Tanrıların ölümlülüğü

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Post Reply
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

başımız<a bunlarda mı gelecekti :cry: allahın barbarı bana heal yapacak :D biraz yavaş olalım arkadaşım. bu nedir ya sen adamı iyileştirmezsin öldürürsün be. düşünemiyorum senin insanların yaralarını sardığını. sen anca harm yaparsın oda hp mi yükseltir. ha önce beni gör, olduğum yüksekliğe çık(yani see invisable ve fly yap) daha sonra karanlıklara kapı açmamı engelle de daha sonra bakalım bana dokunabilecekmisin. sen çalış hadi :lol: ben bikaç sene sonra gelir olmuş mu diye bakarım 8)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

circle of protection from evil detect evil bi heal bi bless fln sona bakalim sana :twisted:
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oren_Dautry wrote:circle of protection from evil detect evil bi heal bi bless fln sona bakalim sana :twisted:
Teşekkür ederim abi zahmetten kurtardın :)
Undead korkmalıdır clericten abi...
(Nefret ediyorum DMken cleric oynatmaktan bütün undeadlerimi öldürüyorlar :mrgreen:)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Hızını alamayan ruhban gulyabaniyi yedi :D :D
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Abi korkacak undead var korkmayacak undead var.bi turn resisrance +8 almak var bi de hiç almamak var.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Bizim ilk questimizde rahibimiz dmin de biraz desteği ile önümüze çıkan her undeath i döndürüyordu... En sonunda bu defakini döndürme öldürüp experience alalım dedik....
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Turn undead de azda olsa xp almıomusunuz öleyse kötü ya... valla bunu bilmiodum... ama şu olaya hasta olmuştum Baldur's Gate IIde 17. level mı ne clericle turn undead yaptım önümde ki vampirler patladı manyak bi görüntüydü... Tabi cleric pek sevmem quel-shin hemen savunmaya geçmesin :D
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Bir tanrıunın zayıf noktası tam bır sacmalık eyerkı bır tanrının zayıf noktası olsaydı ki yok neden ona tanrı dıyelımkı oda elbek bır gun canını teslım edıcek eyerkı bır zayıf noktası varsa
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Her tanrının zayıf noktaları vardır bir Savaş tanrısının mesela Kord büyücü tanrısı mesela Wee Jas kadar zeki olmasını bekliemessin yada Wee Jasın Kord kadar güçlü olmasını öte yandan Moradin God of Dwarves da en fazla takipçiye sahiptir çok bilgedir ama o bile Heironeusa saygı duyar güç konusunda... Yani her birinin diğerine göre açıkları vardır... Buda onların zayıf noktasıdır... Raistlin dierekde yazımı bitiriorum nasıl Takhisisi ve dier tanrıları kolayca yok etti zayıf noktaları yoksa.....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

quel-shin wrote:Abi korkacak undead var korkmayacak undead var.bi turn resisrance +8 almak var bi de hiç almamak var.
Abi level 12-14'ü geçti mi clericin donduremeyecegi medium size undead pek yok gibi... Hele bir de Pelor clerici filansa otomatik patlatiyor undeadleri korkunç güçlüler bu şüphe getirmez bir gerçek...
Aaaa ama bana dersenki bir death knight'tır bir gargantuan ape zombie cr: 18 filan dersen peki derim. Ama zaten bunları gorenlerin de pek fazla hayatta kalma ihtimalleri yok gibi :mrgreen:
quel-shin wrote:Raistlin dierekde yazımı bitiriorum nasıl Takhisisi ve dier tanrıları kolayca yok etti zayıf noktaları yoksa.....
Hmm Raistlin burada biraz uç bir örnek kalıyor sanki :mrgreen:
Ama Tanrıların zayıf noktaları olduğu bir gerçek... Olmasaydı hiç biri birbirinden korkmazdı böylece tam bir kaos olurdu dünyada... Hepsi müdahale edip bir şeyleri değiştirmeye çalışırdı nasıl olsa diğer tanrılardan korkması için bir sebep yok :mrgreen:

Yani ya tek tanrı olacak ya da birbirine göre zayıflıkları olan bir çok tanrı...
Yine de bir ölümlünün bir insanı öldürmesi fikri hoşuma gitmiyor. Biri gelip sizin tanrınızı öldürse ne hissederdiniz? Ben şahsen baya yıkılırdım :mrgreen: :roll:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yavaş olalım abi. önünüze gelen undead ı kesiyonuz. kesilecek undead var kasilmeyecek var. karşına bi demi lich çıkarsanapacan bakalım. o büyülerinişe yararmı sanıyon. bye bye derler o zaman adama.
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Sen o kadar ilerledinmide clariclikte heal atıyon??*
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

harbi raist senkaçıncı levelsin?
yani kaç fighter kaç cleric?
güç amacın, k
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Yani eyerki her tanrının bır zayıf noktası varsa neden o tanri olsunkı bızım gıbı olumlu olsun sen ne kadar uzun yasarsan yasa elbette bır gun oluceksın ve tanrılara ruhunu teslım edıceksın bu onuda emıynım
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

kaelthas biraz garip gelebilir sana ama bilmelisin ki tanrılar da ölümlüdür. Örneğin unutulmuş diyarlarda bane, myrkul, bhaal ve birçok tanrı ölümlü-ölümsüz çeşitli kişiler tarafından öldürülmüşlerdir.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Post Reply