Beyler prestige class yardım hemen
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Beyler prestige class yardım hemen
Ey şehir ahali şimdi size birşey soruyorm benim bir elf karakterim var diyelim Fighter yaptım bunu ileride Prestige Class olarak BladeDancer aldım ondan sonra Feat uygunsa bir Prestige Class olan Bladesinger alabilirmiyim böyle bir imkan varmı vede Hangi class daha iyi sakın bir link verip göstermeyin öbür türlü bende buldum ama ing biraz hafif olduğu için yarım yamalak anladım yakın dövüşte galiba BladeDancer çok daha güzel lütfen hemen yarmınızı beklioyrum
Re: Beyler prestige class yardım hemen
Blade Dancerden kastının tam ne olduğunu anlamadım ama Bladesinger iyidir base attack ı her seviyede +1 artar üstelik çok tatlı büyüleri var, magic weapon, bulls strenght, keen edge, true strike, displacement vs... hepside direkt olarak savaşta efektif büyüler ve Bladesingerı çok çok yetenekli bir savaşçı yapar, üstelik elf mekanlarında gördüğü saygı da cabası...Par-Salian wrote:Ey şehir ahali şimdi size birşey soruyorm benim bir elf karakterim var diyelim Fighter yaptım bunu ileride Prestige Class olarak BladeDancer aldım ondan sonra Feat uygunsa bir Prestige Class olan Bladesinger alabilirmiyim böyle bir imkan varmı vede Hangi class daha iyi sakın bir link verip göstermeyin öbür türlü bende buldum ama ing biraz hafif olduğu için yarım yamalak anladım yakın dövüşte galiba BladeDancer çok daha güzel lütfen hemen yarmınızı beklioyrum