Grup içi aşk istemiyoruuum!!
Bence bu söylediğinle alakası yok. şöyle düşün tango yapıyorsun ama partnerin erkek arkadaşın yada kız arkadaşın değil. Sadece bir partner ve çok iyi bir ikili oluşturuyorsunuz. Birbirinizi tamamlıyorsunuz. Oyunda da bu böyledir bence. Neden aşıklar daha iyi rol yapsınlar ki bence tam tersi olur. Adam rol gereği de olsa sen benim kadınıma ne bakıyosun ne diyosun diye dalar diyar halkına al sana savaş...Kaptırır kendini yani. Hele ki bu aşıklardan birinin frp ile alakası yoksa oldukça saçma olur.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

İşte budur. Helal olsun çilek sana. Tam söyleyecektim buna benzer bir şey ki cevap gelmiş bile. Eğer dişi ya da erkek kişi oyunu biliyorsa yani ciddi anlamda biliyorsa, ciddiye de alıyorsa -ki burada almayan kimse olduğunu sanmıyorum- hiç bir sakıncası yok. Hatta oyun sırasında da aşk yaşarlarsa böle büyük aşıklarsa, veya aşık olurlarsa birbirlerine cıvımadığı sürece müthiş bir tat katabilir. FRP'de eksik olan şey budur zaten. Ã?ünkü biz erkek milleti biraz şeyizdir genelde. (odun dicem tam değil) "Elinin hamuruyla karışma" modunda olduğumuz için. -tabi istisnalar kaideyi bozmaz- Ama buradaki benliklerini bırakıp öteki tarafa geçmiş olmaları gerekir. Hayal alemine... Bi de bu tür bir şey günümüz dallama gençliğine sevgili olunca yiyişmekten, cafe-bara gitmekten başka şeyler olduğunu da gösterir belki. Bir şeyler paylaşılıyor sonuçta.
Neeee? Ceylanıma sarkmak haaaa? Kadınıma haaaa?cilek wrote:Adam rol gereği de olsa sen benim kadınıma ne bakıyosun ne diyosun diye dalar diyar halkına al sana savaş...Kaptırır kendini yani.
Ya arkadaşlar konu grup içi aşk değil grup dışı aşk bence burada...
Bakınız Shadowmaster'ın verdiği örnekte aşık bir genç gelip zorla sevgilisini oyuna sokmaya çalışıyor. Ã?akacan çenesine yumruğu, bu benim oyunum ister oynatırım ister oynatmam nokta... diyeceksin olacak bitecek... Kabadayılığı RP dışında gerçek hayatta çekemem...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
necroyunus
- Kullanıcı

Allah Allaah..Eğer oyundaki karakterlerde aşıksa öyle şeyler olması normalcilek wrote:Bence bu söylediğinle alakası yok. şöyle düşün tango yapıyorsun ama partnerin erkek arkadaşın yada kız arkadaşın değil. Sadece bir partner ve çok iyi bir ikili oluşturuyorsunuz. Birbirinizi tamamlıyorsunuz. Oyunda da bu böyledir bence. Neden aşıklar daha iyi rol yapsınlar ki bence tam tersi olur. Adam rol gereği de olsa sen benim kadınıma ne bakıyosun ne diyosun diye dalar diyar halkına al sana savaş...Kaptırır kendini yani. Hele ki bu aşıklardan birinin frp ile alakası yoksa oldukça saçma olur.
Eğer değilse ne alakası var orda oynadıkları kendileri deilki başka karakterler
Zaten dediim gibi "yerine göre" iyi oyun çıkartabiliyorlar
NEden yapamasınlarki??
Ha eğer oynadığı karakterin "kendisi" olduğunu bilmiyorsa aşık olmalarına gerek yok zaten oyunun içine edeceklerdir bir süre sonra.
Frp ile alakası yoksa diosun e zaten rası yoksa oynamasın ki zaten dediğim gibi aşık olmasına gerek yok zaten oyunun içine ederler.