Biraz Fazlamı Aştık Kendimizi

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

geyikde lazım bazen yaa
for !_FRP_!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

anlıyorum zaten bizde full olarka ciddiyet olamsı demiyoruz yane olsunda yerinde olsun her şey geyiksiz olmaz yoksa..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Ayrıca yanlış anlamalardan nefret ederim :D ben bu başlığa kesinlikle gereksiz demedim AmadeusTheDark arkadaşım bence çok gerekli bi başlık uzun zamandan beri frpworldden arklarla bu konu üzerine konuşuyoduk. oradaki örnek başka gereksiz topicler için verilen bi örnekti.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Alıntı:
Sitedeki Gereksiz açılan topiclerden çok gereksiz olan tartışmalar daha önde. ne zaman gereksiz açılan bi topic görsem altında olan gereksiz tartışmalar çok daha fazla yer tutuyor ve gereksiz topici hep gündeme getiriyor. gereksiz topicler açılacaktır buna bişey yapamayız gereksiz topiclere verilecek en büyük cevap ise MSG atmamaktır.
(yaws bu alıntı muhabbeti nası yapılıo çözemedim bi türlü iişallah bişeye benzemiştir :lol: )
Bi şeyi yanlış anlamış olucaamı sanmıyorm açık açık yazmışın.
İşte bende diormki spawn bu ilk söölediinde haklıymış ortam bozuldu her yer geyik oldu olayını tartışmak zaten gereksiz söölediklerimi yeniliorum bu forumlarda ööle geyik yapılmasın çok ciddi bi konu üzerinde duruoz geyik olmaz dencek bi başlık zati benim gördüğüm kadarıyla yok şimdi findor geyiğinde yeri olduğu yerinde yapılması gerektiğini söölüosun ama bu site zaten geyik yapılamayacak bir yer barındırmıyo onu anlatmaya çalışıorm bence şunu bi dene işte bu bu topiclerde geyik yapılması yersizdir fakat şu konularda geyik yapılması uygun olabilir diye sınırlama getirebileceğin 3'er topic bul veya bazı topiclere yazılanları buraya yaz.Böylece bizde senin bu yerinde geyik yapılması olayını örneklerle tartışalım.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

örneğin tapınaktaki adaletin ve savaşın ve ölümün tapınağı başlığında geyik yapamazsınız...
büyücülük kulesindeki büyü konseyi başlığında yüksek büyücülük kulesi başlığında ve hatta neredeyse büyücülük kulesinin hiçbiryerinde geyik yapamazsınız..
daha net ve yuvarlak bir cevap istiyorsan tapınak büyücülük kulesi hırsızlar loncası gibi yerler geyik yapmak için değil rp yapmak içindir.. bal likörü salonunda geyik hikayeler anlatılır fakat arada rp de yapılabilir.. cilveli keçi hani geyiğe yönelik bir başlıktır.. serbest kürsü(frp ötesi) burada belli nezaket şartlarını aşmamak şartıyla her konu konuşulup tartışılabilir... kitapkahta geyik yapılmaz(tabi kitap geyik bir kitapsa o başka...)
hazırcevap geyik yeri değildir. tıpkı büyücülük kulesi ya da tapınak gibi savaş karargahı da RP ye adanmış bir forumdur...
aslında gerekirse tüm başlıkları da açıklayabilirim ama bu kadarının yeterli olduğunu düşünüyorum... yani bu sitede geyik yapılmayacak yerler de var...
ha bu sitede geyik yapılmaz mı? tabiki yapılır.. eğer doğru yerdeyseniz en iyisi yapılır.. ama doğru yerdeyseniz :)

saygılar Yeminer
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

eyvallah abi ya sağolasın anladığım kadarı ile herkes konunun içeriğini tam olarka anladı şükürler olsun sağolun var olun
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

ADALETİN,Ã?LÃ?MÃ?N ve SAVAşIN TAPINAğI:farkettiysen burdaki olay birbirini izleyen hikayelerden ibaret doğru burda geyik yapılamaz ama çok ciddi bir konu üzerinde durulduğundan değil geyik yapılabilinecek hiçbirşey olmadığı için böyle bir ortamda zaten geyiğe tapan bir insan evladı bile geyik yapılabilecek hiç bir şey bulamaz çünkü burda tartışılan bir konu yok orda yazabildiğin en büyük harflerle 'çabuk bi geyik çevirin' yazsan kimse birşey yapamaz buranın temasının 'cümle kuralım' topicinden,yapılan işin amacı haricinde,hiç bir farkı yok.
BÃ?YÃ?CÃ?LÃ?K KULESİ:bu bölümde 'başarısızlıkla sonuçlanan büyü denemeleri üzerine' adlı başlığı otur ve oku bu başlıkta sadece FRP oyunlarında kazayla yapılmış komik büyücülük hataları var herkesde geyiğin doruklarına varıp gülüp eğlenio şimdi sen diiceksinki biz burda zaten böyle yerlerde yapılan geyiklerden şikayet ettiğimizi söölemiştik ancak burdaki geyiğe katılan adminlerde var(hiçbir şekilde adminlere laf atmak için felan yazmadım bunu sadece sitenin kurucuları oldukları ve bu sitede yapılan yanlışlarda son söze sahip oldukları için yazdım) bu başlıkta şimdiye kadar tam 4 sayfa sürmüş bu da demekki burda geyik yapılabiliyormuş ve site adminleride şikayetçi değilmiş ve hatta başlığı kapatmak bir yana kendileride iştirak edebiliyormuş demekki burda ciddiyete özlem duyan sadece sizlermişsiniz.
HIRSIZLAR LONCASI:İşte buraya az önce girdim ve karşıma çıkan ilk başlık 'mahkemede savunma senaryoları' burasıda tamamen geyik ve espri üzerine hatta yayınlanmış bir karikatür bile var bu başlık ise tam 10 sayfa sürmüş yine burdada adminler var hani o eskiden burası daha iyiydi yeniler şöyle yapıo böyle yapıyo her taraf geyiğe sarmıştı demiştinizya işte bu foruma katılanlar arasında sizin bildiğinizden çok çok daha eskisini bilenler var ve yeminer sende bu geyik silsilesine bolca katılmışın.
İş bir düşünceyi diretmeye gelince çok çabuk yeni prensibler edinebiliyor insan galiba.

Olay budur yapılan budur siz bunu konuşurken ilk yazdıklarımda demiştimki kasmayın kendinizi bırakın insanlar eğlensin geyik yapsın aynı zamanda bilgi alışverişide olacaktir gereksiz ciddiyet göstermeyin işte sitenin geri kalanıda tam olarak bunu yapıyor.Basit uğraşlar için kendinizi bu kadar yormayın derim bırakın kendinizi geyiğin akışına FRP oynayın arada olan komik olayları işte bu başlıklara yazın insanlarla paylaşın muhabbet edin amacınız vaktinizi hoş geçirmek olsun eğer siz eğlenebiliyorsanız boşverin geyiğin yapılacağı yeri yapılmıyacağı yeri keyfinize bakın unutmayınki bu sitedeki herkesin tek bir ortak özelliği var bu özellik yok olmadığı sürece burdaki olayda bozulmaz.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

sanırım herkes bu olayı anladı uzatmaya gerek yok kapansın artık....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

GIRGIR YOK ARTIK HADE RP LERE BAşLIYORUZ YAVAşTAN YAVAşA BU 1 HAFTA İÃ?İNDE NELER DEğİşECEK NELER 8)
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Post Reply