kith bilmem ne beni dinle eminim en az senin kadar frp den anlıyorumdur benim sorguladığım tanrı olmak sadece god hood a ulaşmakla kazanılabilecek bir olaymıdır. tanrılar yok edilebiliyor ve yani tanrılar olabiliyor(örneğin cyric) bu demektirki tanrı olabilmek bir xp işidir mi . ne yani ben yeterince sabırlı ve kararlıysam ölümsüzlüğe ve ibadet edilebilecek bir kişi makamına çıkabilmem demektir. tanrı nın sözlük anlamı erişilebilmez kusursuz yaratıcı bir varlık(ki bazı inançlar onları varlık üstü(buna ruh vb şeylerde dahildir)şeyler olarak kabul eder). benim orada söylediğim böyle bir mevkiye ulaşabilmek her kes için mümkün olamaz hatta hiç kimse için mümkün olamaz o yüzden tanrı diye bir şeyi kabul etmiyorum. mystra da sune da hepsi sadece güçlü kişilerdir. diyarların kurallarını bile değiştirebilecek güce ulaşmışlardır. benim frp bilgi mi sorgulamadan önce mantığını ve anlama kabiliyetini kontrol etmeni öneririm.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
bak dostum bu sana yaptığım ilk ve son sözlü uyarı olacaktır . sen forumları kullanmadan önce düzen ve dostluk içinde sürüyordu sohbetimiz. Biran önce insanlarla takışmayı bırakmanı rica ediyorum. Gelirgelmez takındığın ben zekiyim frp yi aştım bitirdim siz de kimsinizki havasından çıkıp kendini de bizimle aynı kefeye taşımanı istemek durumdayım. Bizimle ii geçinip tartışmak yerine sohbet etmeyi seçersen seninle sohbet etmekten zevk duyarız....
Evet beyler biraz sakin olmaya çalışın.Bir birimiz hakkında iyimser olmaya çalışalım.Bize taş atana biz gül atalım.Akıllanmadıysa gerekli kişiler işin icabına bakar.
(Lütfen quel demeyiniz Quel-Shin'i tercih ederim)
Hayır benim kastettiğim elimde bi törpiyle senin o çürümüş bedenindeki kemiklerin sivri bölümlerini törpülemek....
bu arada yeminer bazı kitapları daha okumadığından sanırım birkaç noktayı atlıyorsun. tanrılık güçlenmeyle level atlamayla kazanılmaz. cyric çok efsane biri olduğundan 55. level falan olduğundan tanrı olmadı. Time of troubles ta çalınan tablets of fate i bulma görevi lord ao tarafından tanrılara verildi. tabii bu artifactları faniler bulunca onlar tanrı oldu. yani cyric in yerinde bir gnom yada bir çocuk bile olsa ve tabletleri teslim etse godhood a yükselmeye hak kazanacaktı.
ayrıca tanrı olmanın pek eğlenceli olmayacağını düşünüyorum. oldum olası power gaming den nefret etmişimdir bir de oyuncular tanrı olursa eminim ortam cıvıyacaktır. (cıvımak!!!)
valla benim kemikleri o corax ın elindeki de zor törpüler quel-shin
yoksa bana sinek kovarla mı saldıracaktın. ama harbiden iyi olur elinde sineksanar benim kaval kemiime sıkıyon ha
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k