frp de yeni ırklar yaratılabilirmi???

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

frp de yeni ırklar yaratılabilirmi???

Post by Yener »

bu çok merak ettiğim bir konu.Tanrısallığa erişebilen bir büyücü veya başka güçlü bir karekter bunu gerçekleştirebilirmi?????????? :?
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yeteri kadar ilahi güce sahip tanrılar bunu yapabilir bence. fantastik eserlerde de çeşitli settingler de de bunun örnekleri var. Ã?rneğin cüce ırkını Moradin yarattıına göre, onun kadar ilahi güce sahip olan bi tanrının da başka bi ırk yaratması mümkündür.

güç olarak mümkündür de, acaba o dünya bu yeni ırka hazır mı? esas mesele orda çıkar bence :wink:
War, war never changes...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

dragonlance de ejderanların yaratılış şekli buna bir örnek olabilir sanırım.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

masaüstü rol yapma oyunlarında ve fantastik edebiyatta her zaman her şey olabilir (eğer hikayeye iyi uyarsa) bunların sınırlaması yoktur mesela belgarath serisinde belgaraft canlılara akıl veriyordu (tam karşılık olmasa bile)
tamam bu seri dnd tabanlı değil ama iyi bir örnek sayılabilir
eğer illa da işi kularına göre oynamak isteyenler varsa deities demigods a baksın orada tanrılar için olan "ilahi yetenekler" var onlarda bir tane vardı tam öngereksinimlerini bilmiyorum (17 üstü divine rank ve ... domain gibi birşeylerdi) ama onunla zaman içerisinde bir ırk oluşturulabileceği yazıyordu
ama dediğim gibi bana sorarsanız kendini o araştırmaya vermiş epic bir wizard ya da druid bile kısmen basitte olsa bazı yaşam formları yaratabilir
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Evet mümkün. Zaten DnD kitaplarını iyi araştırırsan zrilyar tane abuk subuk ırk görürsün (Ne garip şeyler gördüm ben zuhaha) :D:D Bir tane fazla göz çıkarmaz...

Saygılarımla...
Türklider...
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

FRP'de herşey mümkündür bence buna yeni ırk yaratmak da dahil... Silmarillon'u okuyanlar bilirler insanlar ve elfler yaratılması planlanmış ırklarken dwarf lar ve hobbitler de yaratılmışlardır...

-------------------------------------------------------------
Yilmax The Drow
Black Robe Wizard
Post Reply