Ac yerine zar (opposing roll) atılsa nasıl olur?
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ben dm in atmasından yanayım sonuç olarak Dm atınca sizde atmadını varsayarsanız oyun bölünmüyor yani bi devamlılık sağlanıyor.. Nasıl diim her oyuncu her attack yaparken zar atarsa (bide 1den çok attack yapıorsa) baya bi kopmalar oluyor. Her save her attack her skill check deli ediyor.. Ben dm'ken kendim atıorum aynen devam edioruz... Ayrıca cıvıklık yapanlar olursada zarlarda farkedilir bi deişme göze çarpıo o zmn vazgeçiolar tabi çok ii oynıan olursada bi anda zarlar iileşio ama fazla karışmıorum istisnalar oluo bazen tabi
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

DeMRaN,oyuncuların zar atması uzun sürüyorsa,birkaç zar set alın,oldukça hızlanacaktır.Sonuç olarak düşünürsek,bütün o zarları senin tek tek atman daha uzun sürecektir.Her oyuncunun elinin altında bir yada iki zar seti olması bir problem teşkil etmeyecektir.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
DeMRaN
- Kullanıcı

<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Walla bence herşeyin ötesinde oynarken attığın bir 20 nin verdiği hazzı hissetmek war, veya bi 1 in ezikliğini...
Hepsini dm atınca bunların hiç biri kalmıo...
Bir oyunda 5 kere üst üste 20 atmıştım, ne o oyunu ne de o sahneyi hiç unutmam mesela...
Veya ilk oyunumda üst üste attığım 3 tane 1 in acısı hala durur, 10 sene oldu...
Zarları dm attığında sanki olayı yapan ben diilmişim gibi gelior bana...
Eminim içinizde benim gibi hissedenler wardır...
Hepsini dm atınca bunların hiç biri kalmıo...
Bir oyunda 5 kere üst üste 20 atmıştım, ne o oyunu ne de o sahneyi hiç unutmam mesela...
Veya ilk oyunumda üst üste attığım 3 tane 1 in acısı hala durur, 10 sene oldu...
Zarları dm attığında sanki olayı yapan ben diilmişim gibi gelior bana...
Eminim içinizde benim gibi hissedenler wardır...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Evet abi zar benim elimde olmalı!
GÖÖ BENDE ARTIK! YERİM DM'İ VALLA HAR HAR HAR!!!
Bu arada Dm karakterleri kurtarmamalıdır bırakın ölsünler...
Bu oyun ölmeden öğrenilmez arkadaş... (Hoş bizim bir arkadaş her oyunda ölüyor ama adam cursed filan herhalde hep salak salak şeyler yapıyor çünkü
)
GÖÖ BENDE ARTIK! YERİM DM'İ VALLA HAR HAR HAR!!!
Bu arada Dm karakterleri kurtarmamalıdır bırakın ölsünler...
Bu oyun ölmeden öğrenilmez arkadaş... (Hoş bizim bir arkadaş her oyunda ölüyor ama adam cursed filan herhalde hep salak salak şeyler yapıyor çünkü
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
DeMRaN
- Kullanıcı

DeMRaN wrote: Coraxın üstüne geldini gören Dm Demran Bi anda bulutların toplandığını söyler coraxın üstüne hayatı boyunca göremiyeceği büyüklükte bir yıldırım düşer efsanevi gücü sayesinde corax ölmez veya bayılmaz ama bazı şeyleri anlamaya başlamıştır mesela DMe karşı gelinmiyecei gibi
anlaşılan uslanmamışsın
-
DeMRaN
- Kullanıcı

BABAAAAAA İMDAAAT raistlin beni dövüo (gerçek hayatta)

-
DeMRaN
- Kullanıcı

bende gerçek hayatta küçük dururum ama hayatımda bilek güreşinde yenilmedim (ortaokulda 2 kere) statları yaziim
Ch. Name:Emre
Str 17
dex 17
con 11
int 16
wis 13
cha 29
biraz abartmış olabilirim
charisma 28 olsun bare
Ch. Name:Emre
Str 17
dex 17
con 11
int 16
wis 13
cha 29
charisma 28 olsun bare