haklısın zarını atmışım en sona yerleşmişsin. sadece sıralamayı yazmayı unutmuşsum.
delay edebilirsin sıranı, gerçi şu durumda anlamsız.
ben delay'i okudum şimdi en önemli yanı sustain ettiğin powerlerını sustain edememe durumu.
Androner wrote:haklısın zarını atmışım en sona yerleşmişsin. sadece sıralamayı yazmayı unutmuşsum.
delay edebilirsin sıranı, gerçi şu durumda anlamsız.
ben delay'i okudum şimdi en önemli yanı sustain ettiğin powerlerını sustain edememe durumu.
Delay etmiyorum, zaten en sonuncu sıradayım, bana sıra gelene kadar pozisyonlar karmakarışık o9lacak, onu görmek istiyorum sadece. Son sırada olduğumdan senin turu döndürmene engel olmaz, benim hareketim 2.turun en başında olur. Delay gibi gözüküyor ama değil aslında; +7 initiative ile en sonuncu kalmışım hayret.
c1'deki düşmanınız
seni de ekledim turun sonuna
şimdi Dwaxer sen söyle hocam, herkesi sıra sıra oynatıp bekleyeyim mi yoksa toplu mu döndürelim turları? önerin nedir?
devrimk
cleave'i ve attack yapmayı okudum, birisine attack yapmak için ona karşı d20 atman gerekiyor. cleave'deki ikincil hedefine attack yapmadığın için ne yazık ki marklayamıyorsun.
fighter'ın markı daha güçlü olduğu için fazla sayıda mark yapmasını engelleyerek durumu dengelemeye çalışmışlar anladığım kadarıyla. yani ilk saldırdığın adam marklı
Androner wrote:bu arada arkadaşlar iki tane vagon var, yaklaşık 1 metre yükseklikteler. cover veriyorlar. 1 move action ile herhangi bir check atmadan binebilirsiniz içlerine.
Benim boyum zaten 110cm olduğundan bana total cover vermesi lazım!
Androner wrote:c1'deki düşmanınız
seni de ekledim turun sonuna
şimdi Dwaxer sen söyle hocam, herkesi sıra sıra oynatıp bekleyeyim mi yoksa toplu mu döndürelim turları? önerin nedir?ı
Herkesi sıra sıra oynatıp beklemek tabii ki en doğrusu ama o zaman yıllar sürer bu macera. o yüzden toplu döndüreceksin mecburen ama arada istisnalar, tur bölmeler, geri dönüşler, DM insiyatifiyle değişen hedef ve powerlar, vs gibi atraksiyonlar oluşturabilirsin bence. Tamamen senin zaman ve emek ayırma kapasitene bağlı.
yahu Aegron biz o kadar harita hazırladık, herkesin koordinatları belli
sen hiç bir şey yokmuş gibi en yakındaki düşmanın yanına gidiyorum diyorsun. biraz okusan baksan da öyle mesaj atsan, olmaz mı?