abi cidden sen nickini de corax yapsana. yanlış anlama ama bence böyle daha güzel olurdu. yani karakter ve nickler farklı olunca ayrılık oluyo. bence nickin de corax olsa daha bütünleşmişlik olurdu. nası olsa herkes senin corax oldunu bilio. tabi senin bilcen şey benimki sadece tavsiye
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Mesaj önemli değil ama iki accountla uğraşamam...
Ayrıca herkes beni raist diye tanır... Yalnızca burada corax diye tanınırım o yüzden değiştiremiyorum üzgünüm
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Mesajlarını kaybetmeden veya yeni account açmadan nickini değiştirebilirim eğer istersen. Tek değişen oradaki Raistlin yazısı yerine Corax yazması olur. Başka isteyen varsa onların da isimlerini aynı şekilde değiştirebilirim. Bir özel mesajla bildirin yeter. Her forumdaki başlıkları kontrol edemiyorum da.
Kendinize iyi bakın.
iliklerimi rahat bırakın ulen dalarım ha.. ne olmuş ilğim kalmamış diye. hem ilik bahane kıkırdak şahane dememiş mi atalarımız. siz gidin başkasının kemiklerine laf atın ulen, ben sizin çürümüş etletrinize laf attım mı ki. ama raist atbilir, nası olsa savaşta onunla karşı karşıya olacaz. orada haddini bildiririm.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k