Gates of Shadow, 0.1 The Gathering (game screen)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Raven korku ile cevap verdi.

“Uyumadan önce kiminle nerede olduğumu nasıl bilebilirsin ki? Sen sadece bir rüyasın…”

Ama bu sırada girdikleri dehliz bitmiş, açık havayı ve rüzgârı hissetmeye başlamışlardı. şimdi küçük bir koruluğa çıkmışlardı, ileride küçük bir göl vardı. Ağaçların arasındaki açıklıkta taşlardan dizayn edilmiş, küçük bir sunağa benzeyen bir çember vardı. Jarenek daha kızı tutamadan hızla bu çemberin içine koşmuştu.

Çok bir zaman geçmeden yanına yetişmişti. En ortadaki sunağın üzerinde tuhaf bir yüzük vardı. Yüzük anca bir kızın parmağına girecek kadar küçüktü. Üzerinde beyaz parıldayan taşlardan iki melek kanadı dizaynı vardı…

Raven Jarenek’e fısıldadı…

“Rüyalarımda hep bu yüzüğü taktığımı görüyordum… Gerçekten ne kadar hoş değil mi?”

Raven güzel bir şey görmüş olmanın heyecanıyla hiç düşünmeden elini yüzüğe uzattı. Ama parmakları yüzüğe değdiği gibi başının yanından bir ok geçti. Ne olduğunu almak için dönüp baktıklarında bir satyrin taş çemberin kenarında durmuş gerdiği yaya yeni bir ok taktıklarını gördüler… Belinde ise Jarenek’in hep rüyalarında gördüğü defneyaprağı şeklindeki kılıç vardı…

“Siz insanların veya kara elflerin buradan geçip gitmesi umurumda değil ama koruduğum kutsal emanete el uzatırsanız kim olduğunuzu dinlemem bile. Uzaklaşın oradan yoksa o kızın emanetime uzattığı elini oklarım…”

( öncelik sırası; 1; Jarenek, 2; Satyr, 3; Raven )

Image
Image
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Kutsal mekanı kirleten bu yaratıkları buradan temizlemeliydi. Kılıcını çekti, Ardeth'e seslendi "Arkamda kal büyücü"

Kılıcını kendisine yaklaşan ilk yaratığa(Ankheng 1) doğru savurdu.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ardeth çölde daha önce bu yaratıklarla karşılaşmıştı, kıskaçlarına yakalanmak ölümcül olabilirdi. Biraz yana çekildi, yapacağı büyüsüne odaklandı, öğrendiği gizemli yöntemlerle büyüsünü en çok hasar verebilecek şekilde örmeye başladı. Liero'yu tehlikeye atmamak için büyüsünü onun saldırmadığı Ankheg'e yöneltti.

scorching ray maximize, sudden empower, Ankheg2
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sırıtarak düşmanına baktı.

*Teslim olmak mı?İstersen biz sana bir şans verelim, çünkü içerideki adamın sümükleri odayı kapladı.Fakat senin sümüklerinden eser kalmayabilir!*

Ekledi:

*Eğer uslu uslu durmazsan canın çok yanacak!*

Ardından Dwax'a dur işareti yaptı.Dwax Huor'un güçlü bir büyü yapacağını tahmin ediyordu.

[Lightning Bolt]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

"Lanet olsun büyücü...Bu hancer gercekten harikulade ha? ne dersin ?" dedi ve bir kahkaha attı."O lanet olası yaratıgı öldürdügümüze göre...Asanı alabilirsin sanırım." dedi ve gülmeye devam etti.Artık ileride acılan kapıdan girmeleri gerekiyordu.Yavasca kapıya dogru ilerledi ve büyücüyü bekledi.Artık savasmak istemiyordu."Buradan iceriye girince belki de büyük bir hazineyle karsılasırız ha?" dedi ve sırıttı."Ne dersin...Ã?nden gitmek istermisin?...Hazine varsa yarı yarıya paylasabiliriz." dedi hala gülüyordu.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

"Lanet olsun büyücü...Bu hancer gercekten harikulade ha? ne dersin ?" dedi ve bir kahkaha attı."O lanet olası yaratıgı öldürdügümüze göre...Asanı alabilirsin sanırım." dedi ve gülmeye devam etti.
Hırsızla birlikte gülmeye başladı.
"Ne dersin...Ã?nden gitmek istermisin?...Hazine varsa yarı yarıya paylasabiliriz."
" Lütfen önden buyrun, yüce hırsız. " sırıtıyordu. " Hazineler mi? Acaba büyülü eşyalar mı, filozof taşı falan olsa işimize yarardı, bak. Sana altınlar yapardım. " Büyücü baya hoşlanmıştı, hırsızdan.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Eğer rüyaysam senin rüyanım. Ve senin bildiklerini bilmem gayet doğal olur. Ama gerçeği söylemek gerekirse o bendim. Yani mağarasında uyuduğun adam demek istedim."

____

Jarenek böyle şeyleri koruduğu için Satyr'i öldürme yanlısı değildi. Böyle kutsal bir görevi üstlenmiş bir canlıyı sırf bir kılıç ve yüzük için öldürmek biraz garibine gidiyordu. Fakat o kılıcı rüyasında onlarca defa görmüştü. Ona karşı bir bağımlılığı, bir açlığı oluşmuştu. O kılıcı istiyordu ve elde etmek için her şeyi yapabilirmiş gibi hissediyordu. "Bu işi konuşarak halledebiliriz, bak bu eşyalar sanırım bildiğin kadarıyla çok değerli şeyler. O belindeki kılıç beni seçti. Onsuz yaşayamayacağımı hissediyorum, ki zaten sende aynen onu yapmayı planlıyorsun. Böyle bir şey için kan dökmeye değmez. Tek amacımız kılıcı ve yüzüğü alıp gitmek," dedi gayet masum bir ses tonuyla (diplomacy). O sırada kıza baktı. Çok güçsüz görünüyordu ve sanki Jarenek onu korumazsa ölecekmiş gibi hissediyordu.
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Liero’nun kılıcı ankengin kıskacını yarısından kopartmıştı. Bunun üzerine diğer kıskacı ile ona saldırdı ankheng ama kıskacı paladini yakalayamadı.

Bu sırada bir başka büyü için topluyordu enerjisini Ardeth, öğrendiği teknikle büyüsünün kesinlikle en büyük hasarı vermesini, rakibini zayıf yerlerinden vurmasını sağlayacaktı. Elinden fırlayan ateş hattı yaratığın çevresini hızla tutuşturdu ve kavurmaya başladı. VBir yanık kokusu odayı sardı. Dengesini kaybederek sırt üstü yuvarlandı. Hala tütüyordu.

İkinci anhkeng can çekişir bir şekilde sırt üstü düşmüş bacaklarını havaya doğru sallıyordu. Belli ki kısa bir süre içinde ölecekti, hiç bir saldırı yapamazdı. İlki ise belli ki asit püskürtmek için bekliyordu.
Last edited by Illyra on Tue Apr 29, 2008 10:27 pm, edited 1 time in total.
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Huor’un elinden çıkan yıldırım vampir lorduna çarpmıştı ama görünüşe göre hiçbir zarar vermemişti. Vampir suartına küçük gören bir ifade ile büyücüye baktı.

Sonra çivili zinciri ile saldırdı. Saldırısı cüceyi hedef almıştı ama Dwax usta bir şekilde kendisine gelen zinciri çekici ile diğer yöne çevirmişti. şimdi saldırma sırası ondaydı…
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Karanlık bir koridorla ilerliyordu yine Micah ve Donaef. İkisi de alması gerekeni almış ve şimdi artık buradan gitmek için harekete geçmişlerdi.

Ã?nlerinde uzanan kordiorun ilerisinde iki kişi gördüler. Birisi zrıhlıydı, diğeri ise cüppeli.

Belli ki henüz kendilerini fark etmemişlerdi. Mırıltılarla konuşuyorlardı, alçak sesleri buraya kadar geliyor ama konuşmaları belli olmuyordu…
Onlar dostmuydu? Yoksa düşman?
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Satyr kısa bir süre durup düşündü.

“Eğer seni seçtiğini söylüyorsun ki bunu herkes söyleyebilir, bana kanıtla. Hem kız hem de sen bana emanetlerin sizi seçtiğini kanıtlayın. O zaman onları alıp gitmenize izin veririm. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama beni ikna
edin. Yoksa…”

Tekrardan yayını gererek Raven’e doğrulttu. Raven yüzükten uzaklaşmış kara elfin sırtının arkasına saklanmış pelerinini çekiştiriyordu...
Image
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero kılıcını tekrar yaratığa savurmaya hazırlanırken, yaratığın ağzını açıp asit fışkırtmaya hazırlandığını farketti. Kılıcını doğrudan yaratığın ağzına sapladı.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dwax (Defansif savaşıyor) 5 ft kadar vampirden uzaklaştı.
Bu arada Huor’a yan gözle bakıp, “evlat, şu ucube için kutsal bir zımbırtın, büyün filan yok mu?” dedi.
Ardından cebinden bir ayna çıkarıp vampire gösterdi. “şu iğrenç suratına bir bak bakalım! Belki korkarsın!”
.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Donaef büyücüyle gercekten cok iyi anlasmıstı.Biraz daha konusarak ilerledikten sonra karsılarında bir kac kisinin sesini duydu.Donaef elini hemen Micah'n dikkatini cekmesi icin elini havaya kaldırdı."Dostum karsıda bir kac kisi var ne olup bittigini anlamamız gerekiyor.Onlara fark ettirmeden yanlarına gidebilirim.Beni korusan iyi olur dostum..." dedi hafifce sırıtarak."Bu yasta ölmek istemem" dedi ve karanlık duvara yavasca yaslanarak ilerideki kisilerin yanlarına gitmeye basladı.(Hide)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ardeth Liero'dan uzaklaşarak yarağın ikisine birden saldırmasını engellemeye çalıştı. Uygun pozisyona geçtiğinde nişan alarak büyüsünü Ankheg'e yöneltti.

Scorching Ray 4d6
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Post Reply