Arkadaşlar bir fikir gerçi üstteki mesajların hepsini okumadım belki düşündünüz.. Bir boyutsal kapıda içinde yaşadığımız dünyaya açılabilir böylece orası ile de bir bağlantı olmuş olur hatta o dünyanın değişik zamanları ile....
Düzenli bir kadro oluşturlup yapılabiir dediğim gibi organize olmak lazım. bence önce kadroyu belirleyip ondan sonra nelerin yapılabilceğine karar verilmeli tabii ki isteyen katkıda bulunacaktır; ama bir çekirdek kadro olmalı sabit olan...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin wrote:Evet bencede böyle biraz Planescape havası olması iyi olur...
Ben de tam böyle bir şeyi kast etmiştim.Her dünyayla bağlantısı olan.Darksunla bile.Bununla birlikte başlı başına bir dünya olan.Tabi planescape gibi karmaşalı biyer olmamalı. Düzenli bi kadro zaten bu işin başarılabilmesi için şart.Bu böyle sadece mesajlaşarak olmaz.Birilerini karar verme yetkisine sahip olması gerekir.
ya aslında planescape evreninde her gün ufak demiplaneler güçlü büyücüler tarafından yaratılıyor. olayı böyle bir mantığa dayandırarak tüm diyarlarla alakalı olması sağlanabişlir.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ciddi sölüorm bence plan. camp. setting frp ciyim dien herkesin okuması gereken bi kaynak. sonuçta prime material plane adlı düzlem dl, fr, ravenloft, darkun... hepsini içreiyor. yani planescapede bir solamnia şöv, bir harper ve bir demon aynı grupta olabilir. yada yan masanda geyik yapan şeytanlar garip gelmez. hhhhhhhhlhlhhll ağzımın suyu aktı, okuyunnnnnn oynayınnnnn
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
bencede mukemmel bir fikir cok rahat yapabiliriz sadece her karakter dogduyu yeri cevresini betilmlese bir hrita cok rahat cikar hepimiz yaratici adamlariz bi harita bize hiiiic koymaz....herkes hayatini az cok anlatsa birkac da buyuk olay konsa bu haritaya bi de tarih yazilmis olur super olur bence