arkadaşlar site için bir rp yapmak istiyorum bir fikrim var nasıl olduğunu ve neler düşündüğünüzü bilmek istiyorum.
Cern de bilim adamları bir solucan deliği açmayı başarıyorlar rastantısal bir şekilde bu solucan deliği paralel bir evren olan bizim diyara açılıyor önce bir keşif grubu gönderip bu dünyayı inceliyorlar.Ardından diyardaki maden elemet ve ham madde bolluğunu tespit ediyorlar.Ã?nce ticaret yapmaya çalışsalarda bütün diyar bir kral yada krallık tarafından yönetilmediği için bizim diyarı işgale kalkışıyorlar.
Bu hikayenin çok ama çok kısa özeti fikirleriniz ve görüşlerinizi duymak istiyorum.şunuda eklemeliyim kural sistemi olarak dark gnome un yeni geliştirdiği sistem biraz uyumlu gibi geldi.........
diyardaki herkesin fikri lazım
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

Re: diyardaki herkesin fikri lazım
şunuda eklemeliyim olsa bile ki adminler izin verirse
bunun yapılmasını kıyameti ayak sesleri bittikten sonra yapmayı düşünüyorum hatta bağlamak daha kolay olacak diyardakiler gerçek düzleme geçtikleri zaman dünyanında içinde bulunduğu gerçeklik düzleminden ulaşılabilmek daha doğru olacak gibi geliyor ....
-
mefistofeles
- Kullanıcı

benimde aklıma geldi ama fikir dmler hep teknolojinin olduğu bir dünyaya büyü getirmeye uğraşıyor ben hiç büyünün olduğu bir dünyaya teknoloji getiren bir dm görmüş değilim yapmışolan varsa kusura bakmasınlar aslında benim bu mesajı atmamın nedeni sitede oynatmaktan çok msnde oynatırken bana yardımcı olabilecek bir dm aramak ve yeni fikirler edinebilmekti....logan wrote:Biraz gedik savaşlarınımı andırıyor ne ??
-
Logan
- Kullanıcı

Yani sen bir bakıma dünya hazır bazı fikirler var ama gelişmesi ve düzenli bir seneryosu olmasını istiyorsun....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ankara buluşmalarında konuştuğumuz birşeydir aslında. Acaba bzizm karakterler şu anki dünyamıza gelse nasıl olur? Bence orjinal bir fikir. Böyle bişey oynatılırsa denemek isterim. Bu dünyadan bir karakterle fantastik dünyayı gezmek ya da tam tersi... Her halukarda dmye ve oyuncuya çok iş düşüyor...
diyarla alakalı olsa da sanırım diyar dışı oynatılmalı...
Bu arada gediksavaşlarına benzemekle beraber gerçek dünya-fantastik dünya arası geçiş olduğundan biraz daha farklı...
diyarla alakalı olsa da sanırım diyar dışı oynatılmalı...
Bu arada gediksavaşlarına benzemekle beraber gerçek dünya-fantastik dünya arası geçiş olduğundan biraz daha farklı...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.