[İST] Sınırsız Pizza Günü!
- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

frpworld.com un bi sorunu var bana kalırsa.. Fazla büyümüş
Ben ki yeni bi üye olarak nereye bakıcam hangibi konuya atlıcam balıklama, valla 4 e bölündüm. Neyse artık bi birlikte pizza yiyelimde... Ondan sora daha iyi tanıdığım insanların mesajları gözüme çarpmaya başlar heralde.
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
- biluanders
- Kullanıcı

merak etme sharku bende öyle çok eski sayılmam ama ilk zamanlarımda aynı duruma düşmüştüm..insan nereye saldırsam nerden başlasam diye afallıyo..ama sonraaa........bi bakıyosun bilgisayar başına geçmiş siteyi açmış bişiler kurcalıosun..bazen "bu sayfayı ne zaman açtım ben?" diye düşünüorm:)
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
tabi sharku bekleriz bende sitede yeniyim ama bu dünyada değil! zaten fingolfin benim eski bir arkadaşım olur
bu siteye girdiğimde tesadüfen konuştum sonra bu bizim singollo-elwe çıkmasınmı
herneyse zaten geçen aralık taki ralın dönüşüne gittiğiniz zamanki resimleri ilk gördüğümde hen kanım ısındı o kişilere. ..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Abi ben tabii tek başıma buluşmayı etkileyemem fakat yinede söyleyeyim , ben pazar gelemiyorum.Cumartesi çok uyardı bana bir de ertesi gün telaşı olmazdı.Son buluşmada herkes akşam saatlerinde ; ayy yarın ders var , ayy yarın sabahın köründe kalkılır mı? , ayy yarın okul var ben daha duş alcam gibi yakınmalarda bulundu.Tabii pazar daha çok insana uyuyorsa pazar yapılsın buluşma.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

abi ben pizzada iddami kaybettim
gecen haftasonu kastamonu-safranbolu gezisine gittim...gerçekten safranbolu müthiş bi yer.Kastamonu'da da bi konaga gittik öglen yemegine
kastamonunun etliekmeği meshurmus...gittik konaga..sınırsız etliekmek sınırsız ayran...Bu etli ekmekte lahmacun büyüklügünde bişi iki kat gelio yarım lahmacun boyunda yani...Arkadaslar Konak Rekoru 10etli ekmekmiş 16 tane yedim
midem bi 20 dilim pizzayı su sıralar kaldırmaz annicanız
gecen haftasonu kastamonu-safranbolu gezisine gittim...gerçekten safranbolu müthiş bi yer.Kastamonu'da da bi konaga gittik öglen yemegine
kastamonunun etliekmeği meshurmus...gittik konaga..sınırsız etliekmek sınırsız ayran...Bu etli ekmekte lahmacun büyüklügünde bişi iki kat gelio yarım lahmacun boyunda yani...Arkadaslar Konak Rekoru 10etli ekmekmiş 16 tane yedim
midem bi 20 dilim pizzayı su sıralar kaldırmaz annicanız
Caradoc The DeathKnight