şu barikatıda mı yakaydık
Arena Adası YORUMLAR
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aegron Linwelin wrote:Abi yakıyorum ben bunları da leş gibi kokacaklar yav iyice
Yalnız senin ateş, pencerede patladı, pervazı yaktın anca
Bir de yeri gelmişken bir konuda fikrinizi alayım:
Sizce hasarlar çok mu fazla? Ã?ünkü bana sanki öyle gibi geldi; tek vuruşta adam ölebiliyor. Bu sistemde HP artışı %50 ile sınırlı, o da eğer seviye atlarken aldığınız puanları yatırırsanız.
şimdi yol yakınken ya hasarları azaltalım ya da hasarlara hiç dokunmadan Can puanlarında bir değişiklik yapalım, yükseltelim; 2 ya da 3, hatta 4-5 katı bir seviyeye getirelim; ne dersiniz?
şu oku ya da büyüyü aranızdan biri yese, özellikle cılız olanlar hemen ölüp giderdi. Adanın içlerinde çok daha tehlikeli yaratıklar dolu. Aslında canları yükseltmeye karar verdim bile ancak ne kadar yükseltelim fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca her seviyede de sınıfa göre otomatik yükselme yapalım?
.
ben saygıyla karşılıyorum kararınızı. daha yeni yeni adapte oluyorum oyunlara. okyanus gibi anacım oku oku bitmiyo. phb bile abooo acayip bişey. heme d&d yok gayri boncuk dedirtiyo adama. harbiden her şey düşünülmüş. mühtiş bişey. şimdiye kadar netten takip etmediğim için çok pişmanım. yani ben fikirlerimi belirtirken beni mazur görün. geçen benim okçu dedim tak cevap o zaman narin bi ırksın hp düşecek
mantıklı
ama ben düşünemedim işte.
saygılar...
saygılar...
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
fmc wrote: geçen benim okçu dedim tak cevap o zaman narin bi ırksın hp düşecekmantıklı
ama ben düşünemedim işte.
saygılar...
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Orta seviye, yani alan etkili büyü atarsan başarılı olur. Ancak taa o mesafeden pencereden içeri sokacaksın, senden en az 2 tık isabet konsantrasyonu harcamanı isterim!Aegron Linwelin wrote:PEki çeriye bir kör atma büyüsü atsam başarılı olabilir miyim yine ateş büyüsü gibi olmasın da tedbirimi alayım baştan bu sefer
Gerçi kör et kör et nereye kadar; gerçi Aegron ben senin kör etme büyün olduğundan da emin değilim. Yanlış büyü yaparsan elinde patlar ona göre!
.
ya ben bizimki koşsada yetişemez oraya diye şeetmedim. 12 tıklık bi ZABUM diye haykırsam dm olur mu? bi yardımcı olsan. şöyle değiltirelim benim Rp'yi
---
"Edmond! Sen git ben seni korurum orklardan. Eğer yaklaşırsan barikata bir büyü biliyorum sana (x5) zıplama yeteneği kazandırabilirim. Uzaktan icabına bakamayacağız bunların."
Bildiği Zabum büyüsüyle Edmond'u barikattan atlatabilirdi. Edmund barikata ulaşana kadar "ZABUM" diye haykırarak Edmund'un o barikatlardan atlamasına yardım ederken "Aegron, Dweta gözünüz kulübede olsun, kafayı çıkaranı affetmeyin. Ben barikatı atlattırırım Ed'e"
ZABUM 12 tık Edmund'a
---
olarak değiştirebiliyor muyuz?
---
"Edmond! Sen git ben seni korurum orklardan. Eğer yaklaşırsan barikata bir büyü biliyorum sana (x5) zıplama yeteneği kazandırabilirim. Uzaktan icabına bakamayacağız bunların."
Bildiği Zabum büyüsüyle Edmond'u barikattan atlatabilirdi. Edmund barikata ulaşana kadar "ZABUM" diye haykırarak Edmund'un o barikatlardan atlamasına yardım ederken "Aegron, Dweta gözünüz kulübede olsun, kafayı çıkaranı affetmeyin. Ben barikatı atlattırırım Ed'e"
ZABUM 12 tık Edmund'a
---
olarak değiştirebiliyor muyuz?
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Edmond 1 tıkın yarısını atağa, yarısını da hasara yatırsaydın keşke!Edmond wrote:9 tık, koşarak gidicem çarem yok başka, iki tur yolda harcarlar beni. 11-4'e kadar. Sonra 2 tık zıplamaya yatırdım, 5 ile çarpılıyorsa eğer 10 tık yatırmış olurum. Bu da 7-6'ya zıplamaya yeter sanırım. Sonra kalan tek tıkımla kafasına baltayı indiriyorum.
Koşarken ARGGGGHHH gibi kusmaya yakın sesler çıkarıyorum, belki gerek kalmaz korkar kaçar diye.
.