Aligment???
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

oyuncuyum die geçinenlerin yarısından çoğu roleplay özürlü bir şekilde dolanıo sonra ortada. töbe tööbeeeee
adam vampir oynuyo kalktın diosun gecemi gündüzmü dio ya sabır...ya da öksüren tıksıran uyku sersemi ortalıkta dolaşma roleplayi yapan vampirlerden tutun daormanı yakma fikrini öne süren ranger a kadar....
adam vampir oynuyo kalktın diosun gecemi gündüzmü dio ya sabır...ya da öksüren tıksıran uyku sersemi ortalıkta dolaşma roleplayi yapan vampirlerden tutun daormanı yakma fikrini öne süren ranger a kadar....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Allahın fighterı 1.level önünde fireball atıo büyücü Summon Monster 3 falan yapıo önünde hayvanlar oluşuo ateşler fırlıo yoktan fighter hiç tepkisini bozmuo aynen devam... Bi ara 2nd edition oynama yanlısı bi grupla oynamıştım adamlar 4 senedir oynuor ve grupta bir elf fighter var adam tek kelimeyle Drow oynatıo üstüne üstlük gruptaki büyücüye sleep atmasını sölüo bizim yanımıza gelipte büyücü sleep atıcak diye kolumuzdan çekip götürmeye çalışıo
... İşte dostlar tamamen talihsizlik dediğim bu oyundan sonra Frpyi bırakmayı bile düşündüm. 2nd edition a olan gıcıklığımda bu insanlar yüzünden çünkü deliler gibi 2nd diolardı kafamda 2nd kötüdür die kalmış yoksa 2nd edition ile alıp veremedim bişey yok
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

o adamlar beni bir süre sonra yine çağırdı çok eğleniyorlarmış oynarken.. Sağolun siz eğlenmeye devam edin ben almiyim filan dedim... Neyse şimdi arkadaşlar sahiden iyi oynuyor... ama her zaman küçük hatalar yapılıyor tabi ben de yapıorum arada sırada ama önemli olan minimuma indirmek değilmi ki ....
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Benim 2nda karşı çıkmamın nedeni buydu işte.. Bide türkçeye karşı çıkmamın nedeni var eğer türkçe yayılırsa bu insanlar artıcak ben ondan korkuyorum. Düşünsenize türkçe diye herkes öğrenmeye kalkarsa etraf bu insanlarla dolu olucak belkide... o zaman napıcaz
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

türkçe olursa daha da saçmalanıcağını düşünüorum ne diyorsunuz??? Her allahın kulu atlarsa rp yapabileni var yapamıyanı var (genelde yapamıanı var ya)
En iyi roleplay Vampire the Masquerade'de arkadaşlar. şiddetle tavsiye ederim...
Her bakımdan doyurucu. Büyü var, close combat var, değişik ırklar var ve herhangi bir çağda geçebiliyor ve roleplay zorunlu yoksa exp verilmiyor o karaktere... cidden müthiş...
Her bakımdan doyurucu. Büyü var, close combat var, değişik ırklar var ve herhangi bir çağda geçebiliyor ve roleplay zorunlu yoksa exp verilmiyor o karaktere... cidden müthiş...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
BU konu oyuncunun el kitabında uzunca bir süre tartışıldı...ve ben senin gibi düşünmüyorum.DeMRaN wrote:türkçe olursa daha da saçmalanıcağını düşünüorum ne diyorsunuz??? Her allahın kulu atlarsa rp yapabileni var yapamıyanı var (genelde yapamıanı var ya)
Sen ingilizce bilen herkesin iyi rp yapacağından mı bahsediyosun yani? ingilizce bilmeyeneleri biraz aşağılamış oluyorsun. Hayır frp'nin türkçe olması hepimizin yararına 'kendi' dilimizde oyanabilecek insanlar artık. Tabii 3rd oynamak isteyenler yani belli bir sisteme bağlı kalmak isteyenler, yoksa frp'de sisteme bağlı kalmak tabii ki zorunlu değildir...ben ne diyorum ya. Neyse...türkçe fryo güzeldir kısaca...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Vampire oynuyoruz ve Türkiye'de İzmir'de geçen bir hikayemiz var. İsimler İsmail, Deniz ya da Davut ve gerçekten eğlenceli ama terminolojide saçmasapan çeviriler yapmıyoruz.
Nekromansi diyoruz, fortitude diyoruz, dexterity diyoruz, skill diyoruz...
Nekromansi diyoruz, fortitude diyoruz, dexterity diyoruz, skill diyoruz...
That which doesn't kill you, makes you stronger