Ac yerine zar (opposing roll) atılsa nasıl olur?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Ben dm in atmasından yanayım sonuç olarak Dm atınca sizde atmadını varsayarsanız oyun bölünmüyor yani bi devamlılık sağlanıyor.. Nasıl diim her oyuncu her attack yaparken zar atarsa (bide 1den çok attack yapıorsa) baya bi kopmalar oluyor. Her save her attack her skill check deli ediyor.. Ben dm'ken kendim atıorum aynen devam edioruz... Ayrıca cıvıklık yapanlar olursada zarlarda farkedilir bi deişme göze çarpıo o zmn vazgeçiolar tabi çok ii oynıan olursada bi anda zarlar iileşio ama fazla karışmıorum istisnalar oluo bazen tabi
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Corax kendisine zar attırmayan Dm'e öfekelenip rage'e geçer. Olaylar çok hızlı gelişir...
Charge, Power Attack, Cleave...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

yaa öyle de mesela ard arda üç kere 1 atsan (imknsız deme başaran gördüm) tüm oyuncular üzerine yürür... Gerçi sonuçta her halikarda senin atacağın zarlar da olacak....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Arda arda 1 mi?
Herhalde adam kendi kafasını filan uçurur böyle bir şey yaparsa 8O
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

DeMRaN,oyuncuların zar atması uzun sürüyorsa,birkaç zar set alın,oldukça hızlanacaktır.Sonuç olarak düşünürsek,bütün o zarları senin tek tek atman daha uzun sürecektir.Her oyuncunun elinin altında bir yada iki zar seti olması bir problem teşkil etmeyecektir.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

:D işte onu asla denemem çünkü bizim türk insanında şöle bişey var zarları görünce dayanamıo adam alıo topaç gibi döndürüo sonunda yere düşen zarlar falan filan.. Hem Dm atınca nasıl ortamı anlatıosa vurup vuramadını söleme şansı oluo hem bazen hayatı bi zara bağlı olan durumlar oluo ozaman kötü gelirse kurtarma şansın oluo o kişiyi... Herkesin önünde atarsan Dm deiştiremez zarı... Coraxın üstüne geldini gören Dm Demran Bi anda bulutların toplandığını söyler coraxın üstüne hayatı boyunca göremiyeceği büyüklükte bir yıldırım düşer efsanevi gücü sayesinde corax ölmez veya bayılmaz ama bazı şeyleri anlamaya başlamıştır mesela DMe karşı gelinmiyecei gibi :twisted:
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

oyun sürerken gidip zarlarla oynuosa dövün o elemanı derim
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Walla bence herşeyin ötesinde oynarken attığın bir 20 nin verdiği hazzı hissetmek war, veya bi 1 in ezikliğini...
Hepsini dm atınca bunların hiç biri kalmıo...
Bir oyunda 5 kere üst üste 20 atmıştım, ne o oyunu ne de o sahneyi hiç unutmam mesela...
Veya ilk oyunumda üst üste attığım 3 tane 1 in acısı hala durur, 10 sene oldu...

Zarları dm attığında sanki olayı yapan ben diilmişim gibi gelior bana...
Eminim içinizde benim gibi hissedenler wardır...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Evet abi zar benim elimde olmalı!
GÖÖ BENDE ARTIK! YERİM DM'İ VALLA HAR HAR HAR!!!

Bu arada Dm karakterleri kurtarmamalıdır bırakın ölsünler...
Bu oyun ölmeden öğrenilmez arkadaş... (Hoş bizim bir arkadaş her oyunda ölüyor ama adam cursed filan herhalde hep salak salak şeyler yapıyor çünkü :mrgreen:)
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

DeMRaN wrote: Coraxın üstüne geldini gören Dm Demran Bi anda bulutların toplandığını söyler coraxın üstüne hayatı boyunca göremiyeceği büyüklükte bir yıldırım düşer efsanevi gücü sayesinde corax ölmez veya bayılmaz ama bazı şeyleri anlamaya başlamıştır mesela DMe karşı gelinmiyecei gibi :twisted:

anlaşılan uslanmamışsın :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Öyle bir şey yapsa Dm'i gerçek hayatta kim kurtaracak peki :mrgreen:
Cidden Zeus'un oğlu filan değilse zor bence...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

BABAAAAAA İMDAAAT raistlin beni dövüo (gerçek hayatta) :D :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

B'yi söylerken ölmüş olursun gerçek hayatta (abarttım :mrgreen:)
Gerçek hayatta yarı barbar yarı monkum :P
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

bende gerçek hayatta küçük dururum ama hayatımda bilek güreşinde yenilmedim (ortaokulda 2 kere) statları yaziim
Ch. Name:Emre
Str 17
dex 17
con 11
int 16
wis 13
cha 29 :D :D biraz abartmış olabilirim
charisma 28 olsun bare :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ohanda 17 str varsa sende bir öküzü sıkınca çatlatabiliyor olman lazım muahahah
Post Reply