monk uyarlaması

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Locked
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

monk uyarlaması

Post by Narq »

beni bu aralar bi monk sevdası aldı gidiyor.NWN monkla başlayarak tekrar oynuyorum.ya bu monk arkadaşımız büyü yaparmı.oyunda hazı büyüleri paşomenden okuyup yapabiliyor.masa üstünde de böle yapabilirmiyiz.ayrıca hangi ırkla oynask daha avantajlı oluruz.ben orc monk tercih ettim çünkü strng bonusu var.yani avantjlaı ve dez avantajları nelerdir
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

eğer ingilizcen varsa biraz olsun sana yardımı dokunabilecek bir link vereyeim o zaman.
monk
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

olur sevinirim veriri sen peki ufak bi cevap versen iyi olur yapabilirmiyiz büyü failn
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

yapamazsın ama monkun bazı büyü benzeri yetenekleri var (tabii sınırlı ve yüksek lvllarda açılırlar)
ayrıca use magic device skill i ile de büyülü eşyaları kullanabilir ama sorun monkun kendi büyüleri var mı? ise hayır yok..
Locked