Azalin
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Azalin
Azalinden haber var
Ilk car$i iznini kullanmi$ ve bende tesadufen msn de yakaldim. Tabi hemen nete ko$mu$ ilk i$
Rahatim yerinde diyince derin bir oh cektim
Neyse sozu fazla uzatmayaim kendisini cok ozzledik ve bir an once askerliginin bitmesini bekliyoruz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
up kendisiyle halakonuşmaktayım.
havalarçok soğuk diyor.
Muhabereciymiş kendileri (bide muharebe varo apayrı bi mevzu).
e dönsün bi atalım vampire kendileriyle...
havalarçok soğuk diyor.
Muhabereciymiş kendileri (bide muharebe varo apayrı bi mevzu).
e dönsün bi atalım vampire kendileriyle...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Keşke en kısa sürede dönsede Oren'e ihanet edip yeniden onun saflarına geçsem
şaka bir yana gerçekten çok özledim ya Azalin'i. Abi bir an önce geriye gelsede yeniden Kenderliğimi yapıp başının etini şişirsem. Ben neden görmedim msn de sanırım haberlere o kadar daldım ki msn'e hiç bakmıyorum kim var kim yok 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
arkadaşlar,
bitlis tatvan 6.zırhlı tugaydan sevgilerle. burası 1200 kişilik bir birlik. tank çısı topçusu hepsi burda. havalar -10 a kadar gidio .ortalık kar buz.
lafı fazla uzatmayacağım. ancak burdan arkadaşlara bir tavsiyede bulnacağım.mutlaka üniverste okuyun. kendini ailesini seven okusun. 15 ay askerlik yapanların gözünün yaşına bakmıyolrlar. eğer sabah 8 den akşam 5 e kadar eğitim, spor, atış yapmak istemiyorsanız. üni yi okuyun. açık öğretim bile olsa mutlaka bitirin. yoksa askerlik sizi bitirir.
ben kısa dönemim 5ay 5 gün askerlik yapıcam. ki bize "aptal" denmesi bile yasak,15ay er yapanlarda gurur die bir şey kalmamış.
saygılarımla.
bitlis tatvan 6.zırhlı tugaydan sevgilerle. burası 1200 kişilik bir birlik. tank çısı topçusu hepsi burda. havalar -10 a kadar gidio .ortalık kar buz.
lafı fazla uzatmayacağım. ancak burdan arkadaşlara bir tavsiyede bulnacağım.mutlaka üniverste okuyun. kendini ailesini seven okusun. 15 ay askerlik yapanların gözünün yaşına bakmıyolrlar. eğer sabah 8 den akşam 5 e kadar eğitim, spor, atış yapmak istemiyorsanız. üni yi okuyun. açık öğretim bile olsa mutlaka bitirin. yoksa askerlik sizi bitirir.
ben kısa dönemim 5ay 5 gün askerlik yapıcam. ki bize "aptal" denmesi bile yasak,15ay er yapanlarda gurur die bir şey kalmamış.
saygılarımla.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...