Mimar Sinan Öniversitesi

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
TribalButterflyFan
Kullanıcı
Kullanıcı

Mimar Sinan Öniversitesi

Post by TribalButterflyFan »

Çok heyecanlı bir grup acemi oyuncu mimar sinan üniversitesinde bir masqureade oynamak istiyor.

Eğer varsa fındıklı kampüsünden veya yakınlarda bulunan bir DM bizi yönetsin..Hatta Dm olmasa da bütün Frpsever Mimar Sinanlıları bekliyoruz irtibata geçmek için. Klüpleşme sevdasındayız zira...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ah ah...Yardımcı olmak isterdim zira hayalim orasıydı ama işte tutmadı başka yerlere sürüldük.Kardeş şimdi cevap geldi acaba kimmiş diyeceksin ve dumura uğrayacaksın bu yazımı görünce, kusura bakma bi de arkamdan sövme ...şimdiden saol.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Helluin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helluin »

Beni de alın aranıza MS'liler... WW'ye hasretim 1 senedir...
İTÃ? Maçka'da okuyorum ben hem okullarda yakın.
TribalButterflyFan
Kullanıcı
Kullanıcı

6 aralık salı günü fındıklı ana kampüste araç girişinin ordaki çimenlikte buluşuyoruz... buyrun gelin.. hala dm yok ..(:
TribalButterflyFan
Kullanıcı
Kullanıcı

SacoKhan wrote:Ah ah...Yardımcı olmak isterdim zira hayalim orasıydı ama işte tutmadı başka yerlere sürüldük.Kardeş şimdi cevap geldi acaba kimmiş diyeceksin ve dumura uğrayacaksın bu yazımı görünce, kusura bakma bi de arkamdan sövme ...şimdiden saol.
niye söveyim yahu (:
ee nereyi tutturdun (:
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

hala dm yoksa ben gelirim bi süreliğine, isterseniz tabi...White Wolf oynamak isteyen olsun , canımı yesin mantığıyla... :D
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
TribalButterflyFan
Kullanıcı
Kullanıcı

aarrggghhhh..
evet evet süpersin
Fading_Dreamer@hotmail.com dan ulaş bana
(:
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

o ulaşan emre benim :P :D
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Post Reply