Club kullanmayı öğrenmek??
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Club kullanmayı öğrenmek??
Evet, sopa ne kadar zamanda öğrenilir?
Sopa kullanmak için hangi dövüş sanatlarını, hangi kültürleri ve hangi felsefeleri öğrenmek gereklidir?
Bana sorarsanız elinizde bir kızılcık sopası olması ve dayak cennetten çıkmadır felsefesini benimsemiş olmanız yeterli.
Tabii 3 farklı uzakdoğu dövüş sanatı bilirseniz, sopayı doğru tutar, tahtadan (!) sopalarla alıştırma yaparsanız,20 sene sonra sopayı doğru şekilde kullanabilirsiniz, hatta sopayla adamı ikiye bile biçebilirsiniz.
Sopayı kullanmanın bazı yöntemleri de vardır. Sağlaksanız sopanın alt ucunu sağ elinizle tutup sol elinizi de sağ elinizin hemen üzerine getirip baş parmağınızı budaktan geçirecek şekilde tutarsanız ve sopayı ucu ya da çoğunluğu (sopa düz de olmayabilir tabi) yukarıya bakacak şekilde tutarak sağ baş parmaktan destek alarak savurursanız maksimum verim elde edersiniz ve ölümcül yaralar da açabilirsiniz.(kendinize de olabilir)
Saygılarımla...
Sopa kullanmak için hangi dövüş sanatlarını, hangi kültürleri ve hangi felsefeleri öğrenmek gereklidir?
Bana sorarsanız elinizde bir kızılcık sopası olması ve dayak cennetten çıkmadır felsefesini benimsemiş olmanız yeterli.
Tabii 3 farklı uzakdoğu dövüş sanatı bilirseniz, sopayı doğru tutar, tahtadan (!) sopalarla alıştırma yaparsanız,20 sene sonra sopayı doğru şekilde kullanabilirsiniz, hatta sopayla adamı ikiye bile biçebilirsiniz.
Sopayı kullanmanın bazı yöntemleri de vardır. Sağlaksanız sopanın alt ucunu sağ elinizle tutup sol elinizi de sağ elinizin hemen üzerine getirip baş parmağınızı budaktan geçirecek şekilde tutarsanız ve sopayı ucu ya da çoğunluğu (sopa düz de olmayabilir tabi) yukarıya bakacak şekilde tutarak sağ baş parmaktan destek alarak savurursanız maksimum verim elde edersiniz ve ölümcül yaralar da açabilirsiniz.(kendinize de olabilir)
Saygılarımla...
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ben Allah ne verdiyse kafa göz girişirim. Zaten Club dediğin baseball sopası gibi bişey.Eğitim gerektirdiğini sanmıyorum. O senin bahsettiğin sopa quarter staff.
Ama çok süper bir silah bence. Keşke bi japon amcadan adam gibi eğitimini alsaydım. Ölümvül bir silah ve...Her an yanınızda taşıyabilirsiniz (asa olaraktan). Polis molis elinizden almaya kalkmaz. Kavgada da milletin tozunu attırabilirsiniz. Süper ya. Alcam bi gün onun eğitimini.
Ama çok süper bir silah bence. Keşke bi japon amcadan adam gibi eğitimini alsaydım. Ölümvül bir silah ve...Her an yanınızda taşıyabilirsiniz (asa olaraktan). Polis molis elinizden almaya kalkmaz. Kavgada da milletin tozunu attırabilirsiniz. Süper ya. Alcam bi gün onun eğitimini.
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Pardon, yazmayı unutmuşum:
bkz:http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4480
bkz:http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4480
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Hahahaha helal frontside...
[iğneleme] İlk başta club kullanmayı öğrenmek için yüksekliği en az 2000 metre olan bir dağa çıkmanız, inerken de yanınızda kendi club'ınızı getirmeniz gerekiyor. Sonrasında 3 yıl gaza gelme eğitimi aldıktan sonra (japoncada adı ne bilmiyom ama vardır mutlaka) sopayı çekebilmek için 1 yıl, üzerine bulaşan kafatası parçalarını silkmek için 6 ay, savurup etmek için 2 yıl, topluluğa dalmayı öğrenmek için 6 yıl eğitim alıyorsunuz. Bu eğitimi alırken dayak yerseniz, sopayı alıp üç dakika içinde bunların hepsini kendi kafanızı kullanarak çözüp size dayak atanların kafalarını kırmanız da mümkün tabi
:) [iğneleme]
Saygılarımla...
[iğneleme] İlk başta club kullanmayı öğrenmek için yüksekliği en az 2000 metre olan bir dağa çıkmanız, inerken de yanınızda kendi club'ınızı getirmeniz gerekiyor. Sonrasında 3 yıl gaza gelme eğitimi aldıktan sonra (japoncada adı ne bilmiyom ama vardır mutlaka) sopayı çekebilmek için 1 yıl, üzerine bulaşan kafatası parçalarını silkmek için 6 ay, savurup etmek için 2 yıl, topluluğa dalmayı öğrenmek için 6 yıl eğitim alıyorsunuz. Bu eğitimi alırken dayak yerseniz, sopayı alıp üç dakika içinde bunların hepsini kendi kafanızı kullanarak çözüp size dayak atanların kafalarını kırmanız da mümkün tabi
Saygılarımla...
Türklider...
Abi bari cilveli keçi hanına açsaydınız.
Ya şimdi Türklider senin bahsettiğin olay bir club kullanmada usta olmak için gerekenler yoksa herkes kullanabilir sopayı. Bu arada sen kızılcık sopasının ustalaşma evrelerini açıklamışsın. Daha bunun bambusus var, kavağı var...
Beyzbol sopasınıda küçünmsemeyin derim. Adamlar sadece bir topa vurmak için nasıl kasıyolar biliyorsunuz. Onu bırakın golf gibi bir oyunda dahi küçücük topa doğrudüzgün vurduğundan dünyanın en çok kazanan sporcuları oluyorlar
Ya şimdi Türklider senin bahsettiğin olay bir club kullanmada usta olmak için gerekenler yoksa herkes kullanabilir sopayı. Bu arada sen kızılcık sopasının ustalaşma evrelerini açıklamışsın. Daha bunun bambusus var, kavağı var...
Beyzbol sopasınıda küçünmsemeyin derim. Adamlar sadece bir topa vurmak için nasıl kasıyolar biliyorsunuz. Onu bırakın golf gibi bir oyunda dahi küçücük topa doğrudüzgün vurduğundan dünyanın en çok kazanan sporcuları oluyorlar
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Club dediğin zaten dal parçası ya. Odun ODUN!
http://www.africa-can.org/FILES/kenya/m ... ODENCL.JPG
aha bu..kafa göz dalmıcan da naapçan bunla ya. Döv diye yapmışlar. Böyle ağzına gözüne kafasına vur diye. Ne eğitimi ne 6 yılı 15 -80 -100 yılı. Ã?ıkın karşıma bak nasıl dövüyom. Wenom beni anlamış sağolsun
http://www.africa-can.org/FILES/kenya/m ... ODENCL.JPG
aha bu..kafa göz dalmıcan da naapçan bunla ya. Döv diye yapmışlar. Böyle ağzına gözüne kafasına vur diye. Ne eğitimi ne 6 yılı 15 -80 -100 yılı. Ã?ıkın karşıma bak nasıl dövüyom. Wenom beni anlamış sağolsun
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Hayırlı uğurlu olsun, club dersleri vermeye başladım 
bkz. http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4527
Bu arada seni anladım Mr_Zombie, yalnız demek istediğim katana gibi club kullanmaktı, yoksa nasıl indirilir kafaya o sopa, offff of...

bkz. http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4527
Bu arada seni anladım Mr_Zombie, yalnız demek istediğim katana gibi club kullanmaktı, yoksa nasıl indirilir kafaya o sopa, offff of...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..frontsideair
arkadaşlar başlıkta bir alay etme sezdim açtığım başlıkla alay ediliyor sanırım ve kusura bakmayın ama başlığımın linkide verilmiş özellikle yazımın başında yazdığım başlığı açan arkadaşları daha sora da katılanları kınıyorum böle dalga geçerek hiçbir yere varamazsınız ben orada gerçekleri konuşalım die uğraşıyorum bilmeyenler de öğrensin yannışlar düzelsin die uğraşıyorum
lütfen sizde bi uğraştığınız işleri kontrol edin
arkadaşlar başlıkta bir alay etme sezdim açtığım başlıkla alay ediliyor sanırım ve kusura bakmayın ama başlığımın linkide verilmiş özellikle yazımın başında yazdığım başlığı açan arkadaşları daha sora da katılanları kınıyorum böle dalga geçerek hiçbir yere varamazsınız ben orada gerçekleri konuşalım die uğraşıyorum bilmeyenler de öğrensin yannışlar düzelsin die uğraşıyorum
lütfen sizde bi uğraştığınız işleri kontrol edin
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Sanırım Maniak ile aramızda anlaştık, o da benim sadece espri yapmak istediğimi biliyor ve problem kalmadı. Tabii katana konusundaki görüşlerimizin farklı olması hariç...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
mefistofeles
- Kullanıcı

şunu söylemek istiyorum burda bizi birbirimize düşüren arkadaş frontside istanbulda aklıma gelmedi gelseydi seni burdaki değindiğin sopayla bir güzel dövüp katanayı sana yedirecektim bak nasıl kaç günde neyle hangi felsefeyle görücektin o zaman oğlum siteyi birbirine düşürdün ama sen beni anladın hadi bakem 
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Yok abi hakettim ben dövün beni İstanbul tayfası...
Olmadı Mefisto beni İzmir'de döver...
Olmadı Mefisto beni İzmir'de döver...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Logan
- Kullanıcı

Tamam konu saptırmayın...
seni dövüp dövmiyecemizi başka bbaşlıkta tartışırız...
Ama sen inede böel bir başlık açma...
Dövüş sopasının da kulanma teknikleri var...
seni dövüp dövmiyecemizi başka bbaşlıkta tartışırız...
Ama sen inede böel bir başlık açma...
Dövüş sopasının da kulanma teknikleri var...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Konu saptırmayın diyosun da zaten konu neydi ki zaten

tamam açmam..zaten dayak yemeye çok da meraklı diilim...
tamam açmam..zaten dayak yemeye çok da meraklı diilim...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..