Arena Adası YORUMLAR

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

ıyyy valla iğrenç kokuyolar he :)
şu barikatıda mı yakaydık :D
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Onu da Ilyra yakıversin. Ben iki tane yakma büyümü kullandım bir saat içinde bir daha yapamam malesef :(
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:Abi yakıyorum ben bunları da leş gibi kokacaklar yav iyice :D

Yalnız senin ateş, pencerede patladı, pervazı yaktın anca :mrgreen: Tek hedefe atılan büyüyle el bombası efekti mi yaratmaya mı çalışıyorsun akıllım?

Bir de yeri gelmişken bir konuda fikrinizi alayım:
Sizce hasarlar çok mu fazla? Ã?ünkü bana sanki öyle gibi geldi; tek vuruşta adam ölebiliyor. Bu sistemde HP artışı %50 ile sınırlı, o da eğer seviye atlarken aldığınız puanları yatırırsanız.
şimdi yol yakınken ya hasarları azaltalım ya da hasarlara hiç dokunmadan Can puanlarında bir değişiklik yapalım, yükseltelim; 2 ya da 3, hatta 4-5 katı bir seviyeye getirelim; ne dersiniz?
şu oku ya da büyüyü aranızdan biri yese, özellikle cılız olanlar hemen ölüp giderdi. Adanın içlerinde çok daha tehlikeli yaratıklar dolu. Aslında canları yükseltmeye karar verdim bile ancak ne kadar yükseltelim fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca her seviyede de sınıfa göre otomatik yükselme yapalım?

.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

ben saygıyla karşılıyorum kararınızı. daha yeni yeni adapte oluyorum oyunlara. okyanus gibi anacım oku oku bitmiyo. phb bile abooo acayip bişey. heme d&d yok gayri boncuk dedirtiyo adama. harbiden her şey düşünülmüş. mühtiş bişey. şimdiye kadar netten takip etmediğim için çok pişmanım. yani ben fikirlerimi belirtirken beni mazur görün. geçen benim okçu dedim tak cevap o zaman narin bi ırksın hp düşecek :D mantıklı :) ama ben düşünemedim işte.
saygılar...
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

fmc wrote: geçen benim okçu dedim tak cevap o zaman narin bi ırksın hp düşecek :D mantıklı :) ama ben düşünemedim işte.
saygılar...
:D D&D3,5 ve Pathfinder sistemlerinde öyle bir kural var; elflere Dextery:+2 (ayrıca longbow öğrenimi) verirken Constitution:-2 veriyor; yani daha çevik ve becerikli ama bünyesi zayıf.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Illyra da oynasın döndüreceğim turu. :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Evet bu oyun daha fazla soğumasın diye turu ilerlettim. Illyra'nın mazereti var herhalde; gerekirse döndüğünde ona 2 aksiyon hakkı veririz.

Arkadaşlar kör olan orklar saklandıkları yerden çıkmaya pek niyetli değiller gibi. :mrgreen:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

şöyle itmeli parçalamalı bir büyümüz olsa da şu barikatı geçsek. Bu barikatın üzerinden atlayabilir miyiz yada yanından geçebileceğimiz bir yer varmı?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:şöyle itmeli parçalamalı bir büyümüz olsa da şu barikatı geçsek. Bu barikatın üzerinden atlayabilir miyiz yada yanından geçebileceğimiz bir yer varmı?
Yanından geçemezsiniz ama yüksekliği 1,5 metre kadar yani tırmanılabilir.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

PEki çeriye bir kör atma büyüsü atsam başarılı olabilir miyim yine ateş büyüsü gibi olmasın da tedbirimi alayım baştan bu sefer :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:PEki çeriye bir kör atma büyüsü atsam başarılı olabilir miyim yine ateş büyüsü gibi olmasın da tedbirimi alayım baştan bu sefer :D
Orta seviye, yani alan etkili büyü atarsan başarılı olur. Ancak taa o mesafeden pencereden içeri sokacaksın, senden en az 2 tık isabet konsantrasyonu harcamanı isterim! :mrgreen:

Gerçi kör et kör et nereye kadar; gerçi Aegron ben senin kör etme büyün olduğundan da emin değilim. Yanlış büyü yaparsan elinde patlar ona göre! :-P

.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

ya ben bizim savaşçıya zıplama büyüsü yaparım. o bi gitse demirletin yanına atlatırız onu o sonrada biz atlarız olur biter. ama 2 saat kaç turda geçiyor? bir daha kör edip dalmamız lazım :D
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

ya ben bizimki koşsada yetişemez oraya diye şeetmedim. 12 tıklık bi ZABUM diye haykırsam dm olur mu? bi yardımcı olsan. şöyle değiltirelim benim Rp'yi

---
"Edmond! Sen git ben seni korurum orklardan. Eğer yaklaşırsan barikata bir büyü biliyorum sana (x5) zıplama yeteneği kazandırabilirim. Uzaktan icabına bakamayacağız bunların."
Bildiği Zabum büyüsüyle Edmond'u barikattan atlatabilirdi. Edmund barikata ulaşana kadar "ZABUM" diye haykırarak Edmund'un o barikatlardan atlamasına yardım ederken "Aegron, Dweta gözünüz kulübede olsun, kafayı çıkaranı affetmeyin. Ben barikatı atlattırırım Ed'e"

ZABUM 12 tık Edmund'a
---

olarak değiştirebiliyor muyuz?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Olur, olur :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:9 tık, koşarak gidicem çarem yok başka, iki tur yolda harcarlar beni. 11-4'e kadar. Sonra 2 tık zıplamaya yatırdım, 5 ile çarpılıyorsa eğer 10 tık yatırmış olurum. Bu da 7-6'ya zıplamaya yeter sanırım. Sonra kalan tek tıkımla kafasına baltayı indiriyorum.
Koşarken ARGGGGHHH gibi kusmaya yakın sesler çıkarıyorum, belki gerek kalmaz korkar kaçar diye.
Edmond 1 tıkın yarısını atağa, yarısını da hasara yatırsaydın keşke! :-P Bu arada saldırdığın adamın defansı 34 farkında mısın? (gerçi kör ve kanamalı bir ork olduğundan yine de sana bir zararı olmayacak ama stratejilerinizde aksayan yönler görüyorum. Neyse zaten bu basit encounterin bir amacı da tecrübe kazanmanız içindi; artık zar-şans gibi şeylere bağlı olmadığınızı ve adımlarınızı hesaplı atmanız gerektiğini hatırlamanız gerekiyor. Tabii bu oyunun konsepti böyle olduğu için, yoksa hesapsız oynamanın keyfi de başkadır. (en fazla ölürsün, yeni karakter oluşturup yeniden girersin oyuna)

.
Post Reply