Sitede RP yapılabilecek mekanlar?

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Sitede RP yapılabilecek mekanlar?

Post by Anchorite »

Biligisizliğimi bağışlayın ancak Sitede RP yaparken kullanabileceğimiz mekanlar nelerdir?

Birkaç tane tapınak gördüm, büyücülük kulesi ve bir kumarhane (Bunlar neredeler? Ulaşım nasıl yapılıyor?)... başka bölgeler var mı? Ã?rneğin şehir olarak sadece "Ten Towns" mı mevcut? Biraz aydınlatabilirmisiniz beni? Ã?rneğin Ten Towns coğrafyası, nüfus dağılımı falan? Yok isede... acaba bir kaç kişi coğrafya ve kütürleriyle ile ilgili postlar açarsa.. onları örnek alıp ben de bir kaç bölge karalamak isterim... şimdiden teşekkürler.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ehehehe sitede birçok bölüm var rp yapçak aslında bende bu konuda yeniyim.bu konudadaha yetkili birilerinin açıklamasını beklemek zorundayız sanırım.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

şimdi dostum şöyle açıklayayım sitedee rp yapabileceğin alanlar bellidir zaten
1. Büyücülük Kulesi eğer ilgileniyorsan üstüne tıkla içinde büyü konseyine gir rp için orası başlangıçtır büyücülere
2. savaş karargahı bunu içinde bazı rp ler var mesela adaletin savaş üssü gibi gir bak hoşuna gidene gir

ama en önemlisi ilk önce karakterini belirle soora

3.hırsız loncası burası ismindende belli hırsızlar için

4.tapınak burda tanrılar için kendini adayanlara yada tanrı rp leri için felan işte bgen pek sevmem sadwece işim olduğunda giderim

5.bal likörü salonu mesela burası karışıktır benim burda bir çok oyunum var girmek istersen ay kasabası ve bilgi ve gücün ışığında adlı rp ler ve diğer dostlarımın rp leri var geniş bi landır bekleriz ben bu kadar kısa tutum asmam bu başlıkların altında daha onlarca rp var gir gez dolaş

saygılar..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Anchorite wrote: Birkaç tane tapınak gördüm, büyücülük kulesi ve bir kumarhane (Bunlar neredeler? Ulaşım nasıl yapılıyor?).
Sanırım soruyu yanlıs sormusum.

Kafamdan büyücü kulesini ilk okuyunca su sorular geçti aslında.. lütfen bilgisizligimi bagıslayın.

.................................

(i) Ben büyücülük kulesinin yakına dogru gidiyorum.. (nasıl gidiyorum?.. Uçarak mı? Yürüyerek mi? Bilindik bir yerde mi, gizli mi? daha da önemlisin neden gidiyorum? Bütün büyücüler gittigi için mi?)

(ii)Büyücülük kulesine yaklasıyorum.. (Kule görünüyor mu?, herkes görüyor mu? Ã?evresi orman mı? Tepenin birinin üzerinemi kurulmus yoksa? Yada bulutlarda mı?)

(iii)Kulenin kapısına geldim. (Kapısı var mı? Hangi yükseklikte?, Kule neden yapılmıs?)

Kapısında bagırdım ve RP ye basladım...

.............................

Yukarıdaki gibi... Yav mümkünse güzel RPler olmus.. benim gibi siteyle yeni ilgilenenler için "sticky" flag tasıyan bu yerlerin cografyaları ve yukarıda sordugum gibi basit, bir paragraftan daha uzun olmayan tasvirler ekleyebilirmisiniz? Yada hali hazırda varda, ben az aradım?
Tesekkürler...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Birincisi bana göre sitedeki en iyi rp yapılan yer büyücülük kulesi bunu bil ,

İkincis baştan okuduysan Başbüyücü erthan ve yeminer tarafından diyardaki büyücülere çağrı yapılıyo.

Üçüncüsü büyücüler kulenin yerini önceden bildikleri için kuleyi aradım nasıl biryerde olduğunu buldum falan filna kısmını geçiyolar

Dördüncüsü kule herkeze görünebilir ve isteyen herkeze kapılarımız açıktır

Beşincisi kapı şöyleydi böyleydi kısmını sen yaratıcan bu senin yaratıcılık kızmına kalış bir olay.

SAYGILARIMLA.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

aynen katılıyorum o kulede baya bi zaman aharcadım iyi güzel yerdir
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
HenrichMiller
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by HenrichMiller »

Peki kuleye işi olan hırsızlar da girebilir mi? Ya da herhangi biri?

Bir de eğer hırsızların gidebileceği yerleri yazar mısınız? Kısa bir liste yetecektir sanıyorum..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Kule büyücülerin mekanıdır. Yani yaşam alanı. Fakat büyücülerle iş yapmak isteyen herkes girebilir. Fakat kapıdan içeri alınmayı beklemelidirler. Sadece büyücüler sorgusuz sualsiz kabul edilir. Hırsızlar için başlangıç arıyorsan kara toprak hanı var hırsız loncasında orayı dene. Ama bu aralar hırsızlar çok aktif değil. Büyücülük kulesini öneririm tabi ilk önce kendine bir amaç edinlmeli ve bir karakter yaratmalısın. Amaca gelince... kişisel bir amaç. Mesela şu artifactı bulacam gibi değil de, insanlara yardım edeceğim, çok zengin olacağım, çok güçlü olmalıyım vs vs gibi her yerde rp si yapılabilecek geçerli amaçlar. Artifact arama vs gibi amaçlar rp yi yönetenlerin kontrolünde oynatılabilir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply