Bir zar seti olmazmı Istanbulda....

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Bir zar seti olmazmı Istanbulda....

Post by Anchorite »

Yav.. arkadaslar ben delirdim.. Birkaç zar seti alalım dedik istanbulda bulamadık.. Gereklide ve Remzilerde yok... Saga sola baktı

Sonuçda o kötü kutulara 30 milyon mu vermek lazım bir set zar için yav..
Neyse.. diyecegim sudurki.. Fazla zar setini satmak isterseniz.. Veya daha iyisi bana bulabilecegim bir yer önerirseniz çok sevinirim.. Saygılar.. Sevgiler... Bol Nymphli rüyalar...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

karşıya geçtinmi kadıköy tarafına? artık oralara taşındı bu malzemeler sebebini sorma bende bilmiyorum avrupa yakasında tuhaf birşeyler var omg...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Israr uzerinde yakinda monopoly cafe bu tarz i$lere girebilir. Ama eger birkac zar seti alacaksaniz herkes ortalma 1-3 $ daha versin netten sipari$ verin. Cok guzzel modeller var hatta dnd 30.yil seti oldukca guzel. Oyle alan olursa belki ben bile dahil olabilirim. Ama illa istanbuldan alicaz diyorsaniz bana msn den bir ula$in zarlarini ve bilimum kitaplarini satmak isteyen bir arkada$im var onunla goru$ursunuz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

walla ben bu yaz gerekli den aldım zartakmımı.Orda çokvardı ben aldığımda.Demekki peynir ekmek gibi tükeniyor.şu dnd30. yıl seti hakkındanerden bilgi alabilir-sipariş verebilirim.Dragonfre bi adres versen iyi olur.
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Ya hiç bulamadın bi tane adventurers set al başlangıç seti içinden çıkıyo ama fiyatını bilmiom
30 milyon da deildir heralde
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

30 m ona verene kadar netten 3 takim zar sipri$ et.
www.wizards.com
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply