RP YARDIM

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Locked
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

RP YARDIM

Post by dark lord »

Pardon arkadaşlar ikitane rp forumları varya ikisinin arasındaki fark ne ve bi arkadaş rp yapmak için adminlerden izin istemek gerekiyo demişti öyle bişi varmı yoksa isteyen rp yapabiliyo mu öle bişi varsa bi admin bana yardım edebilirmi
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hmm RP Alanı veRP Alanı(Diyarötesi) nden bahsediyorsun sanırım. RP yapabilmek için Adminlerden izin almak gerekmiyor ama o bölümlerimizdeki oyunlara katlabilmek için GM lere başvuru iletniz gerekiyor elbette.
O bölümlerde *oyun açmak* için Adminlerden izin almak gerekiyor. Sen yanlış anlamışsın.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu sitenin kendine ait bir diyarı var. RP bölümü altında yapılan bütün RPler bu diyarda geçen ve her karakterin birbiri ile etkileşimde olabileceği bir toplu RPdir.

RP(Diyar ötesi) ise DMlerin kendilerine has kurallarla ve dünyalarla bu sitenin diyarı dışında yaptıkları oyunlar için geçerli. Yani oradaki bir oyunun karakteri sadece o RP ile alakalıdır, her RP kendi çapında bir oyundur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

TEşEKKÖRLER PEKİ??

Post by dark lord »

İkinizede çok teşekkür ederim ben diyar ötesinde DM olmak istiyorum biri bana yardım edebilirmi??
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

O halde seni buraya alalım...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Sanırım Dm olmak için bazı özel şartlar ve gireceğin bir sınavda başarılı olman gerekiyor Dark Lord.
Site içinde Rplere katılmak içinde o Rp'nin Dm'ine karakter kağıdını yollaman yeterli olacaktır.Kabul edilirsen Rp ya başlayabilirsin.
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

peki nasıl bi karakter kağıdı göndermem gerikio bende RedBlade var ama galiba pointbuy yöntemiyle yapılıyo peki karakter kağıdımı hangi yolla göndericem msn falan mı
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

RP YARDIM YİNE???(hızlı olursa sevinirim)

Post by dark lord »

peki nasıl bi karakter kağıdı göndermem gerikio bende RedBlade var ama galiba pointbuy yöntemiyle yapılıyo peki karakter kağıdımı hangi yolla göndericem msn falan mı VE birisi
bana diyar ötesindeki rp için istediğin gibi rp açabilirsin dedi eğer öle diilse adminlerden izin almak DM olmak demek mi yok sa başka bişi mi hemen cevap varirseniz çok sevinirim
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Redblade 32lik Point Buy sistemiyle karakteri hazırlar, gireceğin rp'nin Dm'yle İrtibata geçersin(Msn,Pm,E-mail)
Sanırırm Diyar Dışı rpler içinde Dm'lik şartlarına uymuş olman gerekir.Eldarin sana Dm'lik kurallarını belirten bir link atmış bende Karakter yaratımı için bir link atayım:

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=2326
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

RP YARDIM rp yaratmak ve GMLERRR???

Post by dark lord »

ben diyar ötesinde bir rp yapmak istiyorum ve bunun için sorularım var
1-peki diyar ötesinde mi DM olmak zorunda yoksa diğerinde mi DM olmak zorundayız ve ya ikisindedemi olmak zorundayız (işşallh diyar ötesinde olmak zorunda deilizdir)
2-diyar ötesindeki rplere baktım hep GM diye şahıslar var o nedir anlatır mısnız
cevaplarınız hemen gelirse sevinirim
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

DM: Dungeon master (Zindan efendisi): İlk başında D&D sadece daha çko zindanlarda geçen bir oyundu. Karakterler görevi alırlar sonrada zindana dalarak ilerlerdi. Daha sonra Advanced D&D çıktı. BUrada oyun daha geniş bir alana yayıldı. Kurallarda dah genişletildi. Ancak DM yani zindan efendisi ismi aynı kaldı. White Wolf oyunları D&Ddan daha sonra çıktığı için onda GM denmektedir.

GM: Game Master (Oyun efendisi): Oynatılan oyunlar artık sadece zindanlarda geçmediğine ve benim oynatıcı yada anlatıcı olarak adlandırdığım DM artık daha büyük bir alanı yani bütün oyunu kontrol ettiğinden GM yani oyun efendisi olmuştur. GM daha geniş çaplı olarak tüm oyun sistemlerinde verilen isim diye düşünebilirsin.

Benim bildiğim budur. Eldarin seni DM olma kısmına yönlendirdiğine göre demekki sınavı geçmen gerekiyor. Bu sınav ne kadar iyi bir DM olacağını ölçecek sanırım sadece. Yani üniversite sınavı olarak görme. (Hatta sınavda kopya çekmek serbest ama yakalanmayacaksın! :P Zaten bütün sınavlarda böyle değilmi :D )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

GM: Game Master
DM: Dunegon Master
ST: Story Teller
NG: Nevigator

İkisinde de Yönetici olma zorunluluğun yok sadece başvurmak lazım.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

///////////////////Kitli...

Açıklama , sorulan sorula cewaplanmıştır...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked