Grup içi aşk istemiyoruuum!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Grup içi aşk istemiyoruuum!!

Post by Shadowmaster »

Günlerden geçen gün... :lol: efendi efendi oyunumuzu oynuyoruz. Dm benim. Nasıl bir DM olduğumu herkes bilir 8) (ya da bilmez :lol: ) Neyse, uzun lafı kısası benim oyunculardan birinin kız arkı da oyuna gelmiş... Eh, buyursun izlesin dedik.

Dedik bakın ne oldu.

O zamana kadar DM'e yavşaklık yapan, oyunculardan arada sırada ''ama olmaz yaaa'' yükselişleri çıktığında tek başına ''ya olur ya adam ne güzel oynatıyor işte'' diyen, ''abi harbi DMsin var ya'' diye tezahürat yapan esas oğlanımız bir anda kaplan panter kesilip şu sözleri söylüyor.

''Oynayacak!''

8O :???: :? :!:

Oyuna katılmayacak da bir günlüğüne, ilk defa NPC karakter oynatmak istiyormuş. Daha önceden deneyimi yokmuş (hastır dedim) iyi peki buyur. Otur güzelim. Oyna.

''Oyunda da benim kız arkedeşim olacak!''

:? 8O :!: :???:

İşte bu durumda DM ağırlığını masaya koyar kardeşiiim.

Hastırr lan ben zibidiliğe getirmem oyunu dedim, esas oğlanımız hööyt möyyt dedi goth oldu oyundan çıkıverdi. (muhtemelen bu yazıları okuyordur :lol: ) Ben hariç diğer oyuncular epey sinirlendi, kulaklarından duman fışkırıyordu, asıl gruptaki tek kız olan elemansa bunların arkasından habire küfür yağdırdı (en çok o sinirlenmişti) ''böyle dünya istemiorummm len'' triplerine girmişti herkes.

Ã?ünkü çıkan karakter clericti :lol: Her neyse, uzun lafın kısası, ben oyunumda grup içi aşk istemem kardeşim. Bakın benim de kız arkadaşım oldu ama frpye davet etmeyi geç bahsettiğim bile olmadı. Sizin oyunlarınızda da böyle davarolar çıktığı oluyor mu ya da sırf kendisi oynuyor diye kız arkadaşını da oynatan tipler ürüyor mu merak ettim.

p.s. buradan feministler çıkıp bana kızmasın ben kızlara değil erkeklere laf soktum ona göre :lol:

K a y b o l m a y a n O y u n c u istiyorum! :lol:
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Erkeklerin oyuna kız ardakaş getirilmesi hoş sonuçlar yaratmıyor. Kızlarınsa erkek arkadaş getirmesi ise tamamen felaketle sonuçlanıyor. Kesinlikle olmalı bu durumdar, ikisine de karşıyım.
Ã?ünkü gelen kişi her ne kadar oyunlardan anlasa da o an oyunla diil, yanındaki kız/erkek ile ilgilenecek doğal olarak zir kendisi oynamıyor, orayada da arkadaşı aracılığı ile geldi. Dolaysıyla oyuncunun da dikkati ister istemez dağılıyor, oyundan sıkılıyor. Bu nedenle böyle bir durumun DM izni olmadan yapılması son derece hem dm, hem de oyuncu için rahatsızlıktan öteye gitmiyor.

Ha bir de o da oynasın diyenler varki bu kişilere cevabım "kendi oyununda belki ama bu benim oyunum" şeklinde olacaktır. Böyle kişilerin sadece karizma yapmak için arkadaşlarını oyunu çağıdığı düşünmüyor da değilim.

Yazık, sadece yazık...
"Lovefull Evil"
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Böyle kişilerin sadece karizma yapmak için arkadaşlarını oyunu çağıdığı düşünmüyor da değilim.
Ahanda aynen katılıyorum. İşin trajik tarafıysa, adamların karizma yapmak için bir oyunu kullanmaları. Sokakta el ele dolaşsalar daha karizma olur :lol:
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bu tiyatroo değil gösteri değil neden acaba hep arkadaş veye sevgili getirme merakı vardır bilmem.
Benim oyunlarımda kızlı erkekli oyun oynarız ama herkes oyuncudur.Buraya dikkat herkes oyuncu dedim.

Açık olan bir şey varki; o da oyuna dışardan etken olabilecek varlıklar girdiğinde herkesin dikkati dağılır ve oyun daha berbat bir durum alır.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Katılıyorum bencede getirmesi pek uygun değil ama,eğer ikiside rp yapabilecekse,ikisinide iyi tanıyorsanız oynamalarında bir sakınca yok,hatta bazen aşk oyunu daha güzel bir hale getiriyor...
Jacta alea est.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Konu üzernde düşünürsek birkaç istisna çıkabiliyor. Ki olasılık olarak en yükseği kişilerin oyun oynandıktan sonra birbirlerine yakınlaşmaları. Yani amaç sevgilim de oynasın değil, oynadığım kişi sevgilim oldu şekline dönüşmüş oluyor bölece. Peki bu ne gibi sonuçlar doğurabilir sizce?

Benim yorumum kişilerin yeterince oyunda olduğunu hatırlayamayacakları ve bu nedenle ister istemez oyunun da etkileneceği yönünde olacaktır. Ã?ünkü ne kadar uğraşsan da karşındaki kişiye bakışın farklı, dolaysıyla -konu hayal etmek bile olsa- insan zihni özgür düşünemez. Yani bu durum da oyuna ufak bir darbe indirecektir mutlaka ama elbette "kız arkadaşım da OYNAYACAK" kadar sinir bozucu olmayacaktır. En azından grubun geri kalanı için...

Bu konularda DM lerin taviz vermemesi gerektiğini inanıyorum. Ã?ünkü yan yana oturmasına izin verirsin el ele tutuşurlar, ona da izin verirsin birbirlerine bakıp dururlar, ona da bişi demezsin sonunda salya trasferine geçtiklerine şahit olursun...
"Farkındamısınız bilmiyorum ama biz oyun oynuyoduk" demek gerek böle durumda.
"Lovefull Evil"
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bir de bizim oyunda Serdar isimli gerçekten garip bir arkadaş var... Adam kafayı da kazıttı; 90 kiloluk, 1.85 civarı, iri yarı ve tipsiz bir adam, cillop gibi bir kadın monk'u oynatınca da o kadına bakn olmuyor ya... Valla kafamızda canlandıramadık karakteri çizdik, serdarla konuşurken resime bakıyoruz... :D:D:D

Bayan lazım ya... En azından göz zevki olayı için lazım hahaha...

Saygılarımla...
Türklider...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir kersinde benim kız arkım dm olmuştu offff ya birbirimizi çok seviyorduk neyse oyuna es kaza benide soktu ama bir gıcıklık önüme kız cıkartıyor aşık oldun mu diyor zar atırıyor off bu utanamasa frp dede kıskanacaktı :D

bir kere arkdaşın biri öldü azında dm senin ......... diye bir laf cıktı ve ben o orda uçma yetenegim oldunu keşfetim :D
kızlar frp ye renk kattıgı kadar (genlde kırmızı)
renk te alıyor :D

seyirci olayına karşı degilim karışmadıkları ve el elle tutuşmadıkları sürece :D

deneyin dm kız arkınız oldunca kıyak gecer diye zanetmeyin karşısınıza 10 kişillik bir gurup cıkıyorsa yarısı size saldırıyor :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Logan senin bu kız arkadaş sorunluymuş valla he... :D:D:D

Rahatsız dolu memleket ya... Abi oyun dışı her şeyinizi; duygusallığınızı dahil olmak üzere bırakacaksınız ve ona göre oyununuzu oynayacaksınız yaw...

Oyun bile oynarken hakkını vermek gerekiyor... Değil mi?

Saygılarımla...
Türklider...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Sorunlu demek biraz fazla abartı olmuyormu arkadaşlar :) Oyunlarda herkes birbirine uyuzluk yapabilir. Hem şunu da düşünün.. İnsan dm olunca gıcıklaşıyor.. Ne adamlar tanırım dm lik yolunda kaybetmişiz.. Suyundan mı havasından mı bilmem dm olan bi gıcıklaşır bi gıcıklaşır sormayın. Hulen siz cillop gibi oyunu oynayın ben de Dm lik yapem.. Revamı hulennnn.. alın size 5 tane death knigt diyolar genelde :) Kendilerini size rakip olarak görüyolar :)
Kendisini oyuncuya rakip görmeyen dm belki en kuralcı en iyi dm değildir ama bence gerçek oyun zevkini o tür dm lerin oynattıkları oyunda yaşarsınız (mesela ben :P (Çok iyi bi dm yimdir :P ))
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Yeminere katılıyorum bende,rpnin asıl zevkini size rakip olmayan Gm ile yaşarsınız,rakip olduğu zaman üç kişinin yan yana yürüyebileceği bir kanalizasyon tünelinde playerlerin karşısına Hydra çıkaran Gmler var..Olmamalı böyle,sonra ne oluyo @!?*!@? Gm diyolar,genel Gm imajı zedeleniyor...Aaa
Jacta alea est.
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

"Ulan benim kızarkadaşımı öldürecek adamı yaşatmam"
Evet bu cümle tarafımdan duyulmuş görülmüş bir hadisedir.

Birgün Ravenloft oynarken elemanlardan biri kızarkadaşıyla geldi.Bizim dmde "olur tamam"dedi.
Mutlu çiftimizden erkek insan Paladin oldu.Bayan ise cleric oldu.
Ravenloftta.
Bunlar büyük ihtimalle önceden düşünmüşlerdir kötülüğe karşı böyle bir ekip olmayı.Bayaa hevesliler.
Grup kan ter içinde bunlar hala aşık rpsi yapmakla meşgul.
Ben dahil 3 kişi öldük beceriksiz bir büyücü tarafından summon edilip serbest kalan bir tanarri ve shadow planeden gelen gölgemsi conavalar tarafından.Bakıyoruz bizim delikanlı "sen benim kalbim ve bedenimsin senin için kendimi öne atıcağım aşkım seni seviyorum"falan diye devam ediyor.
Eeee kazın ayağı öyle değil ama.Sen istediğin kadar aşık ol karşındaki iblisimsi elemanı bağlamaz.
Delikanlımız shade tarafından hakkı rahmetine kavuşur fecii şekilde.
Delikanlı büyük bir kin içindedi dme.Ama esas bomba patlar.
Bayan arkadaş cesedin yanına gelir ve ağlayarak ağat okumaya başlar.
Ancak düşmanın duygusu yoktur ve bayan arkadaşta hunharca katledilir.
Delikanlı hışımla ayağa kalkar."Ulan benim kızarkadaşımı öldürecek adamı yaşatmam"ve yanına gelir dmin."Dirilt ulan bizi"
Tabii bu arkadaşın ve sevgilisinin tarafımızdan uzaklaştırılması fazla zaman almamıştır.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Konu ile ilgileniyorsanız şu başlıklara da bakabilirsiniz;
--"Frp ve Kızlar"
--"Bayan arkadaş mı?! Bir daha asla!!"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

valla ciddi anlamda kimi yerlerde sorun olabiliyorlar

şimdi bi erkek arkadaşımız sevgilisini almış gelmiş kızda player
ulan şimdi kız handa bize tavır tafra yapıyor ulan bende kızdım tabikide
forgotten realms te oynuyoruz bursada bi abimiz oynatıyodu işte kız tam bi artis şimdi bende baya bi asi karakterim dedim sinirlendim
kalktım masandan bu arada çocuğa bakıyorum o yapma etme felan dior
kıza demiş onlar iyi player dir felan ilk oyundan ölmesin dedim
abicim şimdi bir fıghter deli olduğu damara basılmaz ta myukarı çıkarken kız buna bastı bende dedim merdivenleri 5 basamak tırmanıyorum ve kızın üstüne atlıyorum :D:D

sonra bir daha oyuna gelmedi..D::D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Ya yinede aşıklar yerine göre normalden daha iyi oyunlar çıkarabiliyorlar..
Post Reply