Herhangi bir yanlış anlaşılma varsa öncelikle özür dilerim zira ben kimseye bir şey söylemedim. Sadece orada eğlenemedim dedim ama bu konuşmaya başlığa çekelim artık. Zira Dragonfire'a söylediğim herhangi bir şey yok. Yanlış anlaşılan bir şey varsa tekrar özür dilerim.Squan wrote:Andero iyiliğin azalmasında eskiden iyi olan kişilerin(bende dahil) herkesin suçu var bunda.Bu yüzden bunu tamamen Df ye yıkmak olamaz...
DİYAR DENGEDE OLMALI MI?
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Arkadaşlar diyara ait bir denge olmalı mı gibi bir konudan bahsediyorduk. Belki haklısınız ama olay bu değil sonuçta. Sizce diyarda bir denge olmalı mı?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
İyi ve kötü arasındaki o her yerde olan eşsiz dengeden bahsediyorum Turkleader...Turkleader wrote:Neye göre bir denge diye sorarak, soruya açıklık getirmeni bekliyorum...
Güç, politika, askeri, büyü yönünden, popülasyon... Dengesizlik ne yönde? Ne konuda? Yada nerede var?
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
şahsen site içi rp de mutlaka bir denge olacaktır..Ã?ünkü bir taraf güçlendiginde karşı tarafta oynamak daha çok zevkli oluyor..Ve güçlüden güçsüze akın başlıyor..
Denge her zaman olmalıdır..Olacaktır..Ne iyilerin dünyasında ezilen bir kötüyü oynamak istemez kimse nede kötülerin diyarında bulunan bir iyiyi..
Tabi istisnalar olablir
Denge her zaman olmalıdır..Olacaktır..Ne iyilerin dünyasında ezilen bir kötüyü oynamak istemez kimse nede kötülerin diyarında bulunan bir iyiyi..
Tabi istisnalar olablir
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Hımmm sanırım sende bu konuya ışık tutmak isteyenlerdensin. Bencede sitede bir denge olmalı. Nede olsa denge her iki yönelimi daha da tetikleyen bir güç olurdu. Rp'lerde daha heyecanlı ve daha zevkli olur. şöyle düşünün bir rp'deki tüm karakterler kötü ise o oyundan açıkcası ben pek sevk almazdım. Yani her zaman heyecanlı olan kötünün karşısında bir iyinin savaşmasıdır. Yani bir bakın isterseniz fantastik dünyadada bu temel alınmıştır. Yanılıyorsam beni düzeltin lütfen 
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Evet..esen wrote:Hımmm sanırım sende bu konuya ışık tutmak isteyenlerdensin. Bencede sitede bir denge olmalı. Nede olsa denge her iki yönelimi daha da tetikleyen bir güç olurdu. Rp'lerde daha heyecanlı ve daha zevkli olur. şöyle düşünün bir rp'deki tüm karakterler kötü ise o oyundan açıkcası ben pek sevk almazdım. Yani her zaman heyecanlı olan kötünün karşısında bir iyinin savaşmasıdır. Yani bir bakın isterseniz fantastik dünyadada bu temel alınmıştır. Yanılıyorsam beni düzeltin lütfen
''No matter what I do, no matter how hard I try,
kötülük te baya zevkli oluyor... Kötülüğün hakim olduğu bir yerde gayet güzel action olabilir bakınız menzoberanzan (böyle yazılıyo du di mi
) neyse sonuç olarak sitede belli yere kadar denge vardır... Bir yönelimin diğer yönelimi yok etmesine izin vermeyiz zaten ama ezmesine lafımız yok 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Benim merak ettiğim tüm oyuncuların, tüm adminlerin ve de tüm KULLANICILARIN görüşleri. Bence herkes bir fikir belirtmeli. Hadiyin Moderatör arkadaşlar, adminler, alt adminler, oyuncular ve rp ile alakası olmayan kullanıcılar... Herkes bir yorumda bulunsun. Sizce bir denge olmalı mı? İyi ve kötü arasında bir denge var olmalı mı?
Ben ölmeden önce Dragonfire inanıydım. şu anda görüşüm hala yeni bir karakter almamak yönünde... En azından bir süre sakin düşünene dek ama belki de hiçbir zaman için...
Dengeye gelince... şu bence yanlış diyarda beş karanlık taraftarına karşı beş tane de ışık taraftarı olmalı... Bu şekilde bir denge zaten olmaz. Ama diyarda ışık da karanlık da hep var olmalı tek bir inananla yaşasa bile... Onun dışında bir tarafın güçlenip diğerinin zayıfladığı zamanlar elbet olacaktır.
Dengeye gelince... şu bence yanlış diyarda beş karanlık taraftarına karşı beş tane de ışık taraftarı olmalı... Bu şekilde bir denge zaten olmaz. Ama diyarda ışık da karanlık da hep var olmalı tek bir inananla yaşasa bile... Onun dışında bir tarafın güçlenip diğerinin zayıfladığı zamanlar elbet olacaktır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Logan
- Kullanıcı

ya ben şunu düşünüyorum sitede
denge var sonuçta ne iyiler baskın ne kötüler sitede ...
şimdilik hareket durmuş gibi ama yakında başlıyacak heralde....
:vamp
denge var sonuçta ne iyiler baskın ne kötüler sitede ...
şimdilik hareket durmuş gibi ama yakında başlıyacak heralde....
:vamp
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Zaten ışık yanında değil dostum. Nötr bir tanrı. Bu konu daha öncede site içinde çok tartışıldı. Sende biliyorsun Sevgili Firble...Firble wrote:Lord Oreni ben hala çok da ışık yanlısı göremiyorum. Belki her şeyden önce savaşı iyi bir şey olarak göremediğim içindir.