KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Abicim şimdi benim karakterim daha önce hiç dövüşmemiş bir karakter oluyor. Tabii eğlence amaçlı güreşmeler falan hariç. Dövüş görmüş ama birilerinin dikkatini çekip insanların kaçmalarını sağlamaktan başka bir şey yapmamış. Dikkatini çektiği kişiler de hiçbir zaman şimdiki gibi onu yakalamayı becerememişler. Hele birilerinin öldüğü bir dövüş hiç görmemiş. Ayrıca hayatında hiç kılıç çekmemiş.
Firble yanında dövüş ustası kalabilir kısaca. : ) Dolayısı ile şu anda mantığı ile hareket edemiyor. Bağıramıyor.
Ama bağırsa da ne olur bilmiyorum. Adam kılıcını çektiği anda çok zorlanmaz sanki Rivro yu öldürmekte. Hele Rivro kılıcını çekerse o zaman iyice gider.
Büyücü numarasını sürdürecek kadar bilge olsa belki bir şeyler yapardı ama. O kadar bilgeliği de yok.
Bakalım ne olacak?
Firble yanında dövüş ustası kalabilir kısaca. : ) Dolayısı ile şu anda mantığı ile hareket edemiyor. Bağıramıyor.
Ama bağırsa da ne olur bilmiyorum. Adam kılıcını çektiği anda çok zorlanmaz sanki Rivro yu öldürmekte. Hele Rivro kılıcını çekerse o zaman iyice gider.
Büyücü numarasını sürdürecek kadar bilge olsa belki bir şeyler yapardı ama. O kadar bilgeliği de yok.
Bakalım ne olacak?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Dönderiyorum tekeri, sizde sıkı tutunun kemerlerinize dışboyutlara çıkıyoruz. Savrulmayın, bi daha kimse ne izinizi ne tozunuzu bulabilir valla
...
Seyahat başlasın!!!
Seyahat başlasın!!!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Yok daha yollanmadınız, diyardasınız
. Biraz daha bekleteyim dedim sizi. İnsiyatif bir süre daha elinizdedir.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Grubun ölmek üzere olan ilk üyesiyim... Bu turda bilincim kapalı olduğu için bir şey yazmama da gerek olmayacak her halde... O nedenle turun ben yazmadan döndürüleceğini varsayıyorum. Ama yanılıyorsam burayı takip ediyorum.
HARBE GİDEN
Eldarin kardeş sanırım biz devam etmeden sen bir şeyler yazacaksın. Ã?ünkü fırtınanın sonrasında nereye çıktığımız belirsiz. Sanırım arkadaşlar ancak fırtınanın kendilerinde yarattığı duyguları yazabilirler. Ben onu da yazamam. Ã?ünkü bilincim zaten en baştan beri yerinde değildi.
Ã?bür boyuta çekilirken bilincim yerinde değildi. Sanırım sadece boru sesine benzeyen sesi hatırlayacağım.
Ã?bür boyuta çekilirken bilincim yerinde değildi. Sanırım sadece boru sesine benzeyen sesi hatırlayacağım.
HARBE GİDEN
Evet akşama devamını getirebileceğim heralde. 2. Kısıma apayrı bir boyutta başlayacaksınız. Apayrı duygular ve algılar içersinde