya kalkıp sonrada ben düşüneyim..demek olmaz değil mi?bu ve benzerler..Amaç lı yaşayan,amaçlı savaşan,amaçlı düşünen,karakterler bu diyarda çok daha iyi karakterler olacaktır bence emin olun.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
peki rica etsem burada diğer tanrılarında hangi yönelimlere sahip olduğu konusunda beni bilgilendirir misiniz?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
arkadaşlar bal likörü salonunda bilgi ve gücün ışığnda bir rp devam ettiriyorum gelmek isteyenler buyursunlar ve büyüye merakı olanlar büyü konseyine damlasılar hade bakamm
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Arkadaşlar herkesin rplere katılmasını tavsiye ederim. Bazı kşiler frp gibi olamayacağını söyleyerek uzak duruyorlar. Biz buna halk dilince peşin hükümlülük diyoruz. Lütfen bir kere olsun deneyin ve tadına doyum olmadığını görün. Zaten burada rp yapmayı başaramayanların frp oynayabilceğinide sanmıyorum. 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Aslında bu tür şeylere katılmayı istiyorum. Ama durduk yerde de olay çıkartamam ya rp olsun diye mevcut yerlere katılmaya çalışıyorum. Ve forumsal rpnin bir kuralı olarak karşıdaki bir harekette bulunmadan birşey yapamıyorum. Bazı kişiler de siteye az girince elim kolum bağlanıyor.
Mesela zamanın kulesi vardı. Aktif katılım için gayet güzel biryer benim için fazat Majenta siteye giremiyor. Firble da ilgilenemiyor. Herkesin haklı sebepleri var.
Geriye de hanım kalıyor. İnsanlarla tanışıyorum en azından.
Aslında karakterim için bir yolculuk düşünüyordum rutinden kurtulmak için en azından. bilmiyorum.
şu kasabanın yakınlarındaki gobln kabilesi iyi bir girişim mesela.
Mesela zamanın kulesi vardı. Aktif katılım için gayet güzel biryer benim için fazat Majenta siteye giremiyor. Firble da ilgilenemiyor. Herkesin haklı sebepleri var.
Geriye de hanım kalıyor. İnsanlarla tanışıyorum en azından.
Aslında karakterim için bir yolculuk düşünüyordum rutinden kurtulmak için en azından. bilmiyorum.
şu kasabanın yakınlarındaki gobln kabilesi iyi bir girişim mesela.
öncelikle hoşgeldin yanlız bunları söylemeden önce o mekanla bir bakmalısın sen sadece karakterin yaptığını yzaabilirsin ortamdan nasıl bir tepki geleceğini bilemezsin genellikle de sınav şeklinde olur ilişkiler. Ve karşına yeni şeyler çıkar. Mesela tasfir yapılmadan bir mekanda gezebilir misin. Uydurman gerekir. ama uydurmak elinde değilse...
Karakterlerin prensipleri var karşıdakilerin de var bu karşıdakinin nasıl bir tepki verebileceğini tahmin edip onun ufak bir davranışını da yazmana olanak sağlayabilir. Fakat her yerde değil...
Karakterlerin prensipleri var karşıdakilerin de var bu karşıdakinin nasıl bir tepki verebileceğini tahmin edip onun ufak bir davranışını da yazmana olanak sağlayabilir. Fakat her yerde değil...
sağol hoşbulduk...
madem öyle diyorsun ben de şöyle diyim
gördüğüm kadarı ile rp yapılan yerlerin ilk msjı o yerlerin tasvirine ayrılmış durumda.. rp ye katıldığım yerlere bi bakmanı isterim
belki sana bir fikir verebilir.. yardımcı olursa ne ala...
bence karakter yaşamalı nefes almalı.. sadece kağıtta kalmamalı...
madem öyle diyorsun ben de şöyle diyim
gördüğüm kadarı ile rp yapılan yerlerin ilk msjı o yerlerin tasvirine ayrılmış durumda.. rp ye katıldığım yerlere bi bakmanı isterim
belki sana bir fikir verebilir.. yardımcı olursa ne ala...
bence karakter yaşamalı nefes almalı.. sadece kağıtta kalmamalı...
tasfir bir örnekti. Ayrıca bir sınavdaysan neyle karşılaşacağın da sana kalmamıştır.
Mesela Zamanın kulesini incelersen bir üst kata çıkıp çıkamayacağını inancın belirleyecektir. ama yeterli olup olmadığına karar verecek olan sen değilsin. Yani devam edip etmeyeceğini bilemeden insan nasıl.... devam edebilir?
Mesela Zamanın kulesini incelersen bir üst kata çıkıp çıkamayacağını inancın belirleyecektir. ama yeterli olup olmadığına karar verecek olan sen değilsin. Yani devam edip etmeyeceğini bilemeden insan nasıl.... devam edebilir?