ne dark tan ,ne cold dan, ne de Flint'ten korkarım,, saygı diyelim ona öhöm.
aynen katılıyorum,kim korkar flintten,birde dili olmasa herşey daha kolay olacak buda ayrı bir konu
ve ankara konusu gelin arkadaşlar ankaraya gelin tamam ben sizin için kendimi feda edip flinti oyalayacağım ve sizde ankaranın güzelliklerini ve flintin beni öldürme sahnesini izleyerek keyif alacaksınız
ya hmm...ben pek anlayamıyorum, ketçap sitenin nöbetçi şamar oğlanı filan mı, neden hep adı dayak la anılıor?...
hem siz nasıl çağdaş adamlarsınız böyle, her işi dayakla çözüorsunuz
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
hem siz nasıl çağdaş adamlarsınız böyle, her işi dayakla çözüorsunuz
ben değilim ama ben kalbi sevgiyle dolu olan bir insanım,ve ben flintide çok seviyorum,her ne kadar o beni sevmesede
ketçap sitenin nöbetçi şamar oğlanı filan mı, neden hep adı dayak la anılıor?...
yok şamar oğlanı lafını üzerime bile almıyorum belki sienin geyik kaynağı ibaresini kullanabilirsin ama şamar oğlanı kısmı bence olayı doğru nitelemiyor...
flintfireforge wrote:
Sınavlar yüzünden bir kaç gündür burada yoktum ve herkes arkamdan konuşmaya başlamış. Ben yokum diye o dillerinizi fazla uzatmayın valla keserim sizin o dilinizi...
Hahaha dil mi keseceksin bende rejenasyon var yeniden çıkıyor dilim. Üstelik ben işleri kökünden halletmeyi severim. Kafana dikkat et Flint...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power