katana kullanmayı öğrenmek??
-
Logan
- Kullanıcı

Arkaşlar...
Burda gerçekten ağır konuşacam...
Adam katana nasıl kulanılır diye sormuş...
bileniniz var sa sölsesin yada beglerle cıksın...
yoksa yok 2 dk öğrenilir yok başka bir şey yapılır diye buraya mjs atmasın...
Bildiğim ve okuduğum kadarı ile..
Gerçek bir katana eğitiminde gerçek katanayı kınından çıkarmak ... 1 yıla yakın bir zaman alıyor...
Ustalaşmak 2 ile 3 yıl arası gerçek bir dövüşe katılmakta 4 5 yıl arası alıyor...
Ayrı eten katanağı usta bir şekilde kendini sakatlamadan cıkarmak zor bir iştir...
Shevarash burayada yazarsan çok sevinirim...
Real olayını...
Burda gerçekten ağır konuşacam...
Adam katana nasıl kulanılır diye sormuş...
bileniniz var sa sölsesin yada beglerle cıksın...
yoksa yok 2 dk öğrenilir yok başka bir şey yapılır diye buraya mjs atmasın...
Bildiğim ve okuduğum kadarı ile..
Gerçek bir katana eğitiminde gerçek katanayı kınından çıkarmak ... 1 yıla yakın bir zaman alıyor...
Ustalaşmak 2 ile 3 yıl arası gerçek bir dövüşe katılmakta 4 5 yıl arası alıyor...
Ayrı eten katanağı usta bir şekilde kendini sakatlamadan cıkarmak zor bir iştir...
Shevarash burayada yazarsan çok sevinirim...
Real olayını...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
olsun barabus yinede arkadaşların sölediklerine katılmıyosun sonuçta aynı görüşleri paylaşıyoruz
benim genel olarak anlatmak istediğim şey arkadaşlar
katana bir bastard sword değildir olamaz
çünkü kendi stili ve tarzı ap ayrıdır va exotick weapon prof. ile bastard seçim aa katanada masterwork bastarddır onu kullaniim diemessiniz
ben bunu anlatmak istedim herkese ve başlık oldukça ilgi çekti burdan sora gerçek hayatta olan kısmını da tartışabiliriz çünkü aslında burda bu msjım da yazdıklarım dier bir başlıkta tartışıldı
teşekkür ederim
benim genel olarak anlatmak istediğim şey arkadaşlar
katana bir bastard sword değildir olamaz
çünkü kendi stili ve tarzı ap ayrıdır va exotick weapon prof. ile bastard seçim aa katanada masterwork bastarddır onu kullaniim diemessiniz
ben bunu anlatmak istedim herkese ve başlık oldukça ilgi çekti burdan sora gerçek hayatta olan kısmını da tartışabiliriz çünkü aslında burda bu msjım da yazdıklarım dier bir başlıkta tartışıldı
teşekkür ederim
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben bu katananın esprisini anlamıyorum. Sonuçta egzotik de olsa usta işi de olsa bir kılıç. Üzerine bir kültür ve gelişmiş teknikler olan bir kılıç. Hayatlarını kendisine adayan insanlar bulunan bir kılıç. Ama sonuçta bir KILIÃ?.
Eğer katanacı olmak istiyorsanız hayatınızı gözden çıkarın. Ama eğer katana kullanmak istiyorsanız normal bir kılıç gibi birkaç ay çalışın. Bu kadar abartmaya gerek yok. Her kılıç hatta herşey gibi bu da birkaç ayda öğrenilebilir. Sopa sallayabilen biri katanayı da sallayabilir ve -evet- kullanmış olur. Kendisini kesip kesmemesi önemli değil.
Eğer kastettiğiniz bu değilse başlığı değiştirip katanayla nasıl arkadaş olunur yazın.
Ya da http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4519
Eğer katanacı olmak istiyorsanız hayatınızı gözden çıkarın. Ama eğer katana kullanmak istiyorsanız normal bir kılıç gibi birkaç ay çalışın. Bu kadar abartmaya gerek yok. Her kılıç hatta herşey gibi bu da birkaç ayda öğrenilebilir. Sopa sallayabilen biri katanayı da sallayabilir ve -evet- kullanmış olur. Kendisini kesip kesmemesi önemli değil.
Eğer kastettiğiniz bu değilse başlığı değiştirip katanayla nasıl arkadaş olunur yazın.
Ya da http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4519
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bu arada pardon, teknik bir sebepten başlığın 3. sayfasını okumamışım ve az öncekileri de bunları okumadan yazdım.
Ama yine de söylediklerim doğru.
Ama yine de söylediklerim doğru.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
İş tamamen bölücü japonların işi
Bi kılıç yapmışlar milletin gözünde büyütmek için çizgi filmler bilmemneler... Ayıp...
Japonların yanında yaşamıyorsanız ve bir japondan öğrenmiyorsanız bir kaç ayda savaşa katılır ve adam öldürürsünüz rahatlıkla... Bu kadar diyorum...
Fakat DnD'ye göre bastard değil katana proficiency lazımmış araştırdım öğrendim... Statlar aynı olsa da proficiency'si farklı imiş...
Saygılarımla...
Japonların yanında yaşamıyorsanız ve bir japondan öğrenmiyorsanız bir kaç ayda savaşa katılır ve adam öldürürsünüz rahatlıkla... Bu kadar diyorum...
Fakat DnD'ye göre bastard değil katana proficiency lazımmış araştırdım öğrendim... Statlar aynı olsa da proficiency'si farklı imiş...
Saygılarımla...
Türklider...
gördüğünüz üzere çarpık dnd 3.5 edition bile katana yı ayırmış bastard proff la kullanılmıyomus bu arada ben bu başlıkları katana bastard değildir bastard prof. la kullanılmamalı yı savunarak açtım amacıma ulaştım kabul etti insanlar bu arada bir kılıcı ewet bir kaç ayda kullanmayı örenirsiniz ama katana çok az kere sallanarak kullanılır katananın tekniği ayrıdır katana öle hart hurt sallanmaz sallarsan kırar eline werirler katananı sende kılıcı kullanmış değil sallamış olursun
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Tamamen haklısın ve bence bu konuya cevap veren herkesin de kastettiği buydu...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..bana katıldığın için saol ama ben senin son sölediğine katılmıyorum başlığuı baştan sona takip edersen annıycaksın sölediklerimi
şimdi birincisi ben katana bastard değildir diorum
ikincisi ben katana 4-5 ayda öğrenilmek örenmek için uzun yıllar harcanır diorum
üçüncüsü ben başka bir kılıcı bilior die katana kullanabilir zihniyetine karşıyım
şimdi birincisi ben katana bastard değildir diorum
ikincisi ben katana 4-5 ayda öğrenilmek örenmek için uzun yıllar harcanır diorum
üçüncüsü ben başka bir kılıcı bilior die katana kullanabilir zihniyetine karşıyım
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
hö 
pardon ama şöye yazmışsın
daha önce yazdıklarımı tekrar yazmayayım.
pardon ama şöye yazmışsın
neyse neyse bu uzar gider...bu arada bir kılıcı ewet bir kaç ayda kullanmayı örenirsiniz ama katana çok az kere sallanarak kullanılır vs..vs..
daha önce yazdıklarımı tekrar yazmayayım.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Hayır, o şaka amaçlı açılmış bir başlıktı ve ben bu başlıkta çok ciddiyim.
Katana da bir kılıçtır, başka bir kılıcı sallayan onu da sallar..............
Neyse yine aynuı şeyleri yazmaya başladım.
Katana da bir kılıçtır, başka bir kılıcı sallayan onu da sallar..............
Neyse yine aynuı şeyleri yazmaya başladım.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Logan
- Kullanıcı

konu kendini tekrarlamaya dewam ediyor...
savunan savunmuş kendi görüşünü...
Ayn kişiler aynı şeyleri yazmasın lütfen...
savunan savunmuş kendi görüşünü...
Ayn kişiler aynı şeyleri yazmasın lütfen...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF