druid başını göğe çevirip derinden ve içten bir uluma kopartır. birden hre taraftan hışırtılar gelmeye başlar. 20 küsür kurt kızın etrafını sarar ve druid kıza
- duyamadım bişey mi dediniz?
die sorar
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
kız güzeldir, güzel olduğu kadar da esrarengiz.birden gözeri döner,buluzu parçalanıp ortaya bi wererat'a dönüşür.önündeki 20 küsür kurtu bi çırpıda alır aşağı(nassı?).
wererat kurtları halledeceğinden emin gözükmektedir. onlara yaklaşırken birden duerur. bi terslik vardır. bir uluma daha ve kurtlar werewolflara dönüşürler...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Büyücü bir gnome savaşın ortasında birdenbire belirir ve armageddon büyüsünü cast etmeye başlar...
Etrafında kalın kristalden bir küre onu korumaktadır...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Errtu bir iblis kristal parçasında drittzin karşısına çıkıyor.. Drittz onu frost brand denen ateşe karşı büyülü bir etkisi olan bir kılıçla yenmeyi bşarıyor daha doğrusu yüz yıl sonra geri gelmek üzere geldiği boyuta geri yolluyor.
yaa bu arada ufak bir şey söyleyeyim dedim... Drittz fr daki ten towns da epey bir süre yaşadı.. Hem de korucu olarak eğer corax isterse drittz de ten towns senaryosuna eklenebilir hatta onu iyi oynayacağını düşünen biri varsa oynayabilir... (hatta corax da wulfgarı dövüşte yenip devirmiş olsun ....) Ya da drittz i tamamen dm de oynatabilir (sanırım Malowan oluyor...) hem böylece yeordanın çağrısına da uyulmuş olur tabii drittz dengeleri epey değiştirebilir(hele frost brantı varsa) Ama bi fikir olarak söyleyeyim dedim..