Fallen Paladin
Fallen Paladin
Fallen bir paladin hakkındaki bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.
düşmek, titan'ın da dediği gibi, bir paladinin, mensup olduğu tarikatın öğretileri dışında hareket etmesi sonucu meydana gelir. Bu durumda paladin, sahip olduğu tüm ilahi desteği ve olanakları yitirir ve kötü bir üne sahip olur. Bununla beraber çoğunlukla, düşen paladinlere, hatalarına tövbe edip, eski konumuna tekrar kavuşabilmek için bir şans verilir; fakat bu şans, genellikle, o inanış için önemli olan, zorlu bir uğraşı içerir. Bahtsız eski paladin için daha da kötüsü, bu uğraşa tek başına girmek zorunda olmasıdır. Zaten tanrısının gözünden düşmüş ve ilahi desteğini yitirmiş olan düşmüş paladinin, bu uğraştan alnının akıyla çıkması daha da zordur.
öte yandan, fallen paladinler, başka bir şansa daha sahip olurlar: Karanlık tarafı seçmek. Blackguard prestige classından bahsediyorum. Düşmüş paladinler, dilerlerse bu yoldan devam ederek, kaybettikleri paladinlik güçlerinin yerine başka özellikler kazanırlar.
öte yandan, fallen paladinler, başka bir şansa daha sahip olurlar: Karanlık tarafı seçmek. Blackguard prestige classından bahsediyorum. Düşmüş paladinler, dilerlerse bu yoldan devam ederek, kaybettikleri paladinlik güçlerinin yerine başka özellikler kazanırlar.
War, war never changes...
lawfull'luğunu yahut good'luğunu kaybeden bir paladin "fallen" sayılır ve paladin class'ından gelen özelliklerini ve büyülerini kaybeder (silah-zırh-kalkan yetenekleri ve base attack bonus/save leri hariç) yeniden güçlerini kazanması için bir atonemnt spell yahut bizzat quest felan şeklinde kendini arındırması lazımdır. eğerki blackguard olmayı seçerse(gerekli temel özelliklere sahip ise) ex-paladin level'I kadar black guard üzerine özellik kazanır, nitekim kötü tanrılara hiçbirşey eskiden iyiliğin neferi olan birinin çarpılıp kötülüğe düşüşünden daha fazla zevk ve mutluluk vermez. nokta.
<div>-sıkıldım-</div><br>