Azalin

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Azalin

Post by Dragonfire »

Azalinden haber var :) Ilk car$i iznini kullanmi$ ve bende tesadufen msn de yakaldim. Tabi hemen nete ko$mu$ ilk i$ :) Rahatim yerinde diyince derin bir oh cektim :) Neyse sozu fazla uzatmayaim kendisini cok ozzledik ve bir an once askerliginin bitmesini bekliyoruz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

up kendisiyle halakonuşmaktayım.
havalarçok soğuk diyor.
Muhabereciymiş kendileri (bide muharebe varo apayrı bi mevzu).
e dönsün bi atalım vampire kendileriyle...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

Azalin bizi diskoya götür :P iyi olduğunu duydum sevindim,ne zamandır merak ediyodum,Azaliiinn seçilmişin fink fink geziyo haberin ola :P
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Harbi bende baya özledim azalini, kardeşim inaşşal hayırlısıyla dönersin askerden, yerin belli yaw çığlık atan yok sitede :D
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Keşke en kısa sürede dönsede Oren'e ihanet edip yeniden onun saflarına geçsem :P şaka bir yana gerçekten çok özledim ya Azalin'i. Abi bir an önce geriye gelsede yeniden Kenderliğimi yapıp başının etini şişirsem. Ben neden görmedim msn de sanırım haberlere o kadar daldım ki msn'e hiç bakmıyorum kim var kim yok :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bende çok özledim onu neyse az kaldı gelmesine biraz daha sabır. Gorath üzülme yarın tekrar msn de olacak.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ah yarın kaçırmayayım bari. Yakalıyayım gördüğüm gibi :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Yarin nereye yakaliyorsun car$i izni haftada birkere
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

yarın gelecek msn e ama pazar gelemeyebilir. Bir bildiği vardır. Benim oyun var yarın o yüzden göremeyebilirim. Çok slm söyleyin
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oooooo Azalin gelsin vur patlasın çal oynasın 40 gece düğün fasıl eğlence... Azalinsiz Kaos boğazımdan geçmiyor valla. :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Evde olmadığım için konuşamadım keşke hiç gitmeseymişim.Gelince büyük bir karşılama olmalı bencede :wink:
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

arkadaşlar,

bitlis tatvan 6.zırhlı tugaydan sevgilerle. burası 1200 kişilik bir birlik. tank çısı topçusu hepsi burda. havalar -10 a kadar gidio .ortalık kar buz.

lafı fazla uzatmayacağım. ancak burdan arkadaşlara bir tavsiyede bulnacağım.mutlaka üniverste okuyun. kendini ailesini seven okusun. 15 ay askerlik yapanların gözünün yaşına bakmıyolrlar. eğer sabah 8 den akşam 5 e kadar eğitim, spor, atış yapmak istemiyorsanız. üni yi okuyun. açık öğretim bile olsa mutlaka bitirin. yoksa askerlik sizi bitirir.

ben kısa dönemim 5ay 5 gün askerlik yapıcam. ki bize "aptal" denmesi bile yasak,15ay er yapanlarda gurur die bir şey kalmamış.

saygılarımla.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

heyt be görebildik aylar sonra azalinimizi... ben de yakaladım kendisini msn de... çarşı iznini nette kullanan yegane asker dir herhalde :D :P .. çabuk bitir azalin vatan borcunu da dön aramıza...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

scythe wrote:çarşı iznini nette kullanan yegane asker dir herhalde :D :P
Valla gölcükteyim ben su an. Pazar günü tüm net kafeler full asker dolu, o derece yani :D tanidik olmasa eleman 2 saat sira beklerdim en az.

Azalin'le az da olsa konusabildim :) Ã?abucak bitsin su askerlik de görüselim :D
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

abicim ne teki..burda millet sıraya girio birbirinin üstüne çıkıo internete girmek için. yanımda millet beklio kasap önündeki kedi gibi.

olm valla okuyun lan..çekilmez bu askerlik..:)
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Post Reply