ZÖMRÖT GÖZYAşI (RP EKRANI)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Locked
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Karşısındaki adamın yerine zarifçe oturuşu komik gelmişti cleoya. Sanki otururken sandalşyeyi kırmamak için özel bir çaba sarf edermiş gibiydi. Özel bir çaba sarf etmişti adeta daha zarif gözükmek için.

Konuşmaya başladığında ise siz değil sen şeklinde konuşmuştu. Bu oldukça hoşuna gitti ancak içinden bir ses bunun aynı zamanda efendilerin uşakları ile konuşma şekli olduğunuda aklına getirdi. Hareketlerinde samimiydi ancak kendini beğenmiş bir havası vardı. Zaten büyücü olduğunu belirttiğinde bunun sebebi de ortaya çıkmıştı. Büyücülerde kendini beğenmiş bir havanın bulunması oldukça normaldi. Kendilerinde başka insanlarda olmayan bir güç vardı ve Tsuraniler ile yapılan savaştan sonra değerleri oldukça artmıştı!

Yıldız limanından bir büyücünün gelmesi ilginçti. Ya büyücü Aruthayı ziyarete gelmişti yada onun gibi belli bir sebeple ve hatta büyük ihtimalle aynı sebeple buradaydı. Masadaki sandalyeler ve tabakların sayısına baktığında daha fazla kişinin geleceği belli oluyordu.

Karşısındakide kendisi gibi buralar hakkında bilgili olmayan biriydi ve oldukçada konuşkandı. Daha bir sorusuna cevap almadan başka sorular sormaya başlıyordu. Sesine olabildiğince sakinliği yerleştirerek,

"Adım Casper Altınyay. Crydee'den Martin... Dük Martin'in isteği üzerine geldim. Krondor şehri karmaşa içinde. Bu sarayı daha çok beğendim. Crydee ormanlarının taze havasına daha yakın bir yer."

Acıkmaya başlamıştı ve Aruthadan başka daha kaç kişinin geleceğini merak etmeye başladı. Madem böyle bekletilecekti neden çok önceden gelipte ona haber verilmişti. Ã?nünde yemekler dururken aç bir insanı bekletmek çok yanlıştı. Yaz dönümü şenliklerinde çaldığı kurabiyeler aklına geldi. Yakalanana kadar tek başına 2 tane çalmayı başarmıştı. Ancak şimdi yakalandığında küçük bir çocuk olarak değil Martinin elçisi olarak yakalanmış olacaktı.

Tabağının yanındaki bıçağı aldı ve elinde çevirmeye başladı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Darkgnome wrote:"Adım Casper Altınyay. Crydee'den Martin... Dük Martin'in isteği üzerine geldim. Krondor şehri karmaşa içinde. Bu sarayı daha çok beğendim. Crydee ormanlarının taze havasına daha yakın bir yer."
Casper'in ormandan bahsederken yüzünün aldığı ifadeye bakılırsa sessizliği ve huzuru seven bir tipti.Bir büyü kullanıcısına benzemiyordu,hayır kesinlikle değildi.Cleo gene o meraklı bakışlarını adamın üstünde gezdirdi.Sonra Casper'in bundan rahatsız olabileceğini düşünerek çevresine bakınmaya başladı.Büyük bir olasılıkla bir kolcuydu ama huzuru seven bir savaşçı daolaiblirdi.Bir Druid bile olabilirdi.

Yok canım.Druidler daha gizemli felan olur.

Canı sıkılmıştı Cleo'nun bu sessizlikten, ayriyeten acıkmaya da başlamıştı.

Casper'in bıçakla oynamaya başladığını görünce
En azından şu anlık aynı şeyleri hissediyoruz Diye düşündü.
Sonra tekrar Casper'a dönerek

Yemekler kesinlikle mükemmel olacak diye düşünüyorum ben.Uzun zamandır yediğim en güzel yemekten biri olacak herhalde...Üstelik asil ve güzel bir yerde,önemli kişlerle beraber...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Cleo'nun inceleyen gözlerinin sürekli üstünde dolaşması Casper'ı rahatsız etmişti. Giyinişinde yada başka bir yerde hata yaptığını düşünmeye başlamıştı. Daha sonra Cleo etrafına ilgiyle bakmaya başladı.

*Belkide sadece meraklı!*

Diye geçirdi içinden. Bir büyücünün herhalde çok fazla insan içine çıkmışlığı olamazdı. Onlar daha çok kulelerine, şatolarına yada neresi ise oraya kapanan ve kitapları içinde yaşayan kişiler olurdu, en azından öyle olmalıydı.

Vücuduna baktı ve büyücü için üzüldü. Kim bilir neleri kaçırmıştı hayatında! Kendisi kadar hür olabilmişmiydi acaba? Daha sonra bıçağıyla oynamasına gözlerinin takıldığını gördü.

*Gerçektende çok meraklı biri!*
Yemekler kesinlikle mükemmel olacak diye düşünüyorum ben.Uzun zamandır yediğim en güzel yemekten biri olacak herhalde...Üstelik asil ve güzel bir yerde,önemli kişlerle beraber...
Bu sözler onun kızgınlığını ve heyecanını depreştirmiş, nasıl hissetmesi gerektiği konusunda bir ikileme düşürmüştü. Bıçakla oyunu bırakmadan kapıya baktı ve tekrar meraklı Cleo'ya döndü.

"Sanırım Prens Arutha geldiğinde bunun ne kadar doğru olduğunu anlayabileceğiz."

Bıçağını masada duran spoğukluklardan birine daldırdı ve tam ağzına atacağı sırada Cleo'nun bakışlarıyla tekrar karşılaştı. Kendisi bıçakla yemeye alışmıştı ancak eskiden annesinin çatalla yeme konusundaki tavsiyelerini unutmamıştı. bıçağındaki yemeği tabağına koydu ve sol eline çatalı alarak yemeğpi kesmeye başladı ve sonra çatal tarafında kalan büyük parçayı ağzına tıktı. Yemek güzeldi!

Prens gelmeden yemenin yanlış olacağını biliyordu. Bu yüzden hemen ikinci parçayı da ağzına atıp, yanındaki peçeteyle tabağının içini sildi ve peçetenin temiz kısmı yukarı bakacak şekilde eski yerine koydu. Yüzünde bir gülümsemeyle

"İlk tahminin doğru, bakalım ikinci tahminin de doğru çıkacakmı... Cleo"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Adun Arutha'nın peşinden odadan çıkmıştı. Hadati'nin beyaz yüzündeki keskin gözleri sarayın ayrıntılarını zihnine hapsediyordu. Renkli tablolar yılların ihtişamını gözler önüne sererken bazı çok eski tablolarsa zamanında Kesh İmparatorluğu sınırları içindeki krallığın I. Rodric tarafından bir adada kurularak genişletilmesini anlatıyordu. Saray bir müze gibi tarihle dopdoluydu.

Adun Arutha'nın arkasından ilerleyerek merdivenleri inmeye başladı. Bir kaç kat indikten sonra gelidkleri kordior boyunca ilerlemeye başladılar. Koridor, sola ve sağa doğru bir çok uzantı veriyordu. Bir miktar ilerledikten sonra sollarında kalan bir koridora saptılar. Adun karşıdaki ahşap kapıyı ve arkasındaki masayı görebiliyordu.

Yemek odasında ise Casper ağzındaki lokmayı bitirip delilleri ortadan kaldırmıştı ki koridordan yaklaşan sesleri duydu. Başını kaldırarak dikleşti. Birisi geliyordu. Cleo'da ayak seslerini duymuştu.

Odaya Krondor'un mor renklerine bezenmiş bir cüppe giyen orta boylu birisi girmişti. Top sakalı kendisini otuz beş yaşlarında gibi gösteriyordu ama Casper'ın bildiği üzere adam daha gençti. Prens Arutha, kendisine zor geçen yılların verdiği bir tecrübeyi yüzünde ve bakışlarında yansıtıyordu. Prens'in arkasında ise yüzünü beyaza boyamış başka biri vardı. Casper bunun Hadatiler'in kan yemini olduğunu biliyordu. (bilgiler pm ile atılmıştır)

Cleo için durum biraz farklıydı. Ne öndeki mor giysili adamı ne de arkasındaki beyaz yüzlü kaslı genci tanıyordu. Ama merakı uzun sürmedi.

- Selamlar beyler. dedi mor pelerinli adam.

- Ben Arutha. Hoşgeldiniz. diyerek Cleo ve Casper'ın ellerini tek tek sıktı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Cleo saygıyla prensin elini sıktı.

Prens Arutha yüzündeki kırışıklardan ve bakışlarındaki keskinlikten dolayı tecrübeli biri olmalı diye tahmin yürüttü Cleo.Arkasındaki adam ise bir beyaza boyamıştı tenini.Meraklı gözler adamın üstünde dolaştıktan sonra Prens'e doğru:

Hoş bulduk efendim.Bildiğiniz üzere ben Yıldızlimanı'ndan Cleo.Buraya Ustat Pug tarafından gönderildim.Umarım iyisinizdir.

Biraz durdu Cleo ve düşündü.Hayır merakını yenemeyecekti.

Efendim arkanızdaki beyefendi kim acaba?

Hah tam oldu diYe düşündü Cleo.Beyefendiye bak.Ama Adamın balkışarındaki korkunç ifadeyi farkedince ürperdi Cleo.Gerçekten ilginç biriydi. şu savaşçıların ünlü savaş boyasımıydı yüzüne sürdüğü diye düşündü.

Ne işe yarıyor ki?(içimden tabiki...)

Çok acaip şeyler yaşadım,yaşamın kendisi bi acaiplik,çok acaibiz lan.Ağzımız burnumuz felan var.Dilimiz var,konuşuyoruz.Gözümüz var görüyoruz.Aklımız var düşünüyoruz.Ama bazıları düşünmüyor,aklına eseni yapıyor.Kafasına vuracaksın öylelerinin.Yada ağzının ortasına vuracaksın.İsyanım Cd çalıcılara.Orjinal South Park the Movie dvd'mi yürüttüler,içim yanıyor.Cd'in benim oldu artık,vermem diyenler bile var.Hadi ona yanmıyorum dandik bir korsan oyundu o.Ama South Park.Hemde Dvd.Orjinal.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ayak seslerini duyduğunda tabağına ve etrafına son bir kez daha baktı ve sonunda tatmin olunca kapıya bakarak beklemeye başladı. Gelen bir konuk daha olabilirdi. Geçen seferki kadar heyecanlı değildi, taki kapının arkasından ona tanıdık gelen birisini görünceye kadar.

Arutha, çoğunlukla somurtan diğer zamanlarda ifadesiz duran prens şimdi karşısındaydı. Düşündüğünden daha kısaydı. Belki de hep aşağıdan baktığı için bu kadar uzun olduğunu düşünüyordu. Ona daha önce hiç aynı hizadan bakmadığını hatırladı. O zamanlar daha büyük görünsede şimdi daha korkutucuydu. Sırtından soğuk terler boşalıyor, aklında Martin hakkında bazı düşünceler geçiyordu.

Arkasındaki adamın yüzü ise kan avı için boyanmıştı. Öldürmeye bu kadar istekli bir adamla aynı yerde bulunmayı istemezdi ama sonra kendinin ilk okundan sonraki düşünceleri geldi. Biraz utanmıştı bu düşüncelerinden. Ama Haddati bunu açığa vuracak kadar gururla duyuyordu.

*Belkide çok insan öldürünce böyle oluyordur yada gerçekten gereklidir!*
- Selamlar beyler. dedi mor pelerinli adam.
Saygısını belirtmek için masanın yanında atağa kalktı ve sonra büyücünün birde eğildiğini gördü.
- Ben Arutha. Hoşgeldiniz. diyerek Cleo ve Casper'ın ellerini tek tek sıktı.
Aruthanın elini sıkaken bu adama hiç yaklaşmadığını tekrar hatırladı. Ancak yaklaşınca prens olması dışında bir insan olduğu daha rahat anlaşılıyordu. Bu içini tam olmasada rahatlatmıştı. Aruthada Crydee'dendi ve bu diğerlerine göre prens ile daha fazla ortak noktası olması anlamına geliyordu. Bunları düşündükçe daha fazla rahatladığını hissetti.
Hoş bulduk efendim.Bildiğiniz üzere ben Yıldızlimanı'ndan Cleo.Buraya Ustat Pug tarafından gönderildim.Umarım iyisinizdir.
Büyücünün konuşmasını bitirdiğinden emin olmak için biraz bekledi. Aklında söyleyeceklerini tarttı ve

"Crydee..."
Efendim arkanızdaki beyefendi kim acaba?
*Gerçektende çok meraklı ve birazda geveze!*
Eskisi ka
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

- Tekrar hoşgeldiniz beyler. diyerek masanın başındaki sandalyesine oturdu Arutha. Adun'da masada yerini almıştı. Arutha Cleo'ya bakarak,

- Yıldızlimanından şehrimize hoşgeldin genç büyücü. dedi ve ardından Adun'u göstererek,

- Arkadaşımız Kuzey Elleri'nin Hadatilerinden Adun. O da sizler gibi saraya bugün vardı ve sizlerle aynı amaç için burada. dedi. Ardından,

- Eminim bu soruyu kendisine sorarsanız size kendisi de cevap verebilecektir. dedi Arutha iğneleyici mizah anlayışıyla sırıtarak.

Odaya bir kaç tane hizmetkar girdi ve masaya içleri şarap dolu iki testi bıraktılar. Ardından odadan çıkarak kapıyı dışarıdan kapattılar.

- Beyler, bu akşam sizlere sıcak yemek sunamadığım için özür dilerim. Bunlarla yetinmek zorunda kalacaksınız çünkü hizmetkarların sürekli etrafımda dolanmasını istemiyorum. Bu akşam bu odada konuşulacak şeyler özel kalmalı. dedi.

- Kardeşlerimden ikisinin gönderdiği iki kişiye ve kan avında bir Hadati'ye güvenebilirim ama yine de bana sözlerinizi vermenizi istiyorum. dedi ve ardından Casper'a dönerek,

- Crydee nasıl avcı? diye sordu bir anda.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ani bir soru, kötü bir şaka, büyük bir şok. Hangisi olarak adlandırılabilirdi ki bu! Hem de bu soruyu beklemesini sağ duyusu sürekli bağırmasına rağmen.

"şey... Casper. Casper Altınyay."

"Krondor kadar olmasa da oldukça kalabalık ve Ağabeyinizden size selamlar var."

şehir nasıldı? Nasıldı ki şehir. şehiri gördüğü yoktu ki!

"İnsanlar Arutha'yı... sizi... Prensimizi unutmadılar."

*Kahretsin!*

"Savaş sonrası uzun süre gözükmeyen moredhellerden hala ses seda yok. Ancak kendi topraklarını terk edeceklerini sanmıyorum. Orman içinde hala devriyeler ve tekli gruplar halinde dolaşıyoruz ve gelebilecek moredhelleri tespit etmeye çalışıyoruz. Ve..."

"Baharın gelişi ile insanların içindeki mutluluk artsa da Tsuraniler ile olan savaş sonunda insanların içindeki keder hala güçlü. Havalarda son zamanlara da oluşan değişim çiftçilere bazı sorunlar yaşatıyor ancak üstesinden gelemeyecekleri bir şey değil."

Söyleyebileceği daha fazla şey aklına gelmiyordu. Etrafta konuyu değiştirecek bir şeyler aradı ve sonra aklına Arutaha'nın bahsettiği aynı amaçla gelme konusu takıldı.

"İşte Crydee böyle."

"Efendim, buraya hangi amaçla geldiğimi bilmiyorum. Martin... Dük Martin beni sizin bilgilendireceğinizi söylemişti."

Elini bıçağına götürdü ve yemeklere sonrada Arutha'ya baktı.

"Siz yemek yiyecek misiniz?"

Aklı daha demin üstündeki kreması yüzünden değişikliğin kolayca fark edileceği için yiyemediği pastada kalmıştı. Ne kadar zaman olmuştu bir pasta yemeyeli. Eksikliğini hissetmemişti ama şimdi sanki onu ona doğru çeken bir ses vardı.
Eskisi ka
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Casper'ın cevabı üzerine Arutha'nın somurtan suratına bir sırıtış eklendi. Bu eğlenceden çok, geçmiş günlere olan özlemin neden olduğu bir hüzün sırıtışıydı ama Casper'ın bu sırıtışa neden olarak algıladığı şey tam bir soru işaretiydi.

Arutha Casper'ın sorusunu duyunca ufak çaplı bir kahkaha koparttı.

- Ahhh. Gülmeyeli uzun zaman olmuştu. Sağol dostum. dedi ve kahkasının son demlerini bitirdi.

- Tabii haklısın yiyelim. Evet, önce yiyelim. dedi ve önündeki tabağı açtı. Tabakta baharın bu mevsiminde artık olgunlaşmış lezzetli sebzelerden ve jambonlardan oluşan bir salata vardı.

- E diğerlerini de açın da neler var görelim? dedi ve yemek başlamış oldu.

/// Sofrayı abartmamak kaydıyla hayal gücünüz çerçevesinde donatabilirsiniz arkadaşlar. Yemek hakkındaki mesajınızı tek mesajda atın ki ardına geçebilelim.
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Cleo Casper'in konuşmasını sakin ve meraklı bir tavırla dinledikten sonra aklına prense bir soru sorması daha gerektiği geldi fakat yemek konusu açılınca boşverdi soracağı soruyu.

Ã?nündeki ilk kabı açtığında hafiften soğumuş kızarmış tavuk kanatları dikkatini çekti.Fazla yemek yemeye sevmeyen bir tipti zaten Cleo.Üstelik soracağı soru aklını kurcalamaya başlamıştı.Diğer yemek tabağını açmakla soruyu sormak arasında gidip geldi ve seçimini yemek kabını açmaktan yana kullandı.

Yemek kabından çok güzel pişirilmiş ve üzerine nefis kokan bir sosla kaplı et yemeği çıkmasına rağmen burun kıvırdı Cleo.Et sevmezdiki o.

Casper'in pastaya acaip acaip bakması ve yemekten önce pastaya başlaması dikkatini çekmişyi Cleo'nun.Gerçi buranın görgü kuralları hakkında fazla bilgisi olduğu söylenemzdi sonuçta değişirde yerlere göre kurallar.Ama tüm bunlar içten içe gülmesine engel değildi.Casper'i samimi ve sıcak bulmuştu Cleo.

Ama bu orman kaçkını olmasını önlemiyor... dedi içinden ve yüzüne yayılan sırıtışa engel olamadı bu kez.

Sonra ciddileşerek prens Arutha'ya döndü ve Casper'in sorduğu sorunun bir benzerini oda tekrarladı.

Buraya ne için geldiğimi bende bilmiyorum saygıdeğer prens.Acaba bunu bize açıklayacakmısınız?
Sözlerini bitirdikten sonra Casper'in yanında duran tabağı -ki sebzeli bir şey olmalı diye düşündü- açmak için harekete geçti.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Pasta güzeldi bir kaç dilim yiyebilirdi. Yedide ve diğerlerine de bırakma inceliğini göstererek bu sefer saklı durumdaki diğer gizleri açmayı aklına koydu.

Karşısında Cleo'nun açtığı tabaktan soğuk et ile birleştirilmiş bir et salatası çıktı. Oldukça güzel görünmüştü gözüne ama ona en yakın olan büyücü ilgilenmemişti yemekle. Demek ki, bu yemek daha dayanacaktı. Aklında uzun süre dayanmayacak yemeklere bakmak vardı.

Haddatinin önünde içi meyve parçaları ile doldurulmuş kurabiyeler açılmıştı. Aslında tatlının üstüne daha fazla istemiyordu ama yine de eline sıkıştırabildiği iki tanesini alarak sonraki yemekleri araştırırken ağzının boş kalmasını önleyebilirdi.

Arutha'ya adeta kıyak geçilmişti. Onun yakınındaki soslarla bezeli çekilmiş tavuk eti önünde duruyordu. Arutha'nın fazla almadığını gördü. Ulaşması için ayağa kalkması gerekmişti ama tepsiye ulaştı. Kaşığını doldurduktan sonra tabağını tepsinin yanına kadar getirdi ve sosun dökülmesini engelledi. Tabağı hazır buraya kadar getirmişken birde ikinci kaşığı almaması olmazdı.

Hazır kalkmışken yemeklere ayaktan şöyle bir baktıktan sonra Gözüne çarpan tek farklı yemeğin somun ekmek ve yanında sürülecek bir kaç meze olduğunu gördü. Pek ilgisini çekmediler. Cleo"nun yanındaki etlere musallat olabilirdi.

Hayatı boyunca yediği en güzel yemekti. Yaz dönümü şenliklerindeki yemekler kadar çeşit yoktu ama buradaki yemekler için sırada bekleyen insanlar yoktu. Üstünde biraz sos kalmış kaşığını Cleo'ya doğrultarak yarı dolu ağzıyla konuşmaya başladı.

"Büyücü haklıymış prensim. Buradaki yemeklerin gerçek bir ziyafet olacağını söylemişti."

Sonra yerine oturdu ve yan sandalyeye koyduğu haritaya bir şey olup olmadığını kısa bir bakışla kontrol etti. Büyücü ve Arutha'nın fazla yemeyeceği kesindi, ama Haddatidinin çok fazla yiyebileceğini vücudunun iriliğinden çıkartmıştı.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

*Andaras*
Andaras ufak evinin kendine sunabileceği rahatlığı minnettarlıkla kabul etti. Biraz su ısıtmak ve dsıcak bir banyo yapmak çok iyi bir fikir olabilirdi. Uyumak için yeterli vakit yoktu uykusunun bölünmesinden nefret ederdi. Ocağın üzerine odunları yerleştirdi. büyükçe metal bir kaba da su doldurup ocağın üzerine koydu. Biraz sonra su ısınmış olacaktı.

Kendini ılık suya bırakarak bedenin yorgunluğunu azaltmasını bekleyecekti. kalan vakti dinlenerek geriebilirdi. DAha sonra temiz kıyafetler giyerek gidebilirdi. Zor bir sefer olmuştu onun için. İlk sefer... Bu hayata alışmayı öğrenmeliydi. Hala kendi kendine söyleniyordu...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Yemek keyifli bir deneyim olmuştu herkes için. Her ne kadar Krondor sarayı için beklenenden daha sade bir masa olsa da herkes için uzun bir yolculuğun ardından yenen bu lezzetli şeyler mükemmel bir ziyafete eşdeğerdi.

Arutha az yediği yemeği yüzünde ufak bir tebessümle geçirmişti. Ardından elini hemen yanındaki ufak tasın içinde bulunan suyla ıslatarak temizlemiş ve tasın hemen yanındaki havluyla silmişti. Diğerlerinin de yemeklerinin bitişini bekledi ve ardından konuştu.

- Evet beyler. Sanırım hepiniz tam olarak neden burada olduğunuzu bilmeden geldiniz bu kadar yolu. Ã?ncelikle size bu hareketinizle gösterdiğiniz sadakatiniz için teşekkür ediyorum. dedi ve ellerini masanın üzerinde birleştirerek devam etti.

- Bildiğiniz üzere 2 sene kadar önce Sethanon'a kadar ilerleyen moredhel orduları ile büyük bir savaş yaşadık. Bir çok asker kaybedildi. Yeni müttefiklikler ve düşmanlıklar kuruldu. İki yıllık bu zaman dilimi içerisinde her şey durgun kaldı ama uyuyan bir şeyler yeniden uyanıyor. Ã?atılarda yeniden katiller gezmeye başladı ve boyunlarında bunu taşıyorlar. diyerek elini cebine götürdü ve tahtadan bir şahin kolyesi çıkartarak masaya fırlattı.

Herkesin gözü masada üç kere seken tahta kolyeye kaydı. Bu geceşahinlerinin kolyesiydi. Bir kiralık katiller örgütü. Efsanelere konu olmuş bir grup.

- Ve... diye devam etti. Arutha. Ben şehrimde böyle vahşilerin gezmesini istemiyorum. diyerek sert bir şekilde yumruğunu masaya vurdu. Sinirlendiği rahatlıkla anlaşılabiliyordu.

- Sizlerden beyler bana şehirde yardımcı olmanızı istiyorum. Sizleri yetenekli bir grup kurmak için güvendiğim noktalardan toparladım. şehri alarma geçirmek istemiyorum. Bu sebeple gizli operasyonlar yapacağız ve bu operasyonlarda sizleri kullanmayı planlıyorum arkadaşlar. Bilgi servisimiz sürekli olarak çalışıyor ve kesin bilgiler geldikçe bunları size ileteceğim. Tek muhattabınız ben olacağım beyler yani sadece bana rapor vereceksiniz. Onlar hakkında yeteri kadar bilgi toplamamızı sağlamak temel amacınız beyler. Ne diyorsunuz?
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Güzel yemekler yenmişti ve Arutha'nın yaptığı gibi yanındaki tasa elini daldırdı ve sonra ıslanmış ellerini üstüne kuruladı.

Arutha bu sırada kolyeyi çıkartıp masaya atmıştı. Geceşahinlerinin kolyesi. İsimlerini sadece duymuştu. Biraz can sıkıcı bir şeyin geldiğini anladı ama beklediğinden daha çok canını sıkan bir konuşma oldu. Arutha konuştukça içinde bir ses ona sanki haykırıyordu. Kalbi sesini duyurmak için daha güçlü atıyor, kanı damarlarından fışkırıp çıkmak istiyordu. Arutha cümlelerini bitirdiğinde bir Prense, Martinin elçisi olarak bağırmamak için kendini zor tuttu.

*şehirde katil avımı!*

Ormanına dönmeyi o kadar çok isterken katilleri yakalamak öldürmek gibi bir işemi soyunacaktı yani? Yediği yemeğin ağzında bıraktığı tat birden uçup gitmişti. Ormanından bu kadar uzakta hiç hissetmemişti. Martin onu bunun içinmi göndermişti. şehirde yaşayarak Arutha'nın emri altında katilleri bulması içinmi? şehirde, hemde Krondor gibi bir şehirde.

Kalabalık, pislik, sesler, taş binalar, kurallar, her yerde askerler ve ... Bütün bunların arasında birde katiller. şehirde yaşam, işte en berbat olanı buydu. Prens istiyordu ve her ne kadar ormanda yaşasa da ülkesine bağlılığı vardı.

Gözlerinin önünden ormanın ve ağaçlarının uzaklaştığını görebiliyordu. Küçük klubesi gittikçe silikleşti gözünde.

Prens veya değil, bu çok zor bir karardı. Yemekten önce tabağını sildiği peçete şimdi sıkılmış avucunun içindeydi. Biraz zorluklada olsa ayağa kalktı. Oradan uzaklaşmak istiyordu.

"Ben, efendim, uzun bir yoldan geldim, gemi seferinin yorgunluğu hala üstümde ve izin verirseniz biraz dinlenmek istiyorum."
Eskisi ka
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

rp dışı= andero abi ben devam edemiycem bu rp ye başım çok sıkışık sen en iisi çıkar beni bu rp den bi şekilde ya da npc yap

kusura bakma devam etmek isterdim ama kısmet deilmiş
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Locked