frp de yeni ırklar yaratılabilirmi???
frp de yeni ırklar yaratılabilirmi???
bu çok merak ettiğim bir konu.Tanrısallığa erişebilen bir büyücü veya başka güçlü bir karekter bunu gerçekleştirebilirmi?????????? 
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
yeteri kadar ilahi güce sahip tanrılar bunu yapabilir bence. fantastik eserlerde de çeşitli settingler de de bunun örnekleri var. Ã?rneğin cüce ırkını Moradin yarattıına göre, onun kadar ilahi güce sahip olan bi tanrının da başka bi ırk yaratması mümkündür.
güç olarak mümkündür de, acaba o dünya bu yeni ırka hazır mı? esas mesele orda çıkar bence
güç olarak mümkündür de, acaba o dünya bu yeni ırka hazır mı? esas mesele orda çıkar bence
War, war never changes...
masaüstü rol yapma oyunlarında ve fantastik edebiyatta her zaman her şey olabilir (eğer hikayeye iyi uyarsa) bunların sınırlaması yoktur mesela belgarath serisinde belgaraft canlılara akıl veriyordu (tam karşılık olmasa bile)
tamam bu seri dnd tabanlı değil ama iyi bir örnek sayılabilir
eğer illa da işi kularına göre oynamak isteyenler varsa deities demigods a baksın orada tanrılar için olan "ilahi yetenekler" var onlarda bir tane vardı tam öngereksinimlerini bilmiyorum (17 üstü divine rank ve ... domain gibi birşeylerdi) ama onunla zaman içerisinde bir ırk oluşturulabileceği yazıyordu
ama dediğim gibi bana sorarsanız kendini o araştırmaya vermiş epic bir wizard ya da druid bile kısmen basitte olsa bazı yaşam formları yaratabilir
tamam bu seri dnd tabanlı değil ama iyi bir örnek sayılabilir
eğer illa da işi kularına göre oynamak isteyenler varsa deities demigods a baksın orada tanrılar için olan "ilahi yetenekler" var onlarda bir tane vardı tam öngereksinimlerini bilmiyorum (17 üstü divine rank ve ... domain gibi birşeylerdi) ama onunla zaman içerisinde bir ırk oluşturulabileceği yazıyordu
ama dediğim gibi bana sorarsanız kendini o araştırmaya vermiş epic bir wizard ya da druid bile kısmen basitte olsa bazı yaşam formları yaratabilir