Cleric Ler Hakkında
Ölüm vazgeçilmez bir son ve bir hediye
Sana hizmet edenler bunu hediye olarak alır
Bırak bu dokunduğum zavallı, hastalıkların en beteri ile boğuşsun
Bırak bu kafir ızdıraplar içinde yok olsun
Contagion
Burada seçilmiş olan hastalığın belirtileride eklenebilir.
Ã?rneğin bırak bu zavallının derisi pul pul dökülsün vücudunda onmaz yaralar oluşsun gibi.
Sana hizmet edenler bunu hediye olarak alır
Bırak bu dokunduğum zavallı, hastalıkların en beteri ile boğuşsun
Bırak bu kafir ızdıraplar içinde yok olsun
Contagion
Burada seçilmiş olan hastalığın belirtileride eklenebilir.
Ã?rneğin bırak bu zavallının derisi pul pul dökülsün vücudunda onmaz yaralar oluşsun gibi.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Lüzumsuz... İbo fikrigaladlirim wrote:Yaşamamki; muzipliklerin ve hüznün dolambaçlı yolları şansın kapıları,
Doğumum Tymora nın gülümseyişiydi kaderime hediyem.
O öyle bir gülüşki ışıkla bezeli, karanlığı derinden delen.
Light Büyüsü,Tymora
Saygılarımla...
Türklider...
Ey kaosun katliamın ve savaşın efendisi
Bana bu ölümlülerin ölüme ne kadar yaklaştığını göster ki
İçimdeki katliam duygusu ile onları ölümlerine kavuşturayım
Deathwatch-Apocalypse
Bana bu ölümlülerin ölüme ne kadar yaklaştığını göster ki
İçimdeki katliam duygusu ile onları ölümlerine kavuşturayım
Deathwatch-Apocalypse
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Logan
- Kullanıcı

Lord Oren sen bana iyi ili kötü arasındaki farkı gösterisin...
deck evil
Lord Oren karanlıkları aydınlatırsın ..
Light
Lord Oren onda aldını ondan aldını geri istiyorum..
heal
Lordum Sen bu kılıcı güçlendirki karanlıkta açtığım yaralar daha derin olsun
kutsama
deck evil
Lord Oren karanlıkları aydınlatırsın ..
Light
Lord Oren onda aldını ondan aldını geri istiyorum..
heal
Lordum Sen bu kılıcı güçlendirki karanlıkta açtığım yaralar daha derin olsun
kutsama
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lüzumsuz... İbo fikri Ayrıca 6 saniyeden uzun sürüyor hehehe bi rounda sığmaz bunu yapmak...
üretebiliyosan üret arkadaşım aksi halde bırak da millet aklına geleni yazsın... senin masaüstündeki kurallara bağladığın mantığına bişey denmiyosa sen de oku, geç...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Ben burada destan yazarım sana ama şimdi, oyun içinde uygulanabilirliği olması lazım... "Tanrım bana ışığını ver" demek var, koskoca iki kıtalı şiiri okumak var...
Büyüleri gerektiği gibi kullanmak daha faydalı olacaktır
Hem de yaratıcılığı artıracaktır. Zira, sınırlar içinde geniş işler yapmak hayal gücünü geliştirir. 
Ayrıca benim oyun oynama stilimi eleştirecek kişi değilsin scythe... Ne benim oyunuma katıldın, ne gördün, ne de spekülasyonlarının haricinde benim oyunlarımla ilgili bir halt biliyorsun...
Saygılarımla...
1 full round büyüStorm of Vengeance:
[Tanrım], bana gücünüzün ezici elini bahşedin! Düşmanlarımı, kafirleri yok etmek için kızgın bakışınızı onlara yöneltin!
1 standart action büyüPascal wrote:Sound Burst:
Nerull, bana çığlığını bahşet!
Büyüleri gerektiği gibi kullanmak daha faydalı olacaktır
Ayrıca benim oyun oynama stilimi eleştirecek kişi değilsin scythe... Ne benim oyunuma katıldın, ne gördün, ne de spekülasyonlarının haricinde benim oyunlarımla ilgili bir halt biliyorsun...
Saygılarımla...
Türklider...
yaw zaamet olacak türkliidır; ama bizim için bi dua sözleri rehberi yazar mısın acaba? içinde standart ekşın dualar, full raund dualar için en fazla kaç sözcük kullanabiliriz, bunnarı kaç sn. içinde sööleyebiliriz ya da dua ederken dilimiz sürçer de 1 raund süresini kaçırıverirsek noolur gibi faideli bilgiler bulunsun ki bilgilenelim.Turkleader wrote:Ben burada destan yazarım sana ama şimdi, oyun içinde uygulanabilirliği olması lazım... "Tanrım bana ışığını ver" demek var, koskoca iki kıtalı şiiri okumak var...
1 full round büyüStorm of Vengeance:
[Tanrım], bana gücünüzün ezici elini bahşedin! Düşmanlarımı, kafirleri yok etmek için kızgın bakışınızı onlara yöneltin!
1 standart action büyüPascal wrote:Sound Burst:
Nerull, bana çığlığını bahşet!
Büyüleri gerektiği gibi kullanmak daha faydalı olacaktırHem de yaratıcılığı artıracaktır. Zira, sınırlar içinde geniş işler yapmak hayal gücünü geliştirir.
Saygılarımla...
ayrıca kekeme bi rahibin dualarını nası edeceini de açıklarsan şahsen minnettar olurum. şimdiden teşekkür ederim. :mad :vmad :cikcik
War, war never changes...