Tanrıların ölümlülüğü
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

walla 3 dm biraraya gelerek fikirlerini paylaşsınlar biri asıl Dm olsun diğer 2si fikir versin
herkes Character Sheetini hazırlayıp göndersin siteye tabi savaşa katılıcak olanlar ama şöle bi sorun war ki buda baya büyük bir sorun o kişilerin hepsi aynı anda sitede olmalı ve savaş boyunca çıkmalılar bir kişi olmassa bile bozulur olay...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
karakter sheet olayı saçmalaşabilir çünkü şu an sitede çok çok güçlü olduğunu iddia edenler var. herkes istediği gibi karakterle katılır o zaman dengesizlik çıkar. mesela ben gidip 35. lvl ch. sheet hazırlıyım. olmaz yani...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bu savaşta zaten birbirimizle savaşacağımızı zannetmiyorum. Daha çok kendi bölüğümüzü ve ordularımızı yöneteceğiz. Düello zaten böyle bir savaşta imkansız gibi bir şey. Hiç karakter sheet kasmaya gerek yok...
İki tarafın da bir objective'i ve plani olur. Basaran kazanir... Hatta belki de 2 taraf da kazanir...
İki tarafın da bir objective'i ve plani olur. Basaran kazanir... Hatta belki de 2 taraf da kazanir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Bide site içi oyun diyarlar falan deniliordu... O olay olursa heralde bu aşmış karakterlerle dolaşmıcaz deilmi o diyarlarda yani yönetenler için oda baya zor olur savaşta hadi düello yokta diyarlarda dolaşırken güç gücü çeker 15 kişi dalar birbirine
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Savaşı nasıl yapıcaz sitede orduları nasıl yöneticez... Mesela benim ordum eğitimli şovalyelerden oluşuo ama heralde dedelerinin kılıçlarını alıpta savaşa girecek olan çiftçilerde olabilir başka ordularda onu nasıl ayarlıcaz veya yöneten kişi nasıl ayarlıcak...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı