UnderWorld!!!
dadarii dari dari dari daaa!
üç kişi kalmıştık
hava soğuktu
quel, norticus ve ben. . . .
filme gelince kesinlikle vampir karşıtı bir kişi çekmiş ve yazmış
ne bu böööle?
lycanlar karizmatik karizmatik ısırıo
değişim falan geçirio
bizim vampirler sadece swat ekibi gibin
gümüş kurşun atıp duruyordu
yani bu konuda quel daha fazla konuşur tabii
meydan senin quelim
döktür abi!
üç kişi kalmıştık
hava soğuktu
quel, norticus ve ben. . . .
filme gelince kesinlikle vampir karşıtı bir kişi çekmiş ve yazmış
ne bu böööle?
lycanlar karizmatik karizmatik ısırıo
değişim falan geçirio
bizim vampirler sadece swat ekibi gibin
gümüş kurşun atıp duruyordu
yani bu konuda quel daha fazla konuşur tabii
meydan senin quelim
döktür abi!
Ya vallahi neydi öyle ya!
ama çok şey bekledik ve çok büyük hayal kırıklığı ortaya çıktı...yarım yarım yarım....vampir kedi gibi tavana sıçrayıp tısladı ya orda koptum!
vampirlerin aylak aylak oturması çok ilginçti işleri güçleri yok....ooohh! ense!
ama beğendiğim şey vampirlerin zengin kurtadamların parya gibi olmasıydı
harikaydı....
bu arada neden vampirelr hayvan kanı içmeye çalışıyodu? hani kraven konuşuyodu ya selene'le...ben mi kaçırdım, açıklandı mı?
ama çok şey bekledik ve çok büyük hayal kırıklığı ortaya çıktı...yarım yarım yarım....vampir kedi gibi tavana sıçrayıp tısladı ya orda koptum!
vampirlerin aylak aylak oturması çok ilginçti işleri güçleri yok....ooohh! ense!
ama beğendiğim şey vampirlerin zengin kurtadamların parya gibi olmasıydı
bu arada neden vampirelr hayvan kanı içmeye çalışıyodu? hani kraven konuşuyodu ya selene'le...ben mi kaçırdım, açıklandı mı?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
http://www.apple.com/trailers/universal/van_helsing/
alın gençler bir diğer vampirele ilgili film. vampir avcısı Van Helsing başrolde Hugh Jackman.....bakın oldukça güzel Underworldün olmayana havası sönecek! vampir, kurtadam, frankestein...
aha-ha!

alın gençler bir diğer vampirele ilgili film. vampir avcısı Van Helsing başrolde Hugh Jackman.....bakın oldukça güzel Underworldün olmayana havası sönecek! vampir, kurtadam, frankestein...
aha-ha!
filmde iyi diebileceim(iz) iki şey vardı
1-) VİKTOR
bir elder vampir nasıl olmalı gösterdi(gösterir gibi yaptı)
2-) Zenci werewolf
abi bir insan lycantrophy e uğramadan bile werewolf gibi konuşabilirmi?
bu nası bir gırtlaktır, nası bir sestir? rüyanızda duysanız korkmazmısınız?
1-) VİKTOR
bir elder vampir nasıl olmalı gösterdi(gösterir gibi yaptı)
2-) Zenci werewolf
abi bir insan lycantrophy e uğramadan bile werewolf gibi konuşabilirmi?
bu nası bir gırtlaktır, nası bir sestir? rüyanızda duysanız korkmazmısınız?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Abicim öncelikle yeraltı bağlantılarımdan öğrendiğim üzere bu filmi kutadam endüstrisi çekmiş.Anlayacağınız bu film bizim(vampilrler) savaşın b parçası.İnsanları kuradamlığa özendirmek için çekilmiş bi film.Yasni "bir ısırık da size" kampanyası gibi olmuş.Abi inanmayan Pyrosa sorabilir filmde sinir krizleri geçiriyordum.Yarısında çıkacaktım ama dedim belki filmin ikinci yarısında kurtarırlar bizim karizmayı.Nitekim Victor abimiz çıkmasa ortaya ben filmin sonuna kadar kalmazdım heralde.
şimdi vampirlerin durumuna geleyim.Abicim filmden sonra da dediğim gibi gümüş kurşun kullanan swat timinden farkları yoktu.Vampir=ısırmak ,ama filmde kız sadece öpücük nazarından bi ısırık atıyor o da zorunluluktan.Nedir bu yaw??ben kan man falan havada uçuşacak zannediyodum.beklentilerimin yanında çocuk filmi gibi kaçtı.
Ne diyeyim arkadaşlar filmde koptuğumuz bi sahne vardı
adam vampire kalp masafı yapmaya çalışıyodu ehehehe
Zaten filmin yapımcısını bulsam ısıracağım
Yane kısacası vampirlerin normal insanlardan bi farkı yoktu.Sadece iyi silah kullanıp etrafta konuşmadan karizmatik bi şekilde dolaşıyolardı.heee bi de herkes şemsiyeliyken bunlar şemsiyeyiz dolaşıoyolar,amaç bizim fgüranlardan bi farkımız olsun.filmde victor tolünü bana tekşf etmişlerdi iyi ki kabul etmemişim.
ama üzülmeyin arkadaşlar vampir endüstrisi yakında çok mükemmel ve gerçekleri yansıtan bir film çekecek.Savaş bitmedi ve bitmeyecekte asla.Yani en azından o aşşağılık şekil değiştiriciler hakettiklerini anlayana kadar bu böyle olacak.
Söylenecek çok şey var ama şimdi avlanmam lazım sinirlerim tepeme çıktı da
şimdi vampirlerin durumuna geleyim.Abicim filmden sonra da dediğim gibi gümüş kurşun kullanan swat timinden farkları yoktu.Vampir=ısırmak ,ama filmde kız sadece öpücük nazarından bi ısırık atıyor o da zorunluluktan.Nedir bu yaw??ben kan man falan havada uçuşacak zannediyodum.beklentilerimin yanında çocuk filmi gibi kaçtı.
Ne diyeyim arkadaşlar filmde koptuğumuz bi sahne vardı
adam vampire kalp masafı yapmaya çalışıyodu ehehehe
Zaten filmin yapımcısını bulsam ısıracağım
Yane kısacası vampirlerin normal insanlardan bi farkı yoktu.Sadece iyi silah kullanıp etrafta konuşmadan karizmatik bi şekilde dolaşıyolardı.heee bi de herkes şemsiyeliyken bunlar şemsiyeyiz dolaşıoyolar,amaç bizim fgüranlardan bi farkımız olsun.filmde victor tolünü bana tekşf etmişlerdi iyi ki kabul etmemişim.
ama üzülmeyin arkadaşlar vampir endüstrisi yakında çok mükemmel ve gerçekleri yansıtan bir film çekecek.Savaş bitmedi ve bitmeyecekte asla.Yani en azından o aşşağılık şekil değiştiriciler hakettiklerini anlayana kadar bu böyle olacak.
Söylenecek çok şey var ama şimdi avlanmam lazım sinirlerim tepeme çıktı da
Beyler siz çok fazla AD&D takılıyorsunuz sanırım. Açın bir Vampire the Masquerade kitabını... Vampirler kurtadamlardan NE KADAR KORKARLAR anlatmak mümkün değil. BU filmde kurtadamlar çok çok daha güçlü olmalıydı. Ben ki bir vampir oynatıcısıyım yine de düşmanımın gücünden haberdarım.
Arkadaşlar bir vampir bir kurtadamı gördüğünde KAÃ?AR! İşini gücünü ne yi varsa fırlatır tüm gücüyle kaçar beyler bunu kafanıza sokun yani. Kurtadamlar mitlerde vampirlerden önce varolmuştur ve GAIA'nın çocuklarıdır. Oysa Vampirler milattan önce 10.-5. yüzyıllar arasında Set'in çocuklarını vampir yapan İsa'nın oğlu Caine'in çocuklarıdır.
Bence filmdeki eksik vampirlerin zihinsel ve büyüsel güçleri yerine yalnızca fiziksel özellikler yüklenmiş olmasıydı. Ben filme güzel derken WhiteWolf'a benzerliği nedeniyle beğendiğimi söylemiştim hatırlarsanız. Ã?ünkü WhiteWolf da vampirler hem güçlü hem çevik hem dayanıklı hem dominance büyü atar hem büyü yapasr hem tavanda yürür kan içer claw çıkarır kurta dönüşür vs. özelliklerine AYNI ANDA sahip değildir. Değişik klanlar değişik güçlere sahiptir ki bence mantıklı olan da budur yoksa Paladinlerin olmadığı bir dünyada vampirler dünyanın tek hakimi olurlardı. Nitekim WhiteWolf'ta paladinler de VAR.
Film'in kötü yanlarından bahsedecek olursak:
Vampirlerin yaraları geç kapanıyor, frenzy'e girmiyorlar (kanamadan bayılıyor salaklar), celerity denilen çok hızlı hareket etme disiplini (gücü) vampirlerde de vardır ama burda yalnızca Kurtadamlara verilmiş. Tepeden atlayıp yere konma olayı güzel (WhiteWolf'ta athletics diye geçer)
Tavana yapışma ve kadının tıslaması komik olmuş ama eğlendim yani bir liken gören vampir de bu şekilde korkardı sanırım.
Vampirler nefes almazlar ciğerlerine su kaçmaz. Vampirler üşümezler çünkü ölüdürler. Ayrıca vampirlik bir hastalık olarak işlenmiş ki büyük yalan. Kurtadamların da yalnızca elder olanları dönüşebilir demişler büyük yalan hepsi dönüşebilir ama ölümsüz değildirler bu da yanlış. Neyse çok yanlış var neyse
Vampirler filmde kedi, likenler köpek izlenimi vermiş. Filmde hiç bir vampir hiç bir insanın kanını içip öldürmüyor (sözde sentetik kan üretiyorlar ah ne kadar da iyi vampirler bunlar). Ayrıca filmde işlenen vampirlerin yönetme ve güç sahibi olma arzusu güzel işlenmiş. Kurt adamlar hiç bir zaman vampirlerin hizmetçileri olmamışlardır bunu da ekleyeyim.
Yani adamlar kendilerine göre bir dünya yaratmışlar ama sanırım WhiteWolf'tan biraz fazla etkilenmişler. Bunu kendi bildiklerinize göre yorumlamanız mümkün değil çünkü bu bizim bildiğimiz bir dünyadaki vampirler değiller.
şimdilik aklıma bu kadar geldi sonra yeniden yazarım görüşmek üzere...
Arkadaşlar bir vampir bir kurtadamı gördüğünde KAÃ?AR! İşini gücünü ne yi varsa fırlatır tüm gücüyle kaçar beyler bunu kafanıza sokun yani. Kurtadamlar mitlerde vampirlerden önce varolmuştur ve GAIA'nın çocuklarıdır. Oysa Vampirler milattan önce 10.-5. yüzyıllar arasında Set'in çocuklarını vampir yapan İsa'nın oğlu Caine'in çocuklarıdır.
Bence filmdeki eksik vampirlerin zihinsel ve büyüsel güçleri yerine yalnızca fiziksel özellikler yüklenmiş olmasıydı. Ben filme güzel derken WhiteWolf'a benzerliği nedeniyle beğendiğimi söylemiştim hatırlarsanız. Ã?ünkü WhiteWolf da vampirler hem güçlü hem çevik hem dayanıklı hem dominance büyü atar hem büyü yapasr hem tavanda yürür kan içer claw çıkarır kurta dönüşür vs. özelliklerine AYNI ANDA sahip değildir. Değişik klanlar değişik güçlere sahiptir ki bence mantıklı olan da budur yoksa Paladinlerin olmadığı bir dünyada vampirler dünyanın tek hakimi olurlardı. Nitekim WhiteWolf'ta paladinler de VAR.
Film'in kötü yanlarından bahsedecek olursak:
Vampirlerin yaraları geç kapanıyor, frenzy'e girmiyorlar (kanamadan bayılıyor salaklar), celerity denilen çok hızlı hareket etme disiplini (gücü) vampirlerde de vardır ama burda yalnızca Kurtadamlara verilmiş. Tepeden atlayıp yere konma olayı güzel (WhiteWolf'ta athletics diye geçer)
Tavana yapışma ve kadının tıslaması komik olmuş ama eğlendim yani bir liken gören vampir de bu şekilde korkardı sanırım.
Vampirler nefes almazlar ciğerlerine su kaçmaz. Vampirler üşümezler çünkü ölüdürler. Ayrıca vampirlik bir hastalık olarak işlenmiş ki büyük yalan. Kurtadamların da yalnızca elder olanları dönüşebilir demişler büyük yalan hepsi dönüşebilir ama ölümsüz değildirler bu da yanlış. Neyse çok yanlış var neyse
Vampirler filmde kedi, likenler köpek izlenimi vermiş. Filmde hiç bir vampir hiç bir insanın kanını içip öldürmüyor (sözde sentetik kan üretiyorlar ah ne kadar da iyi vampirler bunlar). Ayrıca filmde işlenen vampirlerin yönetme ve güç sahibi olma arzusu güzel işlenmiş. Kurt adamlar hiç bir zaman vampirlerin hizmetçileri olmamışlardır bunu da ekleyeyim.
Yani adamlar kendilerine göre bir dünya yaratmışlar ama sanırım WhiteWolf'tan biraz fazla etkilenmişler. Bunu kendi bildiklerinize göre yorumlamanız mümkün değil çünkü bu bizim bildiğimiz bir dünyadaki vampirler değiller.
şimdilik aklıma bu kadar geldi sonra yeniden yazarım görüşmek üzere...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Evet ben anlayamadım yani neden vampirler insan kanıu içmiyor. hatılıyorsanız kraven ile selene konuşurlarken hyavan kanı içemeyeip insanlara saldırdığı söyleniyor...yani neden? neden insan kanı içimiyorlar.
bu arada WW bu kadar fazla benzerlik olduğu için dava açmıştı filmin yapımcılarına ama sonuç ne oldu bilemiyorum...
yinede film büyük bir hüsrandı...yani konu bölük pörçüktü...çok kopuktu, boştu...
bu arada WW bu kadar fazla benzerlik olduğu için dava açmıştı filmin yapımcılarına ama sonuç ne oldu bilemiyorum...
yinede film büyük bir hüsrandı...yani konu bölük pörçüktü...çok kopuktu, boştu...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

benim en çok sinir olduğum
bir werewolf ısırığı var bööle kanlı kanlı
ama vampir ısırığı yok
flint filme gitmesen hiçbişii kaçırmış olmazsın merak etme
ayrıca vampir kurgusu yapmak sadece whitewolfun elinde mi kardeşim
whitewolf davaya verecek diye saçma sapan kurgular yapmak daha mı akıl karı yani?
bir werewolf ısırığı var bööle kanlı kanlı
ama vampir ısırığı yok
flint filme gitmesen hiçbişii kaçırmış olmazsın merak etme
ayrıca vampir kurgusu yapmak sadece whitewolfun elinde mi kardeşim
whitewolf davaya verecek diye saçma sapan kurgular yapmak daha mı akıl karı yani?