high fantasy
high fantasy
Beyler bayanlar topluca High Fantasy World yaratabilir miyiz? Ne dusunuyorsunuz?
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

yani unutulmus diyarlar gibi sayisiz yaratik ve tanrinin bulundugu -david eddings tarzi gibi olmayan- d&d, plane scape yada ejderha mizragi tipindeki hafif ucuk bir gezegen. en iyi ornek bana gore unutulmus diyarlar. soru ise wizards of the coast un yaptigina benzer bir olay yaratabilir miyiz? o kadar iyi olmasada olur onemli olan bir seyler uretmek. diyarda cok oyuncu, cok yazar var ama saglam bir gezegen yaratan yok. yada varsa bile ben karsilasmadim.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

sosyoloji yoplumsal yapılaşma konusunda ben yardımcı olurum kurallar konusunda daha iyi değilim ama öğreniyorum ....Türklider wrote:Eberron dünyası tam bir high-fantasy dünyasıdır inceleyin. Eğer yapalım diyosanız, ben size yardımcı olmaya çalışırım ama yüksek kural bilgisi gerektiğini ve hatta daha fazlası (coğrafya, antropoloji, sosyoloji vs. vs. vs. vs.) gerektiğini söylememe gerek yok...
Saygılarımla...
D&D için yaratacaksanız kural bilgisi gereksin tamam da daha ilerisi neden gerekiyor onu anlamadım.
Aslında bence önemli olan sadece hayal gücü, azim ve daha fazla hayal gücü. Gerçek dünya ile bir alakası olmayacakki bu dünyanın. FRda dahi bir kaç hafta at üstünde ilerleyince buzullardan çöllere geçiyorsun. Büyülü bir dünyada en çok gereken hayal gücü.
Ancak şunu belirteyim çok fazla ayrıntısı var ve hop oldu bitti diye olmaz bu iş. Gerçekten o kadar geniş bir dünya yaratacaksanız gerçekten yaşayan bir dünya yaratmanız gerekir.
Ben size yardım etmem. Ne halinzi varsa görün (
) Sanki siz benim kurallarıma yardım ettiniz ya. 
Aslında bence önemli olan sadece hayal gücü, azim ve daha fazla hayal gücü. Gerçek dünya ile bir alakası olmayacakki bu dünyanın. FRda dahi bir kaç hafta at üstünde ilerleyince buzullardan çöllere geçiyorsun. Büyülü bir dünyada en çok gereken hayal gücü.
Ancak şunu belirteyim çok fazla ayrıntısı var ve hop oldu bitti diye olmaz bu iş. Gerçekten o kadar geniş bir dünya yaratacaksanız gerçekten yaşayan bir dünya yaratmanız gerekir.
Ben size yardım etmem. Ne halinzi varsa görün (
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
zaten frp world kendini yeniliyecektir biraz sabır istiyoruz herkesten bir dünya zaten yaratmaya çalışıyoruz bir çok yenilikle ama bunnarı açıklayamam şu an bunnarın hepsi zamanı geldiğinde bir bir ortaya konacak şeyler ayrıca bir iki kişinin yapabileceği bir iş de değil topluluk halinde çalışıcaz bunun içiinde zamana ihtiyacımız war bu zamanı ne zaman elde edersek ozaman bir bütün haline getiricez dünyayı ve sizi temin ederim dünyada beğenilmeyen yerler değiştirilip mükemmele yaklaştırılacaktır
yane son olarak demek istediğim arkadaşlar önünüze; alın dünya oynayın yerine dünya böle hatalar varsa düzeltelim ve üstüne bir tarih yazalım, die koyucaz dünyayı
yane son olarak demek istediğim arkadaşlar önünüze; alın dünya oynayın yerine dünya böle hatalar varsa düzeltelim ve üstüne bir tarih yazalım, die koyucaz dünyayı
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4495 burada ornek bir mitoloji bulabilirsiniz