Tanrıların ölümlülüğü

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Post Reply
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

kith bilmem ne :evil: beni dinle eminim en az senin kadar frp den anlıyorumdur :evil: benim sorguladığım tanrı olmak sadece god hood a ulaşmakla kazanılabilecek bir olaymıdır. tanrılar yok edilebiliyor ve yani tanrılar olabiliyor(örneğin cyric) bu demektirki tanrı olabilmek bir xp işidir mi :evil: . ne yani ben yeterince sabırlı ve kararlıysam ölümsüzlüğe ve ibadet edilebilecek bir kişi makamına çıkabilmem demektir. tanrı nın sözlük anlamı erişilebilmez kusursuz yaratıcı bir varlık(ki bazı inançlar onları varlık üstü(buna ruh vb şeylerde dahildir)şeyler olarak kabul eder). benim orada söylediğim böyle bir mevkiye ulaşabilmek her kes için mümkün olamaz hatta hiç kimse için mümkün olamaz o yüzden tanrı diye bir şeyi kabul etmiyorum. mystra da sune da hepsi sadece güçlü kişilerdir. diyarların kurallarını bile değiştirebilecek güce ulaşmışlardır. benim frp bilgi mi sorgulamadan önce mantığını ve anlama kabiliyetini kontrol etmeni öneririm.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

bak dostum bu sana yaptığım ilk ve son sözlü uyarı olacaktır . sen forumları kullanmadan önce düzen ve dostluk içinde sürüyordu sohbetimiz. Biran önce insanlarla takışmayı bırakmanı rica ediyorum. Gelirgelmez takındığın ben zekiyim frp yi aştım bitirdim siz de kimsinizki havasından çıkıp kendini de bizimle aynı kefeye taşımanı istemek durumdayım. Bizimle ii geçinip tartışmak yerine sohbet etmeyi seçersen seninle sohbet etmekten zevk duyarız....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ya beyler buradaki her yazılanı kendinize bir hakaret olarak algılarsanız bu işin içinden çıkılmaz yani lütfen sakin olalım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Evet beyler biraz sakin olmaya çalışın.Bir birimiz hakkında iyimser olmaya çalışalım.Bize taş atana biz gül atalım.Akıllanmadıysa gerekli kişiler işin icabına bakar.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

gülü almayı denerim ama kardeşim tartışmadan olmuyor ki. ama rahatsız olan varsa sanırım bu huyumu biraz törpüleyebilirim
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Böylesi daha iyi yoksa ben oraya gelip törpilemek zorunda kalabilirim! :wink:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

aaa bak sen . sen dişlerini böyle işlerde de kullanıyor musun quel. sen kanı olmayanlara pek bulaşmazdın diyetisyenini mi değiştirdin :wink:
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

(Lütfen quel demeyiniz Quel-Shin'i tercih ederim)
Hayır benim kastettiğim elimde bi törpiyle senin o çürümüş bedenindeki kemiklerin sivri bölümlerini törpülemek....
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bu arada yeminer bazı kitapları daha okumadığından sanırım birkaç noktayı atlıyorsun. tanrılık güçlenmeyle level atlamayla kazanılmaz. cyric çok efsane biri olduğundan 55. level falan olduğundan tanrı olmadı. Time of troubles ta çalınan tablets of fate i bulma görevi lord ao tarafından tanrılara verildi. tabii bu artifactları faniler bulunca onlar tanrı oldu. yani cyric in yerinde bir gnom yada bir çocuk bile olsa ve tabletleri teslim etse godhood a yükselmeye hak kazanacaktı.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Birisi törpü mü dedi... şu elimdekiyle yardımcı olmaktan mutluluk duyarım (Kahretsin çok iyiyim)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Tanrılık bir NPC classıdır. HP si vardır öldürülebilir. Dünyasına göre çeşitli şekillerde bu mevkiye yüksellinebilir. Bukadar basit.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ayrıca tanrı olmanın pek eğlenceli olmayacağını düşünüyorum. oldum olası power gaming den nefret etmişimdir bir de oyuncular tanrı olursa eminim ortam cıvıyacaktır. (cıvımak!!!)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ne o Corax elindekini törpü falan mı zannettin.o kılıçır,bilmiyosan söyliyim(kız hadi kız :twisted: Corax rage e girer)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ne o Corax elindekini törpü falan mı zannettin.o kılıçır,bilmiyosan söyliyim(kız hadi kız :twisted: Corax rage e girer)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

valla benim kemikleri o corax ın elindeki de zor törpüler quel-shin :wink:
yoksa bana sinek kovarla mı saldıracaktın. ama harbiden iyi olur elinde sineksanar benim kaval kemiime sıkıyon ha :P
güç amacın, k
Post Reply