Ejderha Mızrağının Harry Potter versiyonu versiy

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Artex cim, başlığın tamamını okursan sanırım arkadaşın ne demek istediğini anlayabilirsiniz. Ben daha bahsettiği kitabı göremedim ama gayet haklı olabilir. Sonuç olarak herkesin bahsettiği gibi adamlar satabilmek için bunu gibi bi pazarlama stratejisi geliştirmiş olabilirler ve sanırım Selkinemus da buna dikkat çekmeye çalıştı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Kitabı görmemeniz doğaldır türkiyeye gelmemiştir belki ,ayrıca dl yi lekelediğim fln da yok Bu kadar saçmalamayın artık yorum yok daha konuşursam bu başlık armegeddon faciasını yaşar meteor üstüne meteor ne bu böle.....
NO COMMAND......................
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

DL vs. HP ?

LMAO
Gwindor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwindor »

Amma yüklemişsiniz arkadaşa ha, kötü bişey dememişki sadece HP den sonra böyle bir kapakla para kazanmaya çalışan insanlardan bahsetmiş..
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

kitabin ingilizce ismini yada ne biliyim cevir turkceye ismini yaz belki ben burdan bulurum ama burda butun dl kitaplari cikmis durumda ben boyle kapakli bir kitap gormedim. dedigim gibi ismini yaz kitabin her cevirinin icinde ingilizce orjinal ismi vardir dikkatli bak.
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

ayrıca Selkinemus haklılık payı var Güz Alaca Karanlığı kitabın ismi Bir Ejderha Söylentisi olarak değiştirildi sanıyorum ve gerçekten kapak çocuk kitabı gibi aynı Artemis Fowl kitaplarının kapakları gibiı yapmışlar ama içindeki öyküyle oynadılar mı bilmiyorum
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Evet o kitabı biliyorum.Dl'ye onunla başlamıştım.Kötü bir başlangıç oldu.Daha sonra Güz alacayı aldım ve aynı olduğunu gördüm.Ejderha Söylentisinde kısaltmalar çevride bir kaç değişiklik var.Ã?yle önemli değişiklik değil ama.Ejderha söylentisi Siyah ejderha da bitiyor.Tanisin 'Elf görüşü gitti dediği yerde.Hiç güzel değil.Almaya değmez Ejderha Söylentisi.Güz alacanın kısaltılmış adı değişmiş hali çünkü.
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

yurt disinda turkiyede tek kitap olarak cikan kitaplar cift olarak cikiyor ornegin dl nin ilk serisi burda 6 kitapti simdi ilk defa ilgiyi artirmak icin turkiyedeki gibi 2 kitabi bir arada cikardilar. belki sizin aldiginiz kitaota guz alacanin yarisidir.
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

yani hakikatten hp gibi yaptılar ha :( umarım gerii gelmez okuduğum tüm dl lerden büyük zevk almıştım şu olay insanın hevesini kaçırıyo bence bilmem siz ne düşünürsünüz?
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
Post Reply